Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 12-22-16, 09:20 PM   #1
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
戰鬥民族異形級深海漁獲 ∠(゚Д゚)/

http://menclub.hk/gourmet/8846

文:MenClub William 圖:互聯網
POSTED ON 22 Dec 2016

人類連太空都去過,但講到深海,難度可能比上太空更加難。地球上大部份嘅深海,人類都未有機會踏足過。深至200米以下,可稱為深海,紀錄片都有提過,太陽光都照射唔到,海層不透光,衍生出同正常海洋完全唔同嘅生態系統,當中仲有分為深層帶、深淵帶等,聽到都覺得有種敬而遠之嘅感這覺。

但揹住「戰鬥民族」個牌頭嘅俄羅斯人一於少理,有個漁夫叫做Roman Fedortsov(Роман Федорцов),喺俄羅斯極西北嘅深海水域,用拖網拖咗一大堆深海漁獲上黎。唔好講笑,條條魚都麒麟咁怪,其中幾款仲堅似異形,講到深海就好似漫畫裡面嘅黑暗大陸,大哥,睇多兩眼越覺得異形根本就係存在嘅。

最恐怖係......

好似有鼻有口咁,你唔講我以為slient hill d 怪人投胎做魚呀!!!!

D牙 整齊到咁,又倒勾又盛,你諗下喺深海黑媽媽仲要對住呢D異形,難怪無人敢落去啦。
仲有膽嘅,上佢twitter望下啦。

https://twitter.com/rfedortsov

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 12-22-16 09:22 PM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 06:36 PM   #2
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
拖網咁唔環保....
仲要深海都俾佢拖埋

舊 12-29-16, 01:27 PM   #3
Jubia
Junior Member

註冊日期: Dec 2016
不愧是戰鬥民族, 還可以拿在手上用有趣的(?)角度拍照. (看的話還可以, 但要我拿上手就需要多點勇氣才做到了... )
我想起美食獵人(內的食材), 哈哈~
Jubia 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[強國爆炸事件總合] ∠(゚Д゚)/ ●~* 北京天安門城樓前發生汽車爆炸 ( ゚ω゚)? ~清談館~ 85 12-02-13 10:10 AM
[強國爆炸事件] ∠(゚Д゚)/ 東莞智能馬桶自爆 ( ゚ω゚)? ~清談館~ 16 08-24-13 07:20 PM
戰略遊戲做到咁迫真( ゚Д゚)ノ: company of heroes 2 (Closed beta 2 Apr) - SEGA ( ゚ω゚)? PC電腦遊戲討論版 10 06-26-13 12:38 AM

現在的時間是 05:39 PM

手機版 | APP版