Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-26-12, 11:30 PM   #926
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: pMASlc 查看文章
我已經add左你

另外swan,我發現你岩
你收唔到我invite應該係50人既關係,我排名係你list50-100?
但係我收到你invite就得
至於入唔到你房係當日個server有問題,外國都有人講緊,不過而家應該無事,我都search到街客
如果你再有興趣試可以搵我
add左你了~聽晚試~
我大約10:00pm左右ON

頭先試左連唔到server
引用:
作者: T9P2L 查看文章
我今日拎到呢兩個盃

要贏大亂鬥就盡量揀唔滿人嘅場, 越少人越好
我解盃果場總共得5條友, 大亂鬥開始後我同另外兩個分數一路咬住咬住, 我都係靠最後十多秒一個龜波分勝負

至於背叛, 我都唔係十分清楚點先會出個任務, 我今日打左半日都係出過兩次, 仲要係連續兩場出
果兩場兩邊實力都差唔多, 分數咬住咬住, 打左兩分鐘就出左任務要我背叛, 我個隊友死得不明不白

org有人話自己隊多人過對面隊, 而對面隊佔上風就大機會出背叛

如果真係解唔到就不妨搵兩個幫手boost
睇黎我都係搵人幫手解左佢算
好似最少要4人先會有機會出Battle Royal

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 07-27-12 12:09 AM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 11:40 PM   #927
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
如果求解online trophy 既可以去呢度

http://ps3trophies.org/forum/

搵下sub forum 入面有條booasting thread 的

就算舊game 都有好多人幫手解盃的

我隻extreme vs 就係入面d 人幫手先解到10 連勝
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 11:53 PM   #928
T9P2L

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: 草薙さん 查看文章

睇黎我都係搵人幫手解左佢算
好似最少要4人先會有機會出Battle Royal
有人confirm話3個人2對1都出到大亂鬥
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 12:09 AM   #929
草薙さん
The One

引用:
作者: wir 查看文章
如果求解online trophy 既可以去呢度

http://ps3trophies.org/forum/

搵下sub forum 入面有條booasting thread 的

就算舊game 都有好多人幫手解盃的

我隻extreme vs 就係入面d 人幫手先解到10 連勝
謝情報
鬼佬都會玩日版既Gundam VS

引用:
作者: T9P2L 查看文章
有人confirm話3個人2對1都出到大亂鬥

真係Random...

メモリはプライスレス
舊 07-27-12, 07:09 AM   #930
wir

註冊日期: Apr 2011
引用:
謝情報
鬼佬都會玩日版既Gundam VS

真係Random...
好多人玩日版game, 尤其係gundam

100wins 係個法國佬同瑞典佬幫我手的
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 07:32 PM   #931
pMASlc
Junior Member

PSN  IDpMASlc
引用:
add左你了~聽晚試~
我大約10:00pm左右ON

頭先試左連唔到server
係唔係lobby得你一個?
我發覺呢排成日有呢個問題
pMASlc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-12, 03:23 AM   #932
草薙さん
The One

感謝pMASlc 幫手清Car Mission, 清多晚應該搞掂可以玩其他Mode

メモリはプライスレス
舊 07-28-12, 01:19 PM   #933
pMASlc

引用:
感謝pMASlc 幫手清Car Mission, 清多晚應該搞掂可以玩其他Mode
team mode 兩個人應該刷唔到,我最多幫手打,但係都要靠自己
舊 07-30-12, 04:46 PM   #934
草薙さん
The One

非常感謝pMASlc 幫忙清晒d Race, 見你好熟路
check左GTA4 Server, 全部Race資料都上左去
可以玩其他Mode, 加埋Transformer係咪可以屈Team Record (2vs1)?

我見有人推薦儲錢玩 Hangman's NOOSE
引用:
It is generally understood that the fastest way to get to $5m is to grind Hangman's NOOSE. Find 2 other people to form a team and work off the money as a unit. Each player will bank a standard $4,500 per round, with shooters earning a little bit more if they run around collecting the money dropped by dead NOOSE officers.

メモリはプライスレス
舊 07-30-12, 08:33 PM   #935
pMASlc

team mode唔太肯定,我未試過.不過網上寫2 vs 2先開到場
coop就可以兩個,另外coop唔止要pass,仲要最高分果個先計.
team match就唔駛,你果team勝出就得
Cops 'n Crooks要做賊同做警察兩round勝出先計,只係分多唔計
賺錢玩Hangman's NOOSE係最快,不過都要熟流程先得.如果唔係會成日比人kick
另外直昇機只能坐4個人(BOSS+3 players)如果你係第四個player,多數會比人kick
舊 08-01-12, 10:06 AM   #936
草薙さん
The One

感激 pMASlc 幫手清晒d任務
之前一路都覺得好麻煩既 Auf Wiedersehen Petrovic 都解埋
你朋友玩Coop好熟好順路, 冇佢真係拎唔到Fly to Coop

而家差Wanted就白金
唔知要刷幾多次Hangman...

pMASlc 有咩Mode要幫手即管搵我

メモリはプライスレス
舊 08-02-12, 02:22 PM   #937
pMASlc

我都係淨番wanted, 我fly the coop都係佢幫我兩條友搞掂
如果你得閒刷hangman's noose可以搵我,我都刷緊
舊 08-04-12, 07:59 PM   #938
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
「Metal Gear Solid 4」 PS3 Trophy List Revealed ネタバレ注意?
http://blog.us.playstation.com/2012/...hies-revealed/

舊 08-06-12, 04:24 PM   #939
武藤遊戲
The One

PSV Dokuro 都幾難玩 但易取獎盃

舊 08-28-12, 12:02 AM   #940
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
sound shapes 白金
呢隻 $116, 1金 32銀 & 送PSV 版, 即係多一set 盃

易打過motorstorm rc 好多, 5個鐘搞掂
同埋唔洗識打音樂game的, 呢隻只係一隻有歌聽既 跳跳跳 game

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 05:06 AM   #941
武藤遊戲
The One

有無人有上面2隻game 要網互杯放罝幾個月
想100%求助加我psn
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 12:42 AM   #942
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
lollipop chainsaw
20小時內
好笑, 好睇, 好易玩b

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 06:14 PM   #943
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
sound shape? 好像不錯 !!
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 01:34 AM   #944
武藤遊戲
The One

sleeping dogs 白金 玩厭放咪出追加dlc
舊 09-24-12, 05:24 PM   #945
武藤遊戲
The One

Angry-Birds
有白金

唔知難不難玩
好似得3DS版出了
http://psnprofiles.com/trophies/Angry-Birds-Trilogy
舊 09-25-12, 02:54 AM   #946
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
Angry-Birds
有白金

唔知難不難玩
好似得3DS版出了
http://psnprofiles.com/trophies/Angry-Birds-Trilogy
會唔會有vita版

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-12, 11:28 PM   #947
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDThe_Yasu
個名轉左之後條舊Link用唔倒

http://www.yourgamercards.net/profile/姉小路鬼怪/

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
鬼怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-12, 12:04 AM   #948
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
第15白金AC3

舊 11-20-12, 12:59 AM   #949
nine west
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: darkvolver 查看文章
第15白金AC3
比上集好唔好白金?
nine west 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-12, 07:32 AM   #950
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: nine west 查看文章
比上集好唔好白金?
要花很多時間在offline mode........online不錯

論壇跳轉

現在的時間是 10:40 PM

手機版 | APP版