Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
國家隊討論區>FORZA Italia~~意大利偉大的右後衛彭路基建奇功, 以2:1殺敗蘇格蘭, 進軍08歐洲國家盃決賽週
東條希 08:14 PM 07-03-06
作者: 小嘉:
我係意大利fan都唔睇好可以嬴到德國
其實我心情都差唔多..
就算大家五五波,主場點都有d補正效果
我只希望意大利可以打番場悅目既比賽,不論輸贏
如果響公平條件下(大家都係打咁多人),希望納比戰術唔好太保守,唔好打拉布博打12碼

無論如何,加油吧!意大利!
clie 09:16 PM 07-03-06
無論輸定贏
我只希望納比可以俾大恩打一場90分鐘既正選
大恩o係歐聯多次表現出作客德國會有驚人演出
排4312,東尼 + 大恩係我今屆最想睇到既意大利
柴崎幸 09:39 PM 07-03-06
作者: clie:
無論輸定贏
我都想,不過似奢求多D...
上仗東尼先入兩球,打順左條氣,今次都係必然正選架啦。
但我估計納比依然會用基拿甸奴既機會大D,恩沙基有得後備入替做殺手,我已經好滿足。
Sheva 09:43 PM 07-03-06
無論輸定贏
出東尼+大恩
對住高波一流, 地波九流既德國後防簡直係最好既配搭
Sheva 09:45 PM 07-03-06
作者: 東條英俊:
其實我心情都差唔多..
就算大家五五波,主場點都有d補正效果
我只希望意大利可以打番場悅目既比賽,不論輸贏
如果響公平條件下(大家都係打咁多人),希望納比戰術唔好太保守,唔好打拉布博打12碼

無論如何,加油吧!意大利!
只要打番熱身賽既水準, 相信九十分鐘可以送走德國人了
柴崎幸 09:49 PM 07-03-06
老實講,入球能力我都唔係咁擔心,最擔心係中堅人選,尼斯達好大機會出唔到,如果又要用番殺人王的話,預左遲早打少個...
不過,唔用佢又無D更有睇頭既,真頭痛..
clie 10:07 PM 07-03-06
作者: Sheva:
只要打番熱身賽既水準, 相信九十分鐘可以送走德國人了
但係o個九十分鐘係o係意大利打o番
雖然唔熟德國班波,但德甲最出名係作客九流,主場一流
clie 10:11 PM 07-03-06
作者: 柴崎幸:
不過,唔用佢又無D更有睇頭既,真頭痛..
用馬達先好,意大利越守勢,佢就越炸彈
可以逼到意粉打進攻足球

若然大恩冇正選,比分先落後仲好
大恩100%後備出場

(做乜你最近成日換頭像?)
(=v=)b 10:14 PM 07-03-06
用馬達先好,意大利越守勢,佢就越炸彈
可以逼到意粉打進攻足球

若然大恩冇正選,比分先落後仲好
大恩100%後備出場

(做乜你最近成日換頭像?)
最驚納比出伊亞昆達都唔出大恩咋~都唔知點解納比咁鐘意用佢~
Sheva 10:19 PM 07-03-06
NESTA A POSSIBILITY
7/3/2006

MILAN – Things are looking up for Alessandro Nesta with the possibility that he will be able to play in tomorrow’s semifinal against Germany. The final decision regarding Nesta’s availability will be made tomorrow afternoon following Italy's training session.

希望出到啦
Busconcamp 11:13 PM 07-03-06
4強對德國...偶再想睇下加度素係場邊推納比...
柴崎幸 11:20 PM 07-03-06
作者: Busconcamp:
咁樣要意大利贏得好辛苦先得啦...
Sheva 11:27 PM 07-03-06
作者: 柴崎幸:
咁樣要意大利贏得好辛苦先得啦...
仲要係加埋大恩入波
東條希 11:59 PM 07-03-06
最好推多幾次
Hayato 12:28 AM 07-04-06
咁就要出大恩喇
clie 01:21 AM 07-04-06
野人推倒三次納比我就心滿意足了~

不過納比唔會咁順攤呱,出E AR唔俾加度素咁放肆
Busconcamp 02:17 AM 07-04-06
芬寧斯停賽...對手少左個炮手...
clie 10:29 AM 07-04-06
唔多驚佢地d遠程砲
反正保方十拿九穩
最怕係佢地d死球丟入禁區掙頂
藍軍可能會有輸蝕
Jamie 10:38 AM 07-04-06
忽然間有點擔心意粉....
始終之前五場對手都不是一等一
加上一向慢熱, 對德國一開場即施壓...
很可能會先輸一球要踢逆境波
Busconcamp 01:07 AM 07-05-06
現時為止...
加度素,森保達及格羅素有黃牌...
今場要留神D...尤其右路2人...
再拎牌...下場(爭冠/季)無得出就麻煩...
seraph 05:39 AM 07-05-06
現時為止...
加度素,森保達及格羅素有黃牌...
今場要留神D...尤其右路2人...
再拎牌...下場(爭冠/季)無得出就麻煩...
下場可以full team!!
Busconcamp 05:49 AM 07-05-06
成功KO主辦國...入決賽...
最後之戰...加油!
Hayato 06:16 AM 07-05-06
今屆成隊一人入一球咁濟
我等緊加度素同簡拿華路
Busconcamp 06:32 AM 07-05-06
作者: Hayato:
今屆成隊一人入一球咁濟
我等緊加度素同簡拿華路
前者難D...後者...角球囉...
seraph 06:34 AM 07-05-06
下場迪羅斯復出........

不過...想keep 返呢條中場................
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面