Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-15-03, 05:27 PM   #1
StevenLeong
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
今晚tvb "新彗星光芒四射畢業SHOW" 入面個d

今晚tvb "新彗星光芒四射畢業SHOW" 入面個d

係乜水來的

又多一班不知是誰的人
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 06:05 PM   #2
街車王
Crazy Gamer
爆籃無敵

註冊日期: Nov 2002
好似劉德華做校監間加際明星訓練校校d學員

舊 11-15-03, 07:04 PM   #3
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
又咪一堆發明星夢兼捧極都唔方會紅o既人....

舊 11-15-03, 07:41 PM   #4
Richter Chan
Insane Gamer

啊..原來如此,真係唔講都唔知~
Richter Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 10:06 PM   #5
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
禁大個人都唔腳踏實地!
諗住可以一下子就紅透半邊天
不知所謂
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 10:07 PM   #6
馬馬
期待.回歸

3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
D 人都唔係好得....

舊 11-15-03, 10:52 PM   #7
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
個頭好高"""

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 11:49 PM   #8
ULTRASEVEN


註冊日期: Aug 2003
唔知呢班旦散日後有幾多人可以o係呢個娛樂圈生存到…
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 11:53 PM   #9
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
講到尾咪TVB囉晒,下年就會在「閃電傳真機」見到佢地,又或者「智在必得」做禮物先生/小姐,又或者在劇集做強姦犯…

舊 11-15-03, 11:56 PM   #10
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
話到明彗星...
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 11:58 PM   #11
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
Originally posted by SamTse :

話到明彗星...
係喎!真係幾「神來之筆」,係咪有心玩野……

舊 11-16-03, 12:17 AM   #12
Tomoyo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
但我覺得有個叫Jeff的人唱左森山的sakura中文版& cheer的古老大鐘中文版
唱得不錯~~而且佢地又唱live.....
真係好過英皇o個d多多聲(晤計eason&joey)~~
Tomoyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 12:19 AM   #13
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
好多野好難講0既~
周星星咪一樣430穿梭機出身~
邊個會估到邊個聽日掂?

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 12:29 AM   #14
皇家馬爹里

註冊日期: Sep 2003
XBox Live Gamertagzackchau3331
第陣時紅唔紅都無人知

舊 11-16-03, 12:50 AM   #15
岸邊露伴

引用:
Originally posted by Tomoyo :
但我覺得有個叫Jeff的人唱左森山的sakura中文版& cheer的古老大鐘中文版
森山直太朗首sakura好正ga,
不過好在我未聽過改編版本
首古老大鐘中文版就聽過,
係兩男一女組合合唱,
麻麻地啦,
都係堅哥唱得好聽好多…
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 01:19 AM   #16
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by Tomoyo :
我都是只覺此兩人/組最好!cheer果首編曲不錯!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 10:20 PM   #17
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
cheer唔錯~
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 11:24 PM   #18
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002