Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-29-12, 04:34 PM   #1
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
想識巴士坐隔離位既人,可以點打開話題?

真心求教....Feel到隔離位有時望過黎,
如果想聊下佢講野,點樣先比較「自然」? 去打開話題?
真心求教,,,謝謝謝
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 04:59 PM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: lancersea 查看文章
真心求教....Feel到隔離位有時望過黎,
如果想聊下佢講野,點樣先比較「自然」? 去打開話題?
真心求教,,,謝謝謝
你做乜望過黎?
係咪想結識我?!

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 05:06 PM   #3
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
有沒T SU , 我流口水...

XD
開笑圖問 , 你睇下.... XD

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=221252&page=24

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 05-29-12 05:10 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 05:19 PM   #4
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
搵D野搞下喇……如:唔識搞電話果類喇…

舊 05-29-12, 05:33 PM   #5
lancersea

引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
搵D野搞下喇……如:唔識搞電話果類喇…
尼個都ok.....
不過要諗定先,,,扮唔識用,,,,
Anymore suggestions
或者有冇人試過類似經驗可分享下,,,,
舊 05-29-12, 05:36 PM   #6
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
尼個都ok.....
知唔知iPhone 5 幾時出...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 07:06 PM   #7
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
尼個都ok.....
你咪話唔識搞個相機,叫佢教,搞兩搞變左影左佢…跟住,借D二又話sand番幾佢,搞兩多兩搞,又話不如食餐飯喇,食完飯搞多兩搞不如睇埋戲喇…之後……

舊 05-29-12, 07:29 PM   #8
二伍

註冊日期: Sep 2002
佢日日坐你隔離?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 08:35 PM   #9
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
用唔同電話米死?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 08:52 PM   #10
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
又巴士情緣?!男定女?

舊 05-29-12, 10:09 PM   #11
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: funnyfun 查看文章
用唔同電話米死?
就係要唔同!!
同款你都唔識假到爆喇!!!!

舊 05-29-12, 10:21 PM   #12
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
<認真>唔好太多幻想
日日搭同一班車望下你真係非常平常的事情

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 10:49 PM   #13
lancersea

引用:
作者: 二伍 查看文章
佢日日坐你隔離?
唔係....其實尼件事都係上星期某日收工後發生....難得對佢有D FEEL...又FEEL到佢間唔中都有望過來我個方向....

所以衣家有D後悔....當時完全唔知點打開話題好......
舊 05-29-12, 10:54 PM   #14
lancersea

引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
你咪話唔識搞個相機,叫佢教,搞兩搞變左影左佢…跟住,借D二又話sand番幾佢,搞兩多兩搞,又話不如食餐飯喇,食完飯搞多兩搞不如睇埋戲喇…之後……
唉~ 不過衣家都唔知會唔會撞返佢LU.....

又要寄望同一時間同一個位, 又要寄望就算真係撞返佢, 可能唔同位坐, (放工多人)

唯有向尼度開個事後topic學下野啦....
舊 05-29-12, 10:55 PM   #15
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
<認真>唔好太多幻想
日日見的話,只要大膽D開口就可以,求其問佢返工定返學就可以開始有話題,當然唔可以講D太過份的話題
同樣地你先要有心理準備,如果對方唔采你,差不多已經代表勝負已分

舊 05-29-12, 11:21 PM   #16
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
睇見個topic, 即刻想到: 樓主有體味
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 09:44 AM   #17
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
<認真>唔好太多幻想
X2

想自然d,下次對望時比個微笑。
佢開始認得你果時,同佢講早晨。

不過,樓主真係唔好咁多幻想。

舊 05-30-12, 11:08 AM   #18
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
搭車唔係四圍望就釣魚
再唔係就玩手機架啦...

樓主睇得太多自戀刑警?!
望住你一陣就係鐘意你?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 11:24 AM   #19
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
真心答, 你咪禮貌咁望住佢微笑, 睇下佢會唔會再望你先講...

假如
佢冇再望過黎
死心吧, 幻想力不要太強

佢都回報微
咁你咪過一兩分鐘, 讚佢個袋/錶/衫靚, 我想買比個妹(老吹都好), 佢邊度買?
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 01:08 PM   #20
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
抱住個bb就得

我抱住個仔坐車,不知幾多姐姐仔撩

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 01:17 PM   #21
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: sugihara 查看文章
抱住個bb就得

bb跟本係屈機的武器

BTW真係想識人學樓上所講對住佢微笑微微點頭LAW

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 01:18 PM   #22
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: sugihara 查看文章
抱住個bb就得

應該是撩你個仔,不是你。

舊 05-30-12, 01:32 PM   #23
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
應該是撩你個仔,不是你。
傾計果個係我

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 02:01 PM   #24
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
扮唔夠錢...問佢可唔可以借1,2元...
咁你第2日還個時就有理由開口同佢講野..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 02:10 PM   #25
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我中學個時都有咁既經驗...
我次次都坐佢左邊...
好幾次佢坐坐下訓左...個頭靠係我手膀個位...
之後用好多方法..搵到icq...電話...但我個時又唔努力..
最後不了了之...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:33 AM

手機版 | APP版