Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#2
雷火武 12:02 AM 04-13-10
你似心如鹿撞多D...
藍莓咖啡 12:39 PM 04-13-10
算啦.......暫停公審啦.......
Seppie 09:16 AM 04-14-10
唔駛審啦, 佢都潛左a
藍莓咖啡 09:18 AM 04-14-10
作者: Seppie:
唔駛審啦, 佢都潛左a
還返包花生比我呀
成班都唔適可宜止......學下我咁細細力插嘛
陸奧 貴志 09:19 AM 04-14-10
作者: 藍莓咖啡:
還返包花生比我呀
要插就要大大力,唔係唔知痛

花生度度都有得食啦
藍莓咖啡 09:22 AM 04-14-10
作者: 陸奧 貴志:
要插就要大大力,唔係唔知痛

花生度度都有得食啦
你知咩鬼丫, 花生有好多種製法好多種味道同埋好多種食法架
陸奧 貴志 09:23 AM 04-14-10
你知咩鬼丫, 花生有好多種製法好多種味道同埋好多種食法架
最後咪又係殊途同歸
雷火武 12:13 PM 04-14-10
還返包花生比我呀
其實已經好細力
Seppie 12:15 PM 04-14-10
作者: Deviantnip:
其實已經好細力
好明顯係d花生呢, 太新鮮喇~炸得太鬆化
難免脆d

陸奧 貴志 12:19 PM 04-14-10
好明顯係d花生呢, 太新鮮喇~炸得太鬆化
難免脆d
已經變左花生醬.....
Seppie 10:43 AM 04-14-10
識我既都知我不嬲變態架啦
陸奧 貴志 10:48 AM 04-14-10
識我既都知我不嬲變態架跚1
知知知,睇得見聽得出feel得到|||||
綾小路雷太 11:18 AM 04-14-10
作者: 陸奧 貴志:
知知知,睇得見聽得出feel得到|||||
+ 1 sosad
陸奧 貴志 11:19 AM 04-14-10
作者: 綾小路雷太:
+ 1 sosad
已經化到變化石啦
mikemike 11:16 AM 04-14-10
女人心
海低針
Seppie 09:38 AM 04-16-10
d 女人真係好蠢
成日發夢做少奶wor等個男人養wor~~
咁即係俾個男人食住你啦
佢出面花天酒地玩女玩到癲
你都冇權say no 架wor~~
但你又俾佢剥削左自己既自由wor

呢d唔係包容, 而係冇左自己lor 唔該

係ar~係有人養ar, 仲好可能大把$你駛tim
不過咁樣有意思咩
綾小路雷太 09:41 AM 04-16-10
d 女人真係好蠢
成日發夢做少奶wor等個男人養wor~~
咁即係俾個男人食住你啦
佢出面花天酒地玩女玩到癲
你都冇權say no 架wor~~
但你又俾佢剥削左自己既自由wor

呢d唔係包容, 而係冇左自己lor 唔該

係ar~係有人養ar, 仲好可能大把$你駛tim
不過咁樣有意思咩
個女人又做乜辣著妳呀妹
Seppie 09:44 AM 04-16-10
作者: 綾小路雷太:
個女人又做乜辣著妳呀妹
我今次冇話針對邊個
只係知好多港女都係咁諗
甚至好多上一輩都以個女要嫁俾有米才俊為目標
陸奧 貴志 09:46 AM 04-16-10
我今次冇話針對邊個
只係知好多港女都係咁諗
你有料,當然唔使靠男人都仲可以生存得好好,但係有幾多個你咁tough既女人呀....

各人有各人既選擇
藍莓咖啡 09:51 AM 04-16-10
我今次冇話針對邊個
只係知好多港女都係咁諗
有米才俊....首先要個女搵有錢有車有樓有船的老公前...
好想叫D老豆老媽唔該望真D個女
OK 就算你個女靚 人地大把錢就大把靚女圍住 可以揀個最ARM KEY的

唔記得樓下邊個TOPIC睇到有人話女人讀咁多書, 第時嫁左人好大嘥
呢句野真係攞命
嫁左一定係做少奶奶? 好啦, 當比你好彩做到少奶奶
衰D講句,
1) 有錢唔代表會比錢你駛, 就算比, 未必比到你夠用有得儲
2) 包二奶, 家用分左出去點搞?
3) 有日個老公香左點算?
4) 有一日要分手咁又點?

如果話依家仲係盲婚啞嫁果個年代都算, 都話應該嫁左就冇咩要擔心
依家時代唔同左, 點都要一技傍身
就算冇一技傍身, 至少必先自己養得活自己。
Seppie 09:53 AM 04-16-10
OK 就算你個女靚 人地大把錢就大把靚女圍住 可以揀個最ARM KEY的

唔記得樓下邊個TOPIC睇到有人話女人讀咁多書, 第時嫁左人好大嘥
呢句野真係攞命
衰D講句,
1) 有錢唔代表會比錢你駛, 就算比, 未必比到你夠用有得儲

如果話依家仲係盲婚啞嫁果個年代都算, 都話應該嫁左就冇咩要擔心
最大問題
係本來養到自己
點知放棄左, 學人做少奶,
DUM懶左個身,而本來做得好既技能都生疏左既話
到有一日個男人唔要你//家度中落//要離婚
都已經廢左武功啦
呢d就係o徙左自己啦
irismong 10:05 AM 04-16-10

呢句野真係攞命
衰D講句,

係我個親戚講 (舉手/

最大問題
係本來養到自己
點知放棄左, 學人做少奶,
DUM懶左個身,而本來做得好既技能都生疏左既話
到有一日個男人唔要你//家度中落//要離婚
都已經廢左武功啦
呢d就係o徙左自己啦
exactly!!
不過好多時d人係可以隻眼開隻眼閉架嘛...
老公有第三者? 無所謂, 唔係帶返黎屋企玩就得啦
總之, 每個月有家用, 我有屋住, fine =0=
個男人始終都係返 "我屋企"

不過如果我有機會做少奶的 我應該唔會返長工, 會返PART TIME
其他時間就怒上興趣班!!!
返part time嘛... 都keep到既..
不過係full time就會好d...
話哂part time都唔算係working experience黎 =.="
大把老細會當你無到... 囧
除非係related working experience..
咁接freelance都ok (心
陸奧 貴志 09:56 AM 04-16-10
咁呢類女性一開始就應該FILTER哂D金龜啦
陸奧 貴志 10:12 AM 04-16-10
咁開間舖俾你做呢?
irismong 03:22 PM 04-16-10
唔知大家仲記唔記得我之前講的case...
見到個friend咁, 都覺得佢好慘 = =
但係我已經失去再安慰佢既耐性 ="=
所以我決定無視佢既灰算 XD
佢一灰, 一係我唔理佢... 一係就轉話題 = ="""""
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 

返回主題版面