Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-29-21, 02:23 AM   #7726
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
收左皮喇
咁唯有繼續推左中右啦
然後垃圾線又推上到霸者

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安

此篇文章於 09-29-21 02:29 AM 被 LR猫 編輯。
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-21, 11:10 AM   #7727
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
咁唯有繼續推左中右啦
然後垃圾線又推上到霸者
細修仲用到,shit

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-21, 02:28 PM   #7728
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
sushi +6 +9 慢左少少其實都仲勁

仲未升到丞相條線又升
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-21, 03:10 PM   #7729
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
sushi +6 +9 慢左少少其實都仲勁

仲未升到丞相條線又升
壽司+6個波贏唔到號令會好濕濟 +6 1.4速以9氣黎講普通啦...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-21, 04:42 PM   #7730
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
細修仲用到,shit
唔喇 繼續推左中右算

鏟手遊保平安
舊 09-29-21, 05:48 PM   #7731
kuraki1028
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
咁快就見到統晉皇帝...
kuraki1028 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-21, 12:27 AM   #7732
6eo
美波様!

趕到尾班車
斬太尉升左丞相
希望下個月升到霸者
舊 09-30-21, 11:06 AM   #7733
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
壽司+6個波贏唔到號令會好濕濟 +6 1.4速以9氣黎講普通啦...
之前50C 有個再起/+7/+1.5倍速/無限範圍
根本係痴線
人地漢果個開得1次架咋
個計SET 到咁勁應該好似惡女咁, 用完就扣晒D醒

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-21, 11:08 AM   #7734
b_boy
↘呆~

引用:
趕到尾班車
斬太尉升左丞相
希望下個月升到霸者
紅勇大大返來了

淯底可保一世平安
舊 09-30-21, 11:27 AM   #7735
GUSTAV
The One
poor

ベニイモくん都引退 真係廢game冇人玩 當年睇佢玩神術大進軍大

舊 09-30-21, 11:50 AM   #7736
6eo
美波様!

引用:
作者: b_boy 查看文章
紅勇大大返來了
我一直都係到喎

不過養生MODE之嘛
舊 09-30-21, 12:03 PM   #7737
GUSTAV
The One
poor

引用:
我一直都係到喎

不過養生MODE之嘛
以為你比國安拉左

舊 09-30-21, 12:44 PM   #7738
b_boy
↘呆~

引用:
我一直都係到喎

不過養生MODE之嘛
我講當年0既紅勇大大

淯底可保一世平安
舊 09-30-21, 02:42 PM   #7739
LR猫
ˊ_>ˋ

試咗兩場6異剛弩
完全覺得7士氣嘅漢中王係剛弩同餓虎嘅上位版
一支弩做晒人哋要做嘅嘢其他卡專心放低係左中右
剛弩餓虎放得一兩張打城打得唔夠多對馬單又得支槍

完全無留意剛弩範圍咁前 諸葛亮攻緊城先留意到無攻城果兩支弩唔係圈內
但下意識已經禁咗衝軍
以前打餓虎推孫權攻城
想開迅速裝填又係我聽到開計果下先留意到lock錯孫尚香

鏟手遊保平安
舊 09-30-21, 05:12 PM   #7740
柚原このみ

https://youtu.be/Y8-X3cCI69w

今日頂上好睇

舊 09-30-21, 05:13 PM   #7741
柚原このみ

引用:
趕到尾班車
斬太尉升左丞相
希望下個月升到霸者
坐火箭咁,幾時帶我飛/

舊 09-30-21, 06:20 PM   #7742
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
https://youtu.be/Y8-X3cCI69w

今日頂上好睇
唔好睇,咪又係馬單癒珠係度撚狗打counter仲差啲比對面銀屏反cap

引用:
坐火箭咁,幾時帶我飛/
紅勇大大只要肯打機實霸王啦

鏟手遊保平安
舊 10-01-21, 01:57 PM   #7743
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-21, 11:05 PM   #7744
柚原このみ

今日埸頂上

舊 10-03-21, 09:57 AM   #7745
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
今日埸頂上
見到好多負評就無睇

鏟手遊保平安
舊 10-03-21, 06:36 PM   #7746
柚原このみ

引用:
見到好多負評就無睇
棄機頂上,當眾侮辱

舊 10-04-21, 10:09 AM   #7747
6eo
美波様!

876~3 感覺唔算控兵好勁最top個班
但上親d頂上都好熱血

引用:
作者: b_boy 查看文章
我講當年0既紅勇大大
已經唔存在

引用:
坐火箭咁,幾時帶我飛/
兩個月升10証你sure? 水火箭就差唔多
舊 10-04-21, 11:07 AM   #7748
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
876~3 感覺唔算控兵好勁最top個班
但上親d頂上都好熱血

已經唔存在

兩個月升10証你sure? 水火箭就差唔多
對過一次比佢撚狗咁撚
啲人話佢玩開1槍3騎之類但啲騎會間唔中插槍

兩個月10証啱啱好夠追趕垃圾線
炒咗老世魷魚,重陽後可以打多啲機

鏟手遊保平安
舊 10-05-21, 10:41 AM   #7749
6eo
美波様!

引用:
對過一次比佢撚狗咁撚
啲人話佢玩開1槍3騎之類但啲騎會間唔中插槍

兩個月10証啱啱好夠追趕垃圾線
炒咗老世魷魚,重陽後可以打多啲機
佢以前都名玩家黎, 2/3代都係玩4枚大水機略, 好似無見過佢玩多過4張咭既deck
當年仲有個term用佢個名黎命名
https://www.wikihouse.com/sangokushi...D1%A4%C1%A4%EB
btw真人幾型棍既佬黎

大大
我目標都係Minpaid打夠d ex-card就算
舊 10-05-21, 11:57 AM   #7750
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
佢以前都名玩家黎, 2/3代都係玩4枚大水機略, 好似無見過佢玩多過4張咭既deck
當年仲有個term用佢個名黎命名
https://www.wikihouse.com/sangokushi...D1%A4%C1%A4%EB
btw真人幾型棍既佬黎

大大
我目標都係Minpaid打夠d ex-card就算
如果唔係疫情佢無打一排都唔會係低rank時對過佢一次
左中右對四枚忠義推唔到左中右好難打
決定Join,反正紅白要打刻200cost
升到霸者就換6異彩dick

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
ベニイモくん都引退 真係廢game冇人玩 當年睇佢玩神術大進軍大
我同事都話棄game (佢本身都打得少
話有靚囡囡卡先搵返佢

鏟手遊保平安

此篇文章於 10-05-21 11:59 AM 被 LR猫 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 06:45 PM

手機版 | APP版