Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後
日本動漫畫討論版>岸本斉史「NARUTO -ナルト- 」総合THREAD丨岸本斉史:「続編は無理です…もう休ませてください…」 Vol.16丨
syncmaster 10:47 PM 10-19-13
唔知今年內可以完到未呢?
GN00508771 05:44 PM 10-23-13
1~2~3~

ナルト第一屇拔河比賽開始
teealpha 08:20 PM 10-23-13
又進入嘴遁階段
小嘉 10:15 PM 10-23-13
拔完河仲有咩比賽
朔望~ 01:15 AM 10-24-13
之後緊係到重頭環節 辯論比賽
mrk 11:25 AM 10-24-13
作者: 朔望~:
之後緊係到重頭環節 辯論比賽
再跟著"班爺"亂入比賽
魚伕 11:19 PM 11-27-13
轉生再轉生....下一個會是大蛇丸嗎?
mrk 05:58 AM 11-28-13
作者: mrk:
再跟著"班爺"亂入比賽
估錯了
yeah yeah 07:37 AM 11-28-13
仲以為日向螺蜁會重生.
SunSunny 10:44 AM 11-28-13
睇黎都會連載多一年架喇...
Shadow 神 10:30 PM 11-28-13
其實班穢土有無限查克拉
依家真係復活反而無左呢個優勢喎 ~
mrk 04:20 AM 11-29-13
作者: Shadow 神:
其實班穢土有無限查克拉
依家真係復活反而無左呢個優勢喎 ~
因為佢想做十尾人柱力呀!

下集睇佢點搶九隻小動物先!!!
TSZ 03:43 PM 12-07-13
其實點解會轉生左斑? 睇吾明, 應該吾係帶土意志掛?
是但啦 03:53 PM 12-07-13
作者: TSZ:
其實點解會轉生左斑? 睇吾明, 應該吾係帶土意志掛?

穢土轉生:原本斑同帶土係打算用輪廻天生直接復活斑,但係由於兜佢行先一步想利用斑作為佢既王牌去打贏第四次忍界大戰,所以搜集咗斑既DNA加上過往跟隨大蛇丸嗰時既數據,製造咗有柱間DNA既斑出嚟然後想用穢土轉生去控制佢,結果斑自行解除穢土轉生。

輪廻天生:帶土諗通咗,明白點解長門當時會犧牲自己條命去救番其他人而唔係遵守原本用輪廻天生去復活斑既計劃,所以帶土都打算犧牲自己去救番其他人,就喺佢結印嗰陣黑絕出咗嚟,附身喺佢身上用輪廻天生復活咗斑……
TSZ 01:54 AM 12-08-13
作者: 是但啦:

穢土轉生:原本斑同帶土係打算用輪廻天生直接復活斑,但係由於兜佢行先一步想利用斑作為佢既王牌去打贏第四次忍界大戰,所以搜集咗斑既DNA加上過往跟隨大蛇丸嗰時既數據,製造咗有柱間DNA既斑出嚟然後想用穢土轉生去控制佢,結果斑自行解除穢土轉生。

輪廻天生:帶土諗通咗,明白點解長門當時會犧牲自己條命去救番其他人而唔係遵守原本用輪廻天生去復活斑既計劃,所以帶土都打算犧牲自己去救番其他人,就喺佢結印嗰陣黑絕出咗嚟,附身喺佢身上用輪廻天生復活咗斑……
打錯左, 輪廻天生先岩 問題就係呢度, 黑絕意志, 但代價入帶土數... 如果可以甘做, 一早搵黑絕上長門身用呢招咪已經可以復活?

仲有距點解可以清除天照? 就係因為開左輪回眼可以吸查克拉? 如果係點解長門又吾得...

無睇好耐, 一次睇番都係吾明, 定係我SKIP左
Fean 03:20 PM 12-04-13
最後果版變左Monster Hunter.斑
mrk 05:55 PM 12-05-13
今期睇完,
復活後的班到底係2隻眼都冇左,
掟只係得番1隻眼呢?右眼比頭髮傘住左嗎?

PS:班居然連仙術都立刻洗到出呢!!!太屈機!!!
重有帶土半死不活,重要比黑絕利用,好慘呀!
Eking 05:58 PM 12-05-13
應該係冇眼吧....除左黑會拎番隻眼外, 佢好似想要佐助隻眼 ?
SunSunny 10:03 PM 12-05-13
睇黎再戰1年, 2014尾先完到
mgsyfw 01:25 PM 12-18-13
真係變左斑玩緊芒享...
呂鳳仙 12:13 AM 12-19-13
卡卡西同4代明顯應該拿拿臨挖O左帶土隻眼啦...仲咁多O野講
clie 03:06 AM 12-19-13
帶土臨死前唔該俾埋隻右眼卡卡西,完全版神威
mrk 11:19 AM 12-26-13
動畫563終於播到帶土出場了
卡卡西外傳原配音換晒人配,
面具破了,帶土身份出場後把聲都變左,
動畫小凜的忍服好靚,今集動畫組畫得好出色!
最後再重睇1次卡卡西外傳,都係好感人!(由其係佢講的個句:做忍者的真理,好多年後卡卡西就係用呢句教佢班徒弟仔,原來係出自帶土的)

漫畫660話睇左,
我愛羅額頭上愛的由來,(原來以前我愛羅同1尾一直都係唔啱傾嘅!)
陽屬性九尾比抽出,嗚人會死嗎???
bbdaishogun 04:43 PM 12-26-13
作者: mrk:
動畫563終於播到帶土出場了
卡卡西外傳原配音換晒人配,
面具破了,帶土身份出場後把聲都變左,
動畫小凜的忍服好靚,今集動畫組畫得好出色!
最後再重睇1次卡卡西外傳,都係好感人!(由其係佢講的個句:做忍者的真理,好多年後卡卡西就係用呢句教佢班徒弟仔,原來係出自帶土的)

漫畫660話睇左,
我愛羅額頭上愛的由來,(原來以前我愛羅同1尾一直都係唔啱傾嘅!)
陽屬性九尾比抽出,嗚人會死嗎???
愛要有心!只有正體中文才有!殘體令中國人的愛沒有心!連日本人都抽你水!

主角唔會死(大概),八尾自切尾巴留給鳴門吧,我估九尾也叫我愛羅給鳴門一尾查拉克
那鳴門有齊尾獸查拉克,六道仙人MODE開!
爽神 04:49 PM 12-26-13
作者: bbdaishogun:
愛要有心!只有正體中文才有!殘體令中國人的愛沒有心!連日本人都抽你水!

主角唔會死(大概),八尾自切尾巴留給鳴門吧,我估九尾也叫我愛羅給鳴門一尾查拉克
那鳴門有齊尾獸查拉克,六道仙人MODE開!
受+心=愛
拆散咗其實好感受到個意思
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後

返回主題版面