Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-07-21, 11:31 AM   #1451
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: wing 查看文章
依家個個睇住雜大大點回應美國軍機降落台灣, 邊有人會理呢D野
其實單以台灣戰局黎講,佢依家直攻台灣,在下覺得真係有機會48小時內完場。
反正都拋棄晒世俗眼光,唔係依家先黎驚反面下嘛…

舊 06-07-21, 12:14 PM   #1452
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
其實單以台灣戰局黎講,佢依家直攻台灣,在下覺得真係有機會48小時內完場。
佢敢做初一, 開緊船P果堆艦隊就會做十五

美國派得軍機過去, 就一早已經會諗定下一步喇

舊 06-07-21, 02:00 PM   #1453
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
依家個個睇住雜大大點回應美國軍機降落台灣, 邊有人會理呢D野
weibo:你唔得就比第二個上啦

大逆不道

舊 06-07-21, 02:07 PM   #1454
神人ではない!新人だ

引用:

其實依家打定遲D打,美國會出手既都一樣會出手。
佢地一直都講只要美國出手前平定,美國就冇得出手嘛,咁有咩好時機過依家。

舊 06-07-21, 03:07 PM   #1455
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
調動軍隊咁大動作冇乜可能事前唔比美國監察倒

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-21, 04:34 PM   #1456
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
射一大堆飛彈打爛台灣就可能攔截唔切.

你知喇, 某國慣左實質攬炒.

不過之後應該立即ww3

舊 06-07-21, 09:23 PM   #1457
神人ではない!新人だ

引用:
射一大堆飛彈打爛台灣就可能攔截唔切.

你知喇, 某國慣左實質攬炒.

不過之後應該立即ww3
其實在下幾懷疑聖帝係咪咁愛小熊,不惜人類末日都要攬佢。
如果淨係中美互射,只要唔係中國贏晒,佢睇下煙花冇咩損失…

此篇文章於 06-07-21 09:27 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-21, 10:34 PM   #1458
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
最尾都係玩口水戰好

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-21, 11:27 PM   #1459
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
定48小時內人工珊瑚倍增?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-21, 11:30 PM   #1460
Tano
嫑憅

引用:

同一時間對面直頭冇軍用機起飛

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 06-07-21, 11:32 PM   #1461
Tano
嫑憅

引用:
就算飛得上天亦唔夠人快

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 06-08-21, 12:18 PM   #1462
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
叫得做土共, 梗係最叻就係四圍去耍流氓, 成日向人文攻武嚇,
講來講去都係果三幅被, 乜叉野堅持一中又乜野中國內政又乜又物,
成日係咁 Loop 呢啲野十足人肉錄音機咁真係你百聽不厭我都覺得煩,
你個土共成日講乜野紅線吖嘛, 嗱依家老美就出架霸王踩過你條紅線啦!
有某人講過只要一有美國軍機降落台灣就即刻開打,
係咁你就依家比啲新意, 即刻射幾支導彈過去,
比啲威勢人地睇下, 話比人地知「我地中共唔係懦夫」,
否則就係扮死狗!!

不過睇你個狗共頂多都係 Show 下架撩零籃扮哂懶係好巴閉咁款唧

你真係會咁夠薑開拖?? 咪話比人地睇死你啦!!

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-21, 05:17 PM   #1463
Tano
嫑憅

制裁議員又唔制裁埋波音

做下樣
燒番幾架747-8/787"震懾"全宇宙都唔識?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 06-08-21, 08:42 PM   #1464
安安

註冊日期: Jan 2002
意大利粉起源於意大利
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-21, 11:25 PM   #1465
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: Super Bus 查看文章
叫得做土共, 梗係最叻就係四圍去耍流氓, 成日向人文攻武嚇,
講來講去都係果三幅被, 乜叉野堅持一中又乜野中國內政又乜又物,
成日係咁 Loop 呢啲野十足人肉錄音機咁真係你百聽不厭我都覺得煩,
你個土共成日講乜野紅線吖嘛, 嗱依家老美就出架霸王踩過你條紅線啦!
有某人講過只要一有美國軍機降落台灣就即刻開打,
係咁你就依家比啲新意, 即刻射幾支導彈過去,
比啲威勢人地睇下, 話比人地知「我地中共唔係懦夫」,
否則就係扮死狗!!

不過睇你個狗共頂多都係 Show 下架撩零籃扮哂懶係好巴閉咁款唧

你真係會咁夠薑開拖?? 咪話比人地睇死你啦!!
隻野唔係8個爐死左7個躝緊咩
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-21, 10:35 AM   #1466
Heaven
Game Master

【疫苗接種】半島酒店傳要求員工打針否則裁員 大酒店:若數月內業務無改善考慮節流
https://inews.hket.com/article/29783...AF%80%E6%B5%81

無良心都咁講 酒店依家先諗裁員已經太遲
舊 06-10-21, 01:29 PM   #1467
神人ではない!新人だ

印度好謎,感染數係咁跌,死亡數就突然極限突破…

舊 06-10-21, 04:32 PM   #1468
真!DC
Banned User
奉行我道

群體免疫吧
少左新感染但之前重症既繼續死冇抵觸
由手機版發出
舊 06-10-21, 04:40 PM   #1469
Heaven
Game Master

正常既意識高左 終於信有疫情呢回事
由手機版發出
舊 06-12-21, 12:21 AM   #1470
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
書展將如期下月14至20日舉行 多達670個書商參展
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/202...00822_001.html

東奧前或不再延長緊急狀態 保留部分防疫措施
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/...00992_001.html
==================================
勇士 ~~~

舊 06-12-21, 01:07 AM   #1471
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/202...00822_001.html

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/...00992_001.html
==================================
勇士 ~~~
唔駛諗之後一定彈弓手又停。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-21, 08:43 AM   #1472
Tano
嫑憅

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章

勇士 ~~~
香港真係問題不大

最多限時段限人數

日本其實6月每日近過千新確

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 06-12-21, 10:12 AM   #1473
真!DC
Banned User
奉行我道

講人多日日迫巴士地鐵危險過書展
由手機版發出
舊 06-12-21, 10:25 AM   #1474
Heaven
Game Master

香港勝任普遍市民防疫意識高
咩展咩展搞無問題 唔搞通行死得 唔除口罩既活動場所放鬆少少都合理 話晒捱左年幾
舊 06-12-21, 12:27 PM   #1475
Tano
嫑憅

引用:
講人多日日迫巴士地鐵危險過書展
由手機版發出
巴士加價冇加班次都一樣爆
淨計港島唔少區巴士/小巴限定