Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
kog 05:40 PM 02-20-20
見新機半價走去抽,又中咗....

可轉用GM2支槍,加上電磁拳又可打停,即雙停機,
另兩種格鬥可互換用,似強襲版 索格克,
不過因屬性關係(汎用機較多),比索格克易死...
wing 03:37 PM 02-21-20
作者: kog:
見新機半價走去抽,又中咗....

可轉用GM2支槍,加上電磁拳又可打停,即雙停機,
另兩種格鬥可互換用,似強襲版 索格克,
不過因屬性關係(汎用機較多),比索格克易死...
我都難得咁樣半價抽中...... 試用之下, 果然唔啱我用
1 on 1起到手就真係勁, 但6 vs 6真係好難俾佢打到成套咁慢, 成場都係泛, 好快射死你.

開左妖刀可以碌而且醫埋腳.
GN00508771 05:01 PM 02-21-20
其實唔使執著打好多下

https://twitter.com/kaizre551/status...287070209?s=21

好似段片咁:開妖刀 br>下格>下電拳

NEXT 唔該
kog 06:03 PM 02-21-20
開左妖刀除可以碌和醫腳外,行氣多咗,硬直少咗,3種格可互換不停用。
kog 12:39 AM 02-24-20

2月27日更新MAP『北極基地』,
0080最後一部MS...RX-78 NT-1-FA ,
會否出....
wing 03:10 PM 02-24-20

2月27日更新MAP『北極基地』,
0080最後一部MS...RX-78 NT-1-FA ,
會否出....
期待出埋FA NT1
wing 03:57 PM 02-27-20
終於出姆歷沙, 450泛用
kog 04:41 PM 02-27-20
作者: wing:
終於出姆歷沙, 450泛用
抽中姆歷沙,但冇抽中新個支槍冇用
wing 05:16 PM 02-27-20
抽中姆歷沙,但冇抽中新個支槍冇用
唔等3月1先抽?
kog 05:22 PM 02-27-20
作者: wing:
唔等3月1先抽?
忘記了
Hunter 08:08 PM 02-27-20
新型骨架Lv2 (HP+1000, 近5格位, 中2格位)要回收劵335張
換唔換好?
kog 03:01 PM 03-12-20
今周新機 高達Ez8[WR裝備] ....
武器多,但攻擊力有點弱

用"望過來"這招,又好似真是掂。
半價中晒350c和400c兩架

wing 01:36 PM 03-13-20
今周新機 高達Ez8[WR裝備] ....
武器多,但攻擊力有點弱

用"望過來"這招,又好似真是掂。
半價中晒350c和400c兩架
我都有部level 1, 射補低而且高過陸高WR一個level, 所以做炮台冇著數.
有枝全game最廢光槍, 於事無補. 有機槍+高破壞力下格, 即係要打前線, 但呢部野行路慢過陸高WR仲冇左粒閃光彈, 上前即係送分俾對家.

結論:............................................................ 如果要用書包, 我用返陸高好過.
Hunter 01:42 PM 03-16-20
玩到A級, QUICK MATCH 都依然有奇人

開場玩左1分幾鐘 輸少少, 成隊唯一支援機走去揸坦克車週圍佔領
之後渣坦克去放炸彈, 最後一分鐘先上返機
咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
kog 08:46 PM 03-16-20
作者: Hunter:

開場玩左1分幾鐘 輸少少, 成隊唯一支援機走去揸坦克車週圍佔領
咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
當我知道隊中如果有一個王牌,自然會抽到兩個智障後,無須太認真
忍者 08:58 AM 03-18-20

咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
要A+先會好少少
wing 11:23 AM 03-18-20

咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
唔好話quick match, 就算係ranked match 都大把智將..... 我做ace, 兩邊d分咬住上, 然後我自己果team瘋狂同我搶頭, 明明我就在敵殘血機旁邊都同我搶..... 好在對家似乎又係咁, 冇乜見到對家ace殺到人, 最後win少少.
kog 09:01 PM 03-16-20
春に解禁予定の新モード

重高達....

1. 有新香港地圖?
2. MA...之後會否有魔霸,格拉布羅...
3. 如出格拉布羅,那有水底地圖? 水用機在水中另有加成?
wing 11:25 AM 03-18-20
春に解禁予定の新モード

重高達....
新mode, 我估係pve 群揪AI
aquarius 12:34 PM 03-29-20
春に解禁予定の新モード

重高達....

1. 有新香港地圖?
2. MA...之後會否有魔霸,格拉布羅...
3. 如出格拉布羅,那有水底地圖? 水用機在水中另有加成?
打咗重高達, 感覺係試水溫

如果加多D PvE mon hunt咁打又唔錯
kog 08:52 PM 03-23-20

《機動戰士鋼彈 激戰任務2》春季活動預告

為感謝各位駕駛員平日的奮戰,3月26日起我們將舉辦『春天的激戰任務祭典Z』!

同時,將實裝可單人遊玩的新內容『戰鬥模擬裝置』,能在各種狀況下與AI駕駛員操縱的MS進行「模擬對戰」!

挑戰競速攻略,獲得報酬吧
wing 05:15 PM 03-19-20
出觸手型水產寶寶
4寶仲差一隻~
Hunter 04:22 PM 03-21-20
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=32896
機體調整

MK II 減格補, 加奇減射補
不過昨日玩完都係覺得仲係太強

全裝TB大UP, 不過我唔玩宇宙戰, 所以唔關我事

G3加急迴, LV2加HP, 插槽格, 鐳射槍加強
不過都係寧願用番我部5號機好過
Gundam MK-2 09:04 PM 03-23-20
正呀,有新坦克

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
chow263 09:46 PM 03-23-20
禮拜4出zeta,雙格鬥泛用機
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面