Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 
手機平板遊戲討論版>アイドルマスター シンデレラガールズ 偶像大師CG(灰姑娘) - 公會戰再臨 - [VOL. 20]
winsonhei 02:22 AM 02-08-15
作者: ~蛙蛙~:
公會真係爆晒位 要加位既話個數
我地真係堅強唔到 要1億7千萬
由手機版發出
仲維持係前年嘅狀態!?
~蛙蛙~ 02:28 AM 02-08-15
http://ppdb.sekai.in/prod/detail/322047
其實都升左十幾個lv 但每個lv都幾千萬...so
由手機版發出
winsonhei 02:34 AM 02-08-15
我明白你哋升1 lv係唔容易(拍肩
JasonC@すずどん 09:09 PM 03-02-15
新人報到 @93880609
而家公會仲可唔可以加入?
廢人 11:02 AM 03-03-15
到底幾時先會再有鯖.......

另外會務公告
近期張會整頓長期低IN率既社員(最近半年 50000 FANS樓下)
如果仲有玩而附合上述條件既請係度出聲
由手機版發出
MoegenNagi 08:29 AM 03-08-15
問新加入會員拎聯絡方法比mobage禁我言24hr sad到哭
由手機版發出
廢人 01:44 PM 03-09-15
現在公會有少量空位
有興趣請係度/PM ID
不過本會,非重課,亦不是一二線活躍級數的公會
加入後請不要失望
由手機版發出
~蛙蛙~ 10:26 PM 03-10-15
呢個event 有冇人識玩
由手機版發出
廢人 09:28 AM 03-12-15
LAST DAY 焗爆中
由手機版發出
廢人 03:17 PM 03-13-15
2010位

\ 大爆死 /
由手機版發出
~蛙蛙~ 01:18 PM 09-03-15
https://play.google.com/store/apps/d...coent.BNEI0242

IOS應該批緊 歡迎各位討論
廢人 01:21 PM 09-03-15
Server未開。。。
由手機版發出
~蛙蛙~ 01:26 PM 09-03-15
等埋IOS批先開Server啦應該
反正官方未出公佈
~蛙蛙~ 02:05 PM 09-03-15
https://twitter.com/imascg_stage/sta...17283282644992
開左Server lu
武藤遊戲 03:49 PM 09-03-15
這類我電話負何不起CPU...

下了電腦玩
littlefighter 04:40 PM 09-03-15
Starlight Stage刷咗7次首抽左右出本田SSR!!
不過本田無愛,有無人交換其他任意SSR?
hyakki 04:46 PM 09-03-15
作者: littlefighter:
Starlight Stage刷咗7次首抽左右出本田SSR!!
不過本田無愛,有無人交換其他任意SSR?
重等緊APK
想問首抽有邊D SSR,本田真係唔想要
~蛙蛙~ 04:53 PM 09-03-15
作者: hyakki:
重等緊APK
想問首抽有邊D SSR,本田真係唔想要
SSR得6張
NG 杏 巨人 蘭子
littlefighter 04:59 PM 09-03-15
服務大家,係root抽個apk出黎
https://drive.google.com/file/d/0Bxe...ew?usp=sharing

SSR有3巨頭、合法蘿莉杏、巨人、中二蘭
KA版柯柏文 02:18 AM 09-04-15
1.5%唔係講玩, 雖然想要凜/蘭子
刷左兩個幾幾鐘出ssr卯月, 開局算
Eclair 11:15 AM 09-04-15
作者: KA版柯柏文:
1.5%唔係講玩, 雖然想要凜/蘭子
刷左兩個幾幾鐘出ssr卯月, 開局算
1.5%再要除6
刷到而家我只係見過5★杏
不過我係想要きらり…

剛剛出左5★凛…不過引継都要同NBGI 個ID 連動…想比人唔得…
izumo 11:20 AM 09-04-15
係番呢個post吹?
~小鬼~ 12:21 PM 09-04-15
5* 杏才是王道,今晚開工刷
廢人 12:23 PM 09-04-15
Eclair你未引継佐未?
未既話我出錢你引落我個NBGI ACC度

兩部AN 機刷佐一晚未有SSR...
由手機版發出
小嘉 12:46 PM 09-04-15
仲刷緊卯月
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 

返回主題版面