Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-16, 10:39 PM   #11
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 神龍 查看文章
其實唔止, 例如鑽地獸個類推石仔, 要時間(搬足2日)/推緊有能力值加, 變相係做緊任同時升緊lv
比丘捉迷藏
角龍搵錢
加魯魯打完第2日再戰(我諗無人估到遲到會戰力減半)
企鵝推冰
毛人換野(呢d換野先叫刁難, 今集個d 叫仁慈)
奧加賴皮打3次
釣海龍
巨雞完全限時出現
冰殿個痴孖根傳送迷宮
一定要鼻涕進熊仔
走嚟走去點都唔加入嘅亞伯獸

上面呢堆全部都花你時間人力物力, 想打得快都無乜可能
但今集除咗個拾荒升城, 真係無乜野要花心機去做

2隻個問題只係歲數有大差距會戰鬥不能je
但上面個堆任, 其實同戰鬥力真係無乜關係, 一隻究極+一隻成長期一樣可以做
引用:
作者: ouki 查看文章
舊版那時打要放堆COCO係身邊打WWW

E次叫所有野簡化

咁又要諗番我地世代既仲邊有咁多時間好似係舊版放堆書一邊查一邊打

新世代戈D直頭求速食 適度簡化可以接受既

如果呢隻搵獸同入某D地區完全用番一代的方式 我覺得一定有人話係糞GAME 唔體貼USER 之類

講到尾 日系遊戲生態變到咁 雙方都有責任 同往事只能回味

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Digimon World Re:Digitize KARO 手提遊戲機討論版 2 11-17-11 04:08 PM
跪求 那裡有digimon world x(gc,x box vol) tenchi 電視遊戲討論版 5 06-24-05 10:38 PM
[求助]邊到重有gc ga Digimon World X 幻炎 電視遊戲討論版 1 06-24-05 08:01 PM
[全機種]Bandai數碼暴龍新作"Digimon World 4"圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 6 05-16-04 11:19 PM

現在的時間是 10:44 PM

手機版 | APP版