Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
收藏品討論版>槍械 And Wargame 討論區 (2)
真.朱皮 10:51 AM 09-13-09
作者: 大粒麥:
買左支 marui hi capa 5.1
請問邊度買到由下駁上呢舊野 駁上橋,
價錢比效平, 同埋左右虛位冇咁大

http://www.uncompany.com/pageproduct...sp?prodid=5553
我岩岩買左shooter design既 $260
係銃工買既
你圖果隻要五百幾
PTX-003C 10:55 AM 09-11-09
見到支國產ge G22
好似ok 過引(主要係因為樣形)
有冇d 乜要注意ge?(因為我未買過槍)
廢柴 12:00 AM 09-13-09
作者: PTX-003C:
見到支國產ge G22
好似ok 過引(主要係因為樣形)
有冇d 乜要注意ge?(因為我未買過槍)
邊支? 有冇圖睇下?
PTX-003C 03:11 AM 09-13-09
作者: 廢柴:
邊支? 有冇圖睇下?

真槍

係國狗專門店見到ge
真係有d 懷疑有幾準同有效射程
廢柴 09:47 AM 09-13-09

真槍

係國狗專門店見到ge
真係有d 懷疑有幾準同有效射程
用gas既, 自己唔識搞就唔好喇, 好易漏氣, 試過見人試槍要試到第三支先唔漏, 但係玩多排一樣會..........特別呢支野從來都冇過好既QC............
PTX-003C 01:03 PM 09-13-09
作者: 廢柴:
用gas既, 自己唔識搞就唔好喇, 好易漏氣, 試過見人試槍要試到第三支先唔漏, 但係玩多排一樣會..........特別呢支野從來都冇過好既QC............
佢又同我講支野主手動
唔用gas 唔用電
PTX-003C 02:46 PM 09-13-09
咁手拉果支會唔會好少少?
定一樣唔多惦?
廢柴 04:19 PM 09-13-09
咁手拉果支會唔會好少少?
定一樣唔多惦?
要求唔高ok既, 睇你點用......但係hopup設計先天上有d缺憾, 所以條彈道唔會靚<-----唔使諗, 日本原版都係咁

同埋因為尾托設計特殊有個位突出黎, 你唔可以就咁棟之槍0係到, 最少要有兩幅牆頂住先得
PTX-003C 05:29 PM 09-13-09

你之前係咪指e 支?
MB-05

我要求我諗唔會太高gwa...20~25米有效射程有冇?
其實主要都係用來玩下, 上場用得到sniper ge 情況少之有少.....
而中意單發手動ge Sniper, 因為要咁先浪漫
廢柴 05:32 PM 09-13-09

你之前係咪指e 支?
MB-05B

我要求我諗唔會太高gwa...20~25米有效射程有冇?
其實主要都係用來玩下, 上場用得到sniper ge 情況少之有少.....
而中意單發手動ge Sniper, 因為要咁先浪漫
仲有支同你0個支一模一樣既, 不過我個人都prefer呢支多d, 個托有得較

20~25米有, 準唔準就第二回事, 唔識整既就睇運氣架喇
PTX-003C 05:52 PM 09-13-09
唔該晒你, 如果唔係我都唔知去邊問...
特別係我e d 超新手...
Godfather教父 02:22 PM 10-10-09

PTX-003C 03:16 AM 10-15-09
Mac11 好似好正(我中意個外型)
不過...會唔會又係d 新ge無得頂...壞左無得整ge野?
果時我想搵把Uzi 來玩...不過有人同我講唔實用(指上場)而冇買
apache 04:22 PM 10-17-09
Marui Aug 原裝,
想改爽兩面,我唔係好熟,
有無板友熟手,
零件$我出,薄酬

0001 12:02 PM 11-06-09
作者: apache:
Marui Aug 原裝,
想改爽兩面,我唔係好熟,
有無板友熟手,
零件$我出,薄酬
我唔算熟手
但可以幫下手~~
Wisely 10:00 PM 11-05-09
我想買氣槍主要係收藏
鍾意M92F
行過廣華街發現價錢差距都幾大, 由700到2千幾都有
想問一下究竟有咩分別?
我想要金屬槍身, 有blowback
全金屬好似得WE, 而且都幾平, 好唔好架?
如果唔係就只好買Marui, 因為WA好似好貴
我係完全新手, 希望有大大可以俾D意見

我好耐之前就好鍾意Marui Biohazard M92F, 請問廣華街仲有邊間有得賣?
行過兩次都唔多覺有放出黎, 我又唔識所以唔敢問
呢枝大概要幾錢呢?

