Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 12:16 AM 09-23-22
作者: 6eo:
等你試餓虎

我估都係+3, 回血當20-25%, 可能30C左右?
如果係咁感覺有D雞肋, 漢要9粒有D難控制, 同埋要夾兩下決起計時間上唔易

2cost馬7武非主計真係唔會有人用
我先唔試,一睇就知弱過漢中王
範圍號令,+5,自己+8,10C左右,垃圾嚟

完全係差唔多

741有排都未到佢,宜家就有少少機會出場,突到就無限血同成17c

郭淮CLS 加埋自己,+5, 白血回20~30%, 加速係弓兵會插嘅速度, around 9c?
巨虎無回血,俠陣無加速又限人頭,活殺唔加自己
睇嚟都係司令志大戰架喇
6eo 05:35 PM 09-24-22
作者: LR猫:
我先唔試,一睇就知弱過漢中王
範圍號令,+5,自己+8,10C左右,垃圾嚟

完全係差唔多

741有排都未到佢,宜家就有少少機會出場,突到就無限血同成17c

郭淮CLS 加埋自己,+5, 白血回20~30%, 加速係弓兵會插嘅速度, around 9c?
巨虎無回血,俠陣無加速又限人頭,活殺唔加自己
睇嚟都係司令志大戰架喇
好似都無乜點見到人用司令

頭先用異6贏左個試緊deck玩餓虎既統晉皇帝
+53
LR猫 05:58 PM 09-24-22
作者: 6eo:
好似都無乜點見到人用司令

頭先用異6贏左個試緊deck玩餓虎既統晉皇帝
+53
頭先觀廣有四部機用緊司令(包括我
用完都覺勁