Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 邊隊會係歐洲國家盃冠軍?
瑞士 0 0%
捷克 2 1.32%
葡萄牙 12 7.95%
土耳其 2 1.32%
奧地利 0 0%
克羅地亞 1 0.66%
德國 25 16.56%
波蘭 1 0.66%
荷蘭 33 21.85%
意大利 30 19.87%
羅馬尼亞 0 0%
法國 4 2.65%
希臘 1 0.66%
瑞典 2 1.32%
西班牙 30 19.87%
俄羅斯 8 5.30%
投票者: 151. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後
國家隊討論區>08 歐洲國家盃 討論區 --- 西班牙勝德國 1:0, 44年後再次奪得歐洲國家盃冠軍 (#1 賽程+結果 / #2 16大軍名單)
Coquelicot 02:29 AM 06-14-08
作者: clie:
乜唔係法國贏最好咩

法國 4
荷蘭 3
羅馬尼亞 2
意大利 1

只要最後意大利贏法國,隔黎咩賽果都唔會影響意國次名出線

LAST荷和:
荷蘭 4
意大利 4
法國 4
羅馬尼亞 3

有錯請指正
荷蘭和有地方商確, 三隊同分又唔同計法
而且情況係荷蘭贏意大利, 法國贏荷蘭, 意大利贏荷蘭既話
mario0606 02:30 AM 06-14-08
作者: Coquelicot:
上次意大利試過3隊同分啦!
隔離君子協定2:2嘛

最後可能計3隊對賽得失球
Kaiser 02:32 AM 06-14-08
到時就係計得失球

問題係意大利第一場就輸俾荷蘭三球
一計得失球意大利就幾乎輸硬
DevilElvis 02:32 AM 06-14-08
其實兩隊都打得唔錯,幾好睇,不過猛咁話人黑哨又好似有點
mario0606 02:34 AM 06-14-08
作者: DevilElvis:
我覺得如果梅度入到球12碼,仲多人話黑哨
不過上半場尾段果球越位真係......

就算唔係黑哨,今場個球證都有小小問題
Coquelicot 02:36 AM 06-14-08
我覺得除左東尼球入球誤判, 其實其他都未至於係黑哨..
彭路基犯十二碼果球始終有將左手疊住(定直頭係壓心口?)人地然後大家向後跌
就算真係冇壓低人地其實個動作都好礙眼
而且失球波係森保達犯錯, 唔可以懶任何人
clie 02:12 AM 06-14-08
一陣法國贏或者和荷蘭都有利意大利出線
但無論如何而家意大利都係好被動
下場贏法國都未必出到線..........
王龍 02:38 AM 06-14-08
如果彭路基個球係十二碼
東尼係人地禁區好似要同人隻揪咁又點計...?
mario0606 02:40 AM 06-14-08
或者輸波自己點都有D問題,但球證今場波既判決
我覺得有D問題羅
Coquelicot 02:40 AM 06-14-08
作者: 王龍:
如果彭路基個球係十二碼
東尼係人地禁區好似要同人隻揪咁又點計...?
撻陣果球?如果係呢球係吹東尼手球
睇慢鏡個角度大家點毛手毛腳就唔係睇得咁清楚
mario0606 02:48 AM 06-14-08
其實今場又證明左龍門既重要性
羅馬利亞龍門爆Seed,保方救12碼
王龍 02:49 AM 06-14-08
撻陣果球?如果係呢球係吹東尼手球
睇慢鏡個角度大家點毛手毛腳就唔係睇得咁清楚
其實真係唔只達陣
東尼一直攻既時候 對面一直係到又拉又扯又推咁..
Coquelicot 02:50 AM 06-14-08
其實真係唔只達陣
但最弊有幾球球係吹左越位先
Kaiser 02:52 AM 06-14-08
但最弊有幾球球係吹左越位先
今場旁證d越位亂黎ge
DevilElvis 02:51 AM 06-14-08
其實真係唔只達陣
喇,咁樣佢就唔聰明啦,跌一兩下咁有機有12碼
王龍 02:54 AM 06-14-08
喇,咁樣佢就唔聰明啦,跌一兩下咁有機有12碼
踢波者...
考演技咩
個個似對面最佳演員咩
王龍 02:48 AM 06-14-08
法國又出杜拉拿
王龍 02:54 AM 06-14-08
古治入波
柚原このみ 02:55 AM 06-14-08
古治\ /
DC 97 02:55 AM 06-14-08
廣東台咁窒GE@@
KCT 02:55 AM 06-14-08
1:0
意大利同法國都大鑊
DevilElvis 02:56 AM 06-14-08
拼命三郎 /\
syncmaster 02:56 AM 06-14-08
古治入波,更為高興
呀正 02:57 AM 06-14-08
古治係國家隊既表現同係利記差咁遠
王龍 02:57 AM 06-14-08
作者: 呀正:
古治係國家隊既表現同係利記差咁遠
我都正想咁講
都未見過古治係利記頂入呢d
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後

返回主題版面