Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電視遊戲討論版>Devil May Cry HD Collection
王小虎 01:20 AM 10-18-11
http://www.gamereactor.dk/nyheder/86...D+bekr%E6ftet/

Devil May Cry®, Devil May Cry® 2, and Devil May Cry® 3: Dante’s Awakening Special Edition
The collection will be available in Europe on February 10th 2012
The collection will be available in North America for $39.99 in early 2012

DMC1

DMC2

DMC3

柚原このみ 01:23 AM 10-18-11
HD後第三集好似唔係SE黎
DevilElvis 01:26 AM 10-18-11
終於都出,典解E3唔show呢?
BOYBOYBOY 01:29 AM 10-18-11
第一集正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sar8 01:33 AM 10-18-11
預左架啦
不過第三集我想玩埋阿哥....
我冇玩過SE版
Sito 01:44 AM 10-18-11
梗係玩呢隻好過新版白痴仔造型啦
一一 01:50 AM 10-18-11
要來既, 始終要來
神名レオ 01:51 AM 10-18-11
sorry,對呢家D廠成日出HD版好反感
jeffyen83 01:56 AM 10-18-11
正呀,不過第2集應該唔會玩,太悶喇....
TSZ 02:00 AM 10-18-11
可否好似MGS HD甘加強少少其他效果呢 HD左都好似吾係甘好, 好似比BIO HD仲求其
DevilElvis 02:01 AM 10-18-11
作者: 柚原このみ:
HD後第三集好似唔係SE黎
Dante’s Awakening Special Edition 唔係嗎?
普通人一個 02:03 AM 10-18-11
無玩過第1同2,3又已經唔記得晒,真係可以當新game黎玩
TSZ 02:04 AM 10-18-11
作者: 普通人一個:
無玩過第1同2,3又已經唔記得晒,真係可以當新game黎玩
1 真係好正, 相信兒家玩番都係

2 算把啦....
jason 仔 02:07 AM 10-18-11
1睇人玩過,2同3都冇玩過,對我尼講如果2百幾的話會係幾抵玩
不過我希望係鬼武者多D..
柚原このみ 02:09 AM 10-18-11
作者: DevilElvis:
Dante’s Awakening Special Edition 唔係嗎?
無錯,比堆大圖連續彈出黎睇漏
Suda 02:11 AM 10-18-11
當年勁煲1同3,不過依家唔想玩翻炒,等DmC好過
忍者 02:11 AM 10-18-11
用唔用得返PS2個SAVE???
唔想打多次DMC1 DMD MODE...諗返起我都唔知點解我有咁O既根性去打...
今日抄返D PS2 SAVE...我都係想打鬼武者多D...PS2黎講鬼武者1真係可以話係經典

D畫面唔算真係好正
我相信當時黎講DC可以出到呢個畫面

玩過DC+VGA BOX O既應該知道
HumanBeing 02:12 AM 10-18-11
希望有得校掣, 我玩PS2美版第一集好似三角係跳,超唔慣.. 因為呢個原因我一直都無法玩番第一集...
忍者 02:14 AM 10-18-11
作者: HumanBeing:
希望有得校掣, 我玩PS2美版第一集好似三角係跳,超唔慣.. 因為呢個原因我一直都無法玩番第一集...
日版一定係X=跳....點解你唔搵隻日版玩?

話說我同FD借下還下唔知點解最後手上有兩隻DMC1....
HumanBeing 02:26 AM 10-18-11
作者: 忍者:
日版一定係X=跳....點解你唔搵隻日版玩?

話說我同FD借下還下唔知點解最後手上有兩隻DMC1....
人係加拿大, 問FREIND借黎玩的..
之後自己買左套PS2 三集COLLECTION黎儲..自然都係美版...
唉...我唸原因係因為PS2美版GAME, X係確定,三角同圓係取消...
但係都唔駛連gameplay都改理架....仲要冇得校...
之後2,3都變番X係跳
Akira 明 03:01 AM 10-18-11
作者: jason 仔:
1睇人玩過,2同3都冇玩過,對我尼講如果2百幾的話會係幾抵玩
我希望係癲佬危機(Dino Crisis)...
TSZ 03:57 AM 10-18-11
作者: 李奧涼介:
sorry,對呢家D廠成日出HD版好反感
我覺得兩睇啦, 如果用ps2版分開3集係psn俾人down番加埋都吾會平, 加上兒家HD化左

作者: jason 仔:
鬼武者
mrk 04:00 AM 10-18-11
請問聲佢今次美版出實體碟掟PSN/XB LIVE DownLoad呀!!!(隻GAME講英文咁係跟返美版睇英文字幕啦!!!)
重有第1集PS2美版有冇英文字幕o架!!!(因為1我係玩日版。)
mrk 04:08 AM 10-18-11
作者: 忍者:
用唔用得返PS2個SAVE???
唔想打多次DMC1 DMD MODE...諗返起我都唔知點解我有咁O既根性去打...
今日抄返D PS2 SAVE...我都係想打鬼武者多D...PS2黎講鬼武者1真係可以話係經典
你地諗吓好啦!!!(CAPCOM邊有咁好死呀!!!)
因為成本、時間、獎杯對應等等要考慮,同埋當年邊有日本廠會諗到10年後要靠食老本HD化呀!!!

P.S.:不過諗定買咩版好呢重實際???唔知佢會唔會學K廠咁遲o的再出個PSV版呢???然後ps3 save同psv save互通???
ComeLOLoh 06:12 AM 10-18-11
作者: mrk:
請問聲佢今次美版出實體碟掟PSN/XB LIVE DownLoad呀!!!(隻GAME講英文咁係跟返美版睇英文字幕啦!!!)
重有第1集PS2美版有冇英文字幕o架!!!(因為1我係玩日版。)
如冇記錯,當時PS2美版無字幕。
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面