Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-21-06, 12:30 AM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
世界杯10大插水~~~

各國都有人選~
不過葡萄有兩席~~~>

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 12:56 AM   #2
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
點解偉大的格羅素個名會變左擺老烏的殺卡度

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 01:04 AM   #3
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: KIM
各國都有人選~
不過葡萄有兩席~~~>
如果唔係葡萄牙點世界盃最富娛樂性球隊

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 01:15 AM   #4
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
名都錯......

舊 07-21-06, 03:25 AM   #5
Hayato
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
殺卡度比人屈插水
Hayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 03:34 AM   #6
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
殺卡度真係屈爆機

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 04:42 AM   #7
clie

註冊日期: Dec 2001
殺卡度好慘
擺完老烏仲要被屈插水
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 10:07 AM   #8
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
意國fans唔係話偉大的左後衛呢球冇插水架咩?!

espn個sport center節目真係唔中肯...人地明明冇插水
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 10:10 AM   #9
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
c朗好唔抵
明明佢一個人可以獨霸三個位
真可惜

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 10:05 PM   #10
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: RS 200

espn個sport center節目真係唔中肯...人地明明冇插水
係咁既情況仲要判12碼分明球證有病啦
本人應為

舊 07-21-06, 10:29 PM   #11
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: RS 200

我唔係意國fans,
不過嗰球真係12碼,
睇清楚d隻左手

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 11:02 PM   #12
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: blindman102
我唔係意國fans,
不過嗰球真係12碼,
睇清楚d隻左手

post多幾多次都冇用,已經睇左咁多次,乜都睇清楚
再嘈都冇意思
講都尾,多少因為意大利做低左法國同德國,梗有唔少人喊晒口話呢球十二碼放生左意大利
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:20 PM

手機版 | APP版