Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-13, 11:49 PM   #201
Gori
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
結果白羊座打兩次先過到…
灼熱開mirror先border過到, 53 bad
Valanga 初見border clear, 39 bad最後果粒先加返…
Gori 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 12:40 AM   #202
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
估唔到夜明反而整到49咁堅就真... 以為都係尾殺型48
呢堆歌(除PRIM外)全部灰期待
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 04:38 PM   #203
JMi

夜明hyper 勉強pass 正常蛇型42
發現原來lost係好好feel

睇左雪崩hyper 無信心過
DLS輕輕鬆髮
VALLIS係IIDX我要開EASY
反而音樂知道點屈速應該OK

此篇文章於 07-31-13 08:38 PM 被 JMi 編輯。
舊 08-01-13, 12:02 AM   #204
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
VZ 個掣哭哭wwww 真係棄機算數

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 12:22 AM   #205
Gori

引用:
作者: 一小英口 查看文章
VZ 個掣哭哭wwww 真係棄機算數
所以我覺得過到Valanga同灼熱都算了XD
舊 08-01-13, 11:36 AM   #206
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
灼熱真係咁難?

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 06:17 PM   #207
一小英口

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
灼熱真係咁難?
你黎VZ 試下 7掣自動連打先啦, 突然間扣半行架

舊 08-02-13, 01:58 AM   #208
Gori

引用:
你黎VZ 試下 7掣自動連打先啦, 突然間扣半行架
江湖傳聞話個7掣壞得仲勁過尋日... 今日一去MK88就回收返幾個章了
舊 08-02-13, 02:13 AM   #209
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

註冊日期: May 2007
引用:
灼熱真係咁難?
VZ部Pop'n D掣......
連我這初心者都哭了

舊 08-02-13, 07:46 AM   #210
一小英口

擒日打CORE ROCK (EX) 9萬分, 得1格血

舊 08-03-13, 10:55 AM   #211
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
擒日打CORE ROCK (EX) 9萬分, 得1格血
你甩左幾多粒

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 08-08-13, 11:58 PM   #212
一小英口

引用:
你甩左幾多粒
61粒

我覆你呢樣唔係因為我想覆, 係因為VZ 個7掣又壞左 今次係冇反應

舊 08-09-13, 12:15 AM   #213
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
用這POST應該不算離題?

想問一下另一台機的第二彈解放曲...

玩完那台機為何都解放不能那條POP MUSIC 的BAR...

基本條件是什麼....
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-13, 12:50 AM   #214
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

引用:
61粒

我覆你呢樣唔係因為我想覆, 係因為VZ 個7掣又壞左 今次係冇反應
7鍵......我都打到灰左

人生第1首HYPER.....AI TECHNO

舊 08-11-13, 12:46 PM   #215
kkf劍零
Senior Gamer
絕對的貓耳控

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDNekokonKagaya
XBox Live Gamertagkkfexe
引用:
作者: Mosworder 查看文章
7鍵......我都打到灰左

人生第1首HYPER.....AI TECHNO
VZ那部7鍵我昨日終於領教到
邊有拍完唔識彈上來的說www

引用:
作者: gun2506 查看文章
用這POST應該不算離題?

想問一下另一台機的第二彈解放曲...

玩完那台機為何都解放不能那條POP MUSIC 的BAR...

基本條件是什麼....
你說POLICY BREAK #3?

如是那個要在pop'n玩8局然後再在SDVX解的

舊 08-11-13, 03:40 PM   #216
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

梅雪夜(N)超逆詐稱www
プラチナムジャパネスク(N)42 Bad下還可以滿血完成
ファッシネイション(N)最後甩多左......

舊 08-13-13, 01:21 AM   #217
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

Quaver(N)真係有29LV咁難??????
個人覺得跟梅雪夜(N)一樣超逆詐稱

Full左sister's noise(N)

舊 08-13-13, 06:02 PM   #218
gun2506

引用:
作者: kkf劍零 查看文章
VZ那部7鍵我昨日終於領教到
邊有拍完唔識彈上來的說www

你說POLICY BREAK #3?

如是那個要在pop'n玩8局然後再在SDVX解的
投幣8次?

這超有難度...
舊 08-13-13, 06:44 PM   #219
JMi

引用:
投幣8次?

這超有難度...
愛不足就當然難啦... lol

lv43過多一首 el dorado
初見時比雙蛇嚇到傻左...
舊 08-13-13, 06:46 PM   #220
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

你唔想玩既可以就咁入8次錢唔打

不過呢隻game係咪真係冇吸引力到連打都不屑?a

舊 08-13-13, 10:23 PM   #221
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

引用:
投幣8次?

這超有難度...
8次不會難了
只是時間的問題

舊 08-15-13, 05:36 PM   #222
gun2506

引用:
你唔想玩既可以就咁入8次錢唔打

不過呢隻game係咪真係冇吸引力到連打都不屑?a
我每次去MK那台都人比怪多

又不想次次都等到1點左右沒人...
舊 08-15-13, 10:09 PM   #223
JMi

呢排ok啦
想解的人解晒 放棄的又放棄左
今日我得閒煲左popn rb各八舖終於解晒
valanga果然打幾次都爭d 有點希望
反而過到梅雪夜 呢份譜堅好玩

長年的苦手曲lamento都解決埋 今代真係忽然開竅
舊 08-16-13, 03:10 AM   #224
Gori

引用:
作者: JMi 查看文章
呢排ok啦
想解的人解晒 放棄的又放棄左
今日我得閒煲左popn rb