Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 04-20-03, 01:01 PM   #1
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
請問一下

我依家有部Canon A40
想換一部新機,唔知邊部比較好呢?
我想用返Canon既牌子
thx~~~~~

舊 04-20-03, 01:28 PM   #2
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
S45
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-03, 01:33 PM   #3
豆腐
無間豆

S40算係入門型號嗎?

舊 04-20-03, 01:55 PM   #4
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
Originally posted by michaelfu :
S40算係入門型號嗎?
我唔知S40算唔算入門機 不過佢的功能都幾齊備
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-03, 02:05 PM   #5
豆腐
無間豆

咁邊部會好D?
btw
我無咁多錢....

舊 04-20-03, 02:11 PM   #6
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by michaelfu :
咁邊部會好D?
btw
我無咁多錢....
其實S40同S45功能同像素一樣 但S45轉左用DIGIC晶片..

其實你預用幾多錢?
舊 04-20-03, 03:55 PM   #7
豆腐
無間豆

引用:
Originally posted by Samuel :

其實S40同S45功能同像素一樣 但S45轉左用DIGIC晶片..

其實你預用幾多錢?
3XXX左右

舊 04-20-03, 04:12 PM   #8
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
3XXX左右
咁就升做S45啦~
規格:
http://www.canon.com.hk/chinese/prod...45/Product.htm
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-03, 12:23 PM   #9
豆腐
無間豆

最後我都係買左S40,夠平(基本上我阿媽淨係俾左我2XXX元)

舊 04-21-03, 12:25 PM   #10
Samuel
我想...

引用:
最後我都係買左S40,夠平(基本上我阿媽淨係俾左我2XXX元)
恭喜 不過小心好快無電 如果有閒錢最好買多舊代用電
舊 04-21-03, 07:01 PM   #11
majicman
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
恭喜恭喜!!
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問一下 醜小鴨 手機資訊/電腦軟硬討論 1 06-06-03 12:08 AM
請問一下, 邊到可以買到D平既相機套? tonyyeung 照相館 4 04-27-03 03:10 PM

現在的時間是 04:38 PM

手機版 | APP版