Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-19-14, 08:30 PM   #576
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 魔璃 查看文章
其實依家睇落可以去返第一集三分天下個局

感覺上系:
新世界之神 - 傻橙
打倒魔王的RPG勇者 - 笨奈々
人類代表 - ..... 私だ
所以儍橙响第一集帶領嘅係inves...
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 08:40 PM   #577
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
所以儍橙响第一集帶領嘅係inves...
3邊都是用怪獸兵吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 09:47 PM   #578
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: pet3 查看文章
3邊都是用怪獸兵吧
無記錯吳島兄弟係用黑影兵(唔係量產兵, 係真正既黑影)?
舊 08-19-14, 11:32 PM   #579
zero2443
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
左下角劇透
zero2443 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-14, 02:51 AM   #580
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
3邊都係用inves

橙+inves
蕉+槌仔+inves+西瓜機械人
密瓜+提子+inves+西瓜機械人

得橙係純 inves
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 03:58 PM   #581
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-21-14, 04:10 PM   #582
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
最終話唔通當後日談?
即係實際上再早一話完?
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 12:53 AM   #583
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-24-14, 01:51 AM   #584
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: money 查看文章
玩46唔玩26?重算唔算拉打?

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 01:57 AM   #585
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
隔離棚過黎嫁?

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 05:29 AM   #586
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
個頭本來冇乜問題,你係要加個定風翼上去....
個身本來都冇乜問題,你係要加條車駄上去....
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 09:39 AM   #587
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
第二拉打由米芝蓮客席演出

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 12:02 PM   #588
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
三條友都向著唔做人的方向一直線!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 12:29 PM   #589
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 卡樂 B 薯仔 查看文章
玩46唔玩26?重算唔算拉打?
好多現場偷拍照都影到有架黑色電單車 , 不過唔知係唔係主角的了
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 02:51 PM   #590
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: kakajit 查看文章
好多現場偷拍照都影到有架黑色電單車 , 不過唔知係唔係主角的了
期待今次有貨車拉打、巴士拉打、跑車拉打(炎神戰隊⋯?)有無巴打知道今輯編劇是誰?
舊 08-24-14, 08:02 PM   #591
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
期待今次有貨車拉打、巴士拉打、跑車拉打(炎神戰隊⋯?)有無巴打知道今輯編劇是誰?
邊個都好, 唔好666

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 08:14 PM   #592
leungky1

引用:
按傳聞聲氣,無責任排名

長谷川圭一 (W、FOURZE)
毛利亙宏 (OOO、鎧武)
三條陸 (W、FOURZE)

其他舊人都唔太得閒

此篇文章於 08-24-14 08:18 PM 被 leungky1 編輯。
舊 08-24-14, 08:56 PM   #593
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
得返五集,下集搞掂提子?
然後仲有教授,DJ唔知洗唔洗打
傲蕉完全OVERLOAD左,結局同橙亙片?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 09:37 PM   #594
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: 魔璃 查看文章
邊個都好, 唔好666
上次666編獸電OK個喎
千祈唔好米村就得啦.
舊 08-24-14, 09:41 PM   #595
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: leungky1 查看文章
按傳聞聲氣,無責任排名

長谷川圭一 (W、FOURZE)
毛利亙宏 (OOO、鎧武)
三條陸 (W、FOURZE)

其他舊人都唔太得閒
我便期待敏鬼大魔王回歸
舊 08-24-14, 09:45 PM   #596
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
得返五集,下集搞掂提子?
然後仲有教授,DJ唔知洗唔洗打
傲蕉完全OVERLOAD左,結局同橙亙片?
睇黎提子真係唔使死...
教授應該俾OL化傲蕉做低了, 但我依然相信DJ係FINAL BOSS...
舊 08-24-14, 09:59 PM   #597
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
黃泉好像仲廢過蜜瓜能量(認真殺人模式)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 10:06 PM   #598
leungky1

引用:
我便期待敏鬼大魔王回歸
我到依家都睇唔明Kiva做緊咩

引用:
上次666編獸電OK個喎
千祈唔好米村就得啦.
米村下季有動畫主筆
東映仲敢叫佢嚟係送死
舊 08-24-14, 11:04 PM   #599
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: leungky1 查看文章
我到依家都睇唔明Kiva做緊咩

米村下季有動畫主筆
東映仲敢叫佢嚟係送死
KIVA便是一對淫棍人類父子以生理手段去侵略吸血鬼種族的故事

敏鬼大魔王編故事雖然會前言不對後語同埋成日寫D觀眾唔識笑既笑話(e.g.暗黑料理大賽,神代少爺打工記ETC), 但都好過米村既悶+犯駁, DECADE攪成咁, 佢要付好大既責任.
舊 08-24-14, 11:06 PM   #600
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: pet3 查看文章
黃泉好像仲廢過蜜瓜能量(認真殺人模式)
出一招就要HANG一陣, 俾著傲蕉已經撲埋佢狂斬啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版