另外, 如果想係屋企玩下, 要買乜野靶?
我有一支marui電動M92F($200), 係屋企用個鞋盒加張靶紙就玩得

Thank you.
廢柴 10:54 PM 11-05-09
作者: Wisely:
我想買氣槍主要係收藏
鍾意M92F
想問一下究竟有咩分別?

我好耐之前就好鍾意Marui Biohazard M92F, 請問廣華街仲有邊間有得賣?
呢枝大概要幾錢呢?

我有一支marui電動M92F($200), 係屋企用個鞋盒加張靶紙就玩得

Thank you.
Biohazard M92F應該都仲有唔少地方有, 雖然唔sure但可以去下軍軍軍睇(真名唔出喇, 自己睇得明喇)其實最重要都係慢慢搵, 因為有時d槍放埋一齊就會搵唔到, 慢慢睇就見到

無記錯m92f除左we之外kj都好似係, 而且無記錯kj m92係好受好評, 可以留意下

屋企玩, 冇話一定要有好靶, 一個紙箱稍加創意就可以係, 最簡單入面放幾層報紙就夠, 但係一入報紙d彈一般就唔會再用, 除非你唔錫槍............想再用就要花d心思, 例如唔用報紙而用有一定耐用度既網, 總括而言唔建議徙錢買............特別係0個d一排三個既電動靶. 玩就好玩, d彈就執餐死, 仲有係膠, 打大力d就係咁先
葉月健 01:14 AM 11-06-09
想買全金屬,KSC都係唔錯選擇
$800左右
全金屬,有BLOW BACK,專FOR打TOP GAS
0岩晒你要求啦?
本人用緊佢既M93R,覺得都OK

MARUI除非買BIO版啦~
如果一般92F
全膠又差唔多錢我就一定唔會揀佢

BIO版M92F冇幾耐之前灣仔見過仲有
不過LAST一支,$890
0001 12:04 PM 11-06-09
我想買氣槍主要係收藏
鍾意M92F
想問一下究竟有咩分別?

呢枝大概要幾錢呢?

Thank you.
Marui Biohazard M92F...
響旺角道果條街好似仲有~~~
放響收銀上面的~~~
Wisely 02:14 PM 11-06-09
唔該晒大大
我想問其實M92F同M9有咩分別?

作者: 0001:
Marui Biohazard M92F...
響旺角道果條街好似仲有~~~
放響收銀上面的~~~
可唔可以話我知邊間?
我剛剛去左軍軍軍同銃X房問過都賣晒..

Thanks~
0001 02:26 PM 11-06-09
唔該晒大大
我想問其實M92F同M9有咩分別?

可唔可以話我知邊間?
我剛剛去左軍軍軍同銃X房問過都賣晒..

Thanks~
旺角道...都係得果兩間姐...
Wisely 02:47 PM 11-06-09
作者: 0001:
旺角道...都係得果兩間姐...
唔好意思呀
我唔係好知旺角道邊頭有槍鋪..
近唔近洗衣街?
thanks
0001 01:55 PM 11-07-09
唔知~~~好彩我係玩mk23的~
大粒麥 10:24 AM 11-12-09
http://www.aimpoint.com/o.o.i.s?id=4...product_id=112

aimpoint c3, 香港有冇地方有國產版賣?
正貨要3千幾, 而我唔肯定係咪長玩ipsc, 所以覺得太貴...

un個網有支類似, 不過賣哂
http://www.uncompany.com/pageproduct...sp?prodid=2933

定係買支aimpoint m2(國產)黎試下, 不過我唔鍾意佢個蓋果粒的的
湯米 10:40 PM 03-11-10
bio m92f而家買駛唔駛15xx??
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面