Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
rorimoe 10:10 PM 02-28-12
我只知move果時 sony話賣左100萬
之後改返係出左100萬貨
由手機版發出
Orphan 10:17 PM 02-28-12
作者: rorimoe:
我只知move果時 sony話賣左100萬
之後改返係出左100萬貨
由手機版發出
之前既press release都係寫売上(SCEから販売店等に引き渡された数量)
今次同一篇稿寫五次実売, 應該走唔甩
rorimoe 10:36 PM 02-28-12
作者: Orphan:
之前既press release都係寫売上(SCEから販売店等に引き渡された数量)
今次同一篇稿寫五次実売, 應該走唔甩
所以要加返個推計値
由手機版發出
卡柏 10:53 PM 02-28-12
歐美真係咁like psv??
如果係真, 到今秋出cod真係唔敢想像賣氣可以去到邊~~
HON HON 02:35 PM 02-29-12
作者: 卡柏:
歐美真係咁like psv??
如果係真, 到今秋出cod真係唔敢想像賣氣可以去到邊~~
歐美market大, 就等於佢d戲套套上畫都話票房no.1同一道理
tathin 03:08 PM 02-29-12
作者: HON HON:
歐美market大, 就等於佢d戲套套上畫都話票房no.1同一道理
其實美國果邊反應都唔算勁,係歐洲特別好
歐洲佬鍾意踢波,淨係FIFA都幫到唔少
YHW 11:26 PM 02-28-12
歐美銷情暫時萛係唔錯, 但都要睇埋跟住嗰個月KEEP唔KEEP倒
卡柏 04:44 PM 02-29-12
計番條數,其實個銷量係一般咋喎...
全球120萬,但日本本土已經佔左5x萬...
so, 歐美都係50-60萬到...
Orphan 06:29 PM 02-29-12
SCEと吉田カバン「PORTER TANKER」のコラボによるPSP&PS Vita向けポーチが登場。HEAD PORTER別注カラーのネイビーもラインナップ
http://www.4gamer.net/games/017/G001762/20120229047/

PORTER TANKER × PS Pictogram ポーチ
希望小売価格:9,500円(税込)
サイズ: H110×W195×D20(+ポケットのマチ5) mm

PORTER TANKER × PS Pictogram マルチポーチ
希望小売価格: 11,500円(税込)
サイズ :H110×W195×D20(+ポケットのマチ25) mm

PORTER TANKER × PS Pictogram ストラップ
希望小売価格: 2,800円(税込)
サイズ: W25×L250 mm

小黑 07:38 PM 02-29-12
終於有PORTER 袋
pata1982 09:20 PM 02-29-12
Porter袋 x PS Vita 簡直係絕配,不過我買左原廠的袋袋~
亍 ◣ 09:23 PM 02-29-12
袋正,手繩仲正~
ゆり 09:25 PM 02-29-12
居然見到正價唔洗跟野

伏已中
卡柏 10:52 PM 02-29-12
porter@@
正呀!!!!
黎到香港12算都有份
煲機小王子 11:05 PM 02-29-12
PORTER
好正

HK 12月有!?
亍 ◣ 11:11 PM 02-29-12
有冇團購?
我係我 11:12 PM 02-29-12
好彩我唔識欣賞,感覺好老套
卡柏 11:54 PM 02-29-12
有團購我舉手
黑色無帶+黑色手繩!!
knob 02:21 AM 03-01-12
唔好意思問多次
PSV 有冇得 check 返自己玩過每隻 game 分別既總時間?
( ゚ω゚)? 02:32 AM 03-01-12
無人答你係因為無呢樣嘢,除非隻Game本身有計時响Game裡面顯示,不過可以長接Game icon之後按三點,睇隻Game其他資訊

作者: knob:
唔好意思問多次
PSV 有冇得 check 返自己玩過每隻 game 分別既總時間?

knob 03:13 AM 03-01-12
作者: 名無しさん:
無人答你係因為無呢樣嘢,除非隻Game本身有計時响Game裡面顯示,不過可以長接Game icon之後按三點,睇隻Game其他資訊
i see. Thanks
何金水 - 阿水 11:30 AM 03-01-12
請問有冇 ching 試過差電時開頭橙燈係長著的,
跟住差莖下橙燈不停閃,
請問知唔係係咩事呢 ? thanks.
草薙さん 11:49 AM 03-01-12
作者: 何金水 - 阿水:
請問有冇 ching 試過差電時開頭橙燈係長著的,
跟住差莖下橙燈不停閃,
請問知唔係係咩事呢 ? thanks.
充電中PS按鈕閃爍橘燈時,無法啟動PS Vita。請在PS按鈕亮橘燈後再啟動PS Vita。
http://manuals.playstation.net/docum...ic/charge.html

應該係唔夠最低電量去啟動主機
何金水 - 阿水 02:04 PM 03-01-12
作者: 草薙さん:
充電中PS按鈕閃爍橘燈時,無法啟動PS Vita。請在PS按鈕亮橘燈後再啟動PS Vita。
http://manuals.playstation.net/docum...ic/charge.html

應該係唔夠最低電量去啟動主機
已經開到機架喇, 都係不斷閃
( ゚ω゚)? 02:09 PM 03-01-12
試吓真‧關機再開
作者: 何金水 - 阿水:
已經開到機架喇, 都係不斷閃

第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108  ... 最後

返回主題版面