Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>Bullet Train | 弹丸列車 |Brad Pitt (5 August 2022)
肉羊哩咖 05:07 PM 03-03-22
予告,幾過癮吓噃:

ComeLOLoh 09:21 PM 06-06-22
要睇喇呢套…
肉羊哩咖 02:11 PM 06-18-22
趁記得舖埋第二條予告:

睇咗更期待~
C.Ryo 02:29 PM 06-18-22
戲院睇咗trailer, 呢套會入場睇
C.Ryo 12:11 AM 08-05-22
睇完, 鐘意MAD系爆谷片的話會合味道, 個人就幾like, 都係dead pool 2 味道, 亦有啲無事先張揚嘅串星客串, 得一隻蛋, 出黑底詳細staff roll可以走人.
亍 ◣ 09:43 PM 08-07-22
睇完...頂得到前半既故事既迷糊和人物太多出現既混亂,後半會睇得爽一點....

仲有唔知點解每次睇加東洋味既片都係好尷尬,呢套都係 雖然整體下來都唔係太尬還可接受...

那對TWINS戲份會唔會太多攪到好似佢地先係主角...
420secured 11:01 AM 08-08-22
可以想像點解小說好睇賣座
但電影咁多條線又咁遲先合流,就差啲啦

我睇個場起碼5個大叔中間離場,佢個種日式包裝唔係個個接受
由手機版發出
肉羊哩咖 03:58 AM 08-11-22
頭半,樣樣都想講啲,中後段又好鬼死多無乜謂嘅客串,有份做 The Boys 嗰位,行行企企,嘥晒;另兩個都唔知算唔算係客串,同樣出場兩嘢就退場,有個衰到寫好多嘢跟住掟鬼走晒~~~ 個腳本真係執多兩嘢先開拍。 演員畢生算 OK,真係嗰對「孖人」極搶,寫得又最詳細,唔知佢想點。故仔其實好簡單,而套大橋又好鬼死犯駁,搵戲嚟做,套嘢玩花臣玩得過咗火少少,拍得幾多姿多彩,動作都唔錯,係最衰啲特技差到暈~

總結,中挺,睇咗算。

返回主題版面