Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-05-21, 05:21 PM   #7501
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
SSQ

Btw, 其實孫策BUG係咪都仲未改
改返好耐喇
已發現bug應該得返
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...8e2eabe5a38bd2
同啲遊軍bug
遊軍同其他嘢一齊發動時bug到爆

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-21, 05:22 PM   #7502
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
遊軍跟計發動根本ON居 :0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-21, 05:33 PM   #7503
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
遊軍跟計發動根本ON居 :0)
流派嘅alpha test

鏟手遊保平安
舊 07-05-21, 05:35 PM   #7504
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: LR猫 查看文章
流派嘅alpha test
因為呢樣對班開發完全冇哂期望 有乜理由整咁耐都可以攪到個SYSTEM廢過3594 既軍C

舊 07-05-21, 06:04 PM   #7505
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
因為呢樣對班開發完全冇哂期望 有乜理由整咁耐都可以攪到個SYSTEM廢過3594 既軍C

弩兵又係alpha test
on9向前lock射擊目標但發射要左右捽卡
成日捽卡甩lock唔知射向邊
咁英傑就改做前後捽嚟開火
咁既然三國on9咗係咪應該都修正反佢
又唔係喎繼續擺爛

鏟手遊保平安
舊 07-05-21, 06:08 PM   #7506
GUSTAV
The One
poor

弩不是鐵炮

舊 07-05-21, 07:11 PM   #7507
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
遊軍唔明點解限死一張
3.59 都有兩張軍登錄再揀啦

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-21, 01:07 AM   #7508
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
遊軍唔明點解限死一張
3.59 都有兩張軍登錄再揀啦
咁3.59軍師係兵法嚟嘅,3.59前得兩個兵法揀其實仲仆街
兩張軍師就有4個兵法但有兩個人名嘅卡用唔到
遊軍登兩張打後期嘅deck實仆街架喎吳群第二遊軍一定係地火連環

鏟手遊保平安
舊 07-06-21, 10:19 AM   #7509
GUSTAV
The One
poor

引用:
咁3.59軍師係兵法嚟嘅,3.59前得兩個兵法揀其實仲仆街
兩張軍師就有4個兵法但有兩個人名嘅卡用唔到
遊軍登兩張打後期嘅deck實仆街架喎吳群第二遊軍一定係地火連環
講到得1張就估唔到對面用乜咁...

舊 07-06-21, 10:30 AM   #7510
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
講到得1張就估唔到對面用乜咁...
唔係估唔估到用乜嘅問題
而係1張正常號令都通常用返強化,有第2張9成入妨害
咁打開後期dick嘅就極大機會面對妨害系遊軍

鏟手遊保平安
舊 07-06-21, 10:59 AM   #7511
GUSTAV
The One
poor

引用:
唔係估唔估到用乜嘅問題
而係1張正常號令都通常用返強化,有第2張9成入妨害
咁打開後期dick嘅就極大機會面對妨害系遊軍
估地方之嘛 係個地火圈咁細 唔行城門LOR
WARA打後期DECK 想安全正常都係連環+單體強化遊軍 使鬼妨害咩

你話混漢用陳琳打DAM計就話

舊 07-06-21, 11:04 AM   #7512
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
估地方之嘛 係個地火圈咁細 唔行城門LOR
WARA打後期DECK 想安全正常都係連環+單體強化遊軍 使鬼妨害咩

你話混漢用陳琳打DAM計就話
其實我嘅意思係遊軍咁垃圾比人揀用兩張個環境會仲更加垃圾

鏟手遊保平安
舊 07-06-21, 11:18 AM   #7513
GUSTAV
The One
poor

引用:
其實我嘅意思係遊軍咁垃圾比人揀用兩張個環境會仲更加垃圾
應該會好D 不過遊軍本身就垃圾係冇錯

最垃圾既都係BALANCE TEAM 車輪大攻勢勝率太高NERF都講得出 我打馬單先車輪緊係高過正常架SOSAD

此篇文章於 07-06-21 11:22 AM 被 GUSTAV 編輯。
舊 07-06-21, 11:32 AM   #7514
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
應該會好D 不過遊軍本身就垃圾係冇錯

最垃圾既都係BALANCE TEAM 車輪大攻勢勝率太高NERF都講得出 我打馬單先車輪緊係高過正常架SOSAD
田中幾時比人nerf,勝率咁高

咁多代馬單優待已經慣了
下ver杜預都惡,2醒就8C+5神速號令,3醒仲要加突dam
但比神轆姜維針死

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-06-21 11:37 AM 被 LR猫 編輯。
舊 07-06-21, 11:37 AM   #7515
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002

又係死線升格

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-21, 11:38 AM   #7516
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章

又係死線升格

我又要追趕,今次試下新ver跟廚dick先,啱啱五百緣可以印卡
琴日打埋紅白星果九場,世界線嘅抽搐係咁砍韓遂,其次郭圖,輸到九彩

鏟手遊保平安
舊 07-06-21, 11:50 AM   #7517
GUSTAV
The One
poor

引用:

又係死線升格

兩個月前升完就冇玩過

舊 07-06-21, 12:49 PM   #7518
b_boy
↘呆~

引用:

我又要追趕,今次試下新ver跟廚dick先,啱啱五百緣可以印卡
琴日打埋紅白星果九場,世界線嘅抽搐係咁砍韓遂,其次郭圖,輸到九彩
HEA玩+不務正業咗成個月
有心衝應該上個月就升咗, 以前對開果D個個都丞相霸者了

剛剛爆緣同副將器卷, 嚴選3個月無用過

引用:

兩個月前升完就冇玩過
你一早就升咗, 有乜好拜?

淯底可保一世平安

此篇文章於 07-06-21 12:54 PM 被 b_boy 編輯。
舊 07-06-21, 01:20 PM   #7519
b_boy
↘呆~

引用:
唔惡,但對面睇動畫睇到炆

今次nerf得算少喎
如果個計時間夠長
夾甄氏應該幾爽

淯底可保一世平安
舊 07-06-21, 02:13 PM   #7520
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
如果個計時間夠長
夾甄氏應該幾爽
係喎,佢無話計下一次計略定係效果時間內減士氣
如果效果時間內西亂就二士氣鳩禁
不過個計唔長,所以夾新馬騰兩個互減士氣強化鳩禁

懷念英魂之舞

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-06-21 02:54 PM 被 LR猫 編輯。
舊 07-06-21, 03:01 PM   #7521
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
應該唔夠我HEA

繼續躺平, 緣份到了自然升格
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-21, 05:34 PM   #7522
b_boy
↘呆~

引用:
係喎,佢無話計下一次計略定係效果時間內減士氣
如果效果時間內西亂就二士氣鳩禁
不過個計唔長,所以夾新馬騰兩個互減士氣強化鳩禁

懷念英魂之舞
我覺得有可能會出番英魂舞

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
應該唔夠我HEA

繼續躺平, 緣份到了自然升格
自然升巨巨

淯底可保一世平安
舊 07-06-21, 06:04 PM   #7523
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
上U記睇番憂國,懷念下先....

吳黃昏及落日玩憂國........

此篇文章於 07-07-21 08:24 AM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-21, 08:40 AM   #7524
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
1.5 7武弩、馬、6武2征攻城車

此篇文章於 07-07-21 08:44 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-21, 08:54 AM   #7525
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
群雄1cost馬,4攻..入一張先...

吳+晉混合.......

漢淚目.......憂國自己冇份....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 06:18 PM

手機版 | APP版