Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-07, 09:27 PM   #126
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://www.takaratomy.co.jp/products...cts/index.html

重新排位......01啊~~~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 10:15 PM   #127
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
Q-steer都有新車

有人知這是什麼車嗎?

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-07, 09:41 PM   #128
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 飛燕 查看文章
Q-steer都有新車

有人知這是什麼車嗎?
最新出的是
FIAT 500

同Corvette C3

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 04-05-07 09:45 PM 被 Tano 編輯。
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-07, 09:43 PM   #129
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 飛燕 查看文章
Q-steer都有新車

有人知這是什麼車嗎?

唔好問我呢架咩名.....就咁search出黎的的
雪佛蘭Corvette C3
http://www.daytona-mag.com/catalog/z...chevrolet.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Corvette_C3

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-05-07 09:52 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 04-08-07, 06:26 PM   #130
Tano
嫑憅

Corvette C3之後

四,五月會出兩部
70年代日製跑車

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 04-16-07, 06:12 PM   #131
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002

2007年5月28日発売、499円(税込)
四款三色 + secret

呢幅好正~

タルガホームページ限定仕様有彈孔啊...!!

P.S. 最近入手了些較特別的チョロQ,有空倒要影影相~

此篇文章於 04-16-07 06:21 PM 被 q^__^p 編輯。
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-07, 03:27 PM   #132
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004

http://plusd.itmedia.co.jp/lifestyle...news009_2.html

此篇文章於 04-24-07 07:56 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-07, 06:45 PM   #133
Tano
嫑憅

官網更新了
兩部
70年代日產跑車
432Z Fairlady
KPGC10 Skyline
http://www.takaratomy.co.jp/products.../products.html

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 05-01-07, 09:53 AM   #134
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你知道嘛
http://www.takaratomy.co.jp/products...ple/index.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-01-07, 01:52 PM   #135
暴走蟹

Q-steer C3出左~~
舊 05-04-07, 11:09 PM   #136
JanHoJan
Junior Member

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
Q-steer C3出左~~
邊度有得賣呀?
太源街?
我今日出左mk同廣華都搵唔倒...
不過o係花園街執倒筍野~
掃把佬+露筍孖裝$148~~
平過廣華$30~~~

btw....孖裝車同普通車速度一樣的.......

此篇文章於 05-05-07 01:07 AM 被 JanHoJan 編輯。
JanHoJan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-07, 11:14 PM   #137
暴走蟹

引用:
作者: JanHoJan 查看文章
邊度有得賣呀?
太源街?
我今日出左mk同廣華都搵唔倒...
不過o係花園街執倒筍野~
掃把佬+露筍孖裝$148~~
平過廣華$30~~~
黑布~
舊 05-05-07, 12:13 AM   #138
JanHoJan

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
黑布~
o係邊樹架?
舊 05-05-07, 12:36 AM   #139
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
點解Qsteer一架honda都冇

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-07, 01:04 AM   #140
JanHoJan

引用:
作者: Viper II 查看文章
點解Qsteer一架honda都冇
有丫~
qss06同qs06都係~
不過唔係跑/房車囉~
舊 05-05-07, 01:06 AM   #141
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
我頂
stepwagon

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 09:56 PM   #142
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

轉左代理果然快手好多...新版已經見到有得賣.....不過唔見有一號

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-10-07, 10:07 PM   #143
Tano
嫑憅

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
轉左代理果然快手好多...新版已經見到有得賣.....不過唔見有一號
依家轉左邊間代理?
26,34,38,47四周都冇

唔係咁快比人掃晒呀?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 05-10-07, 10:12 PM   #144
暴走蟹

引用:
作者: Tano 查看文章
依家轉左邊間代理?
26,34,38,47四周都冇

唔係咁快比人掃晒呀?
萬信代理

你講果d香港都未出過

而家暫時只係出左60款中的十幾款渣,,,
舊 05-13-07, 10:59 PM   #145
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
新手加入 ,真感動 ,終於買到人生第一部Q-steer,真係好中意,因為可以係屋企放車

舊 05-20-07, 05:27 PM   #146
PaulJai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
剛買左兩套Q-Steer(GTR and 掃把佬)。其中架掃把佬完全無反應。轉過唔同channel、唔同controller、換過電池都唔得。陣間拎去換 -_-"。

舊 05-24-07, 11:01 PM   #147
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
"The Police"行貨已出,入了部SWAT,超正~!!
(早幾天重看《Batman Begins》時才見過同款的車)
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 06:18 PM   #148
Tano
嫑憅

Cross Over
搵日買埋架四驅車先

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 05-28-07, 09:02 PM   #149
PaulJai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
我已經迷上Q-Steer!但千色/吉之島D款唔係好多,日本上年11月出果D都唔見有。

舊 06-03-07, 12:45 PM   #150
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: PaulJai 查看文章
我已經迷上Q-Steer!但千色/吉之島D款唔係好多,日本上年11月出果D都唔見有。
日本新番的都係搵之前講幾間舖啦....代理就算代都代唔晒的............

我都入左架lapd swat...點解d鎗拎唔到出黎

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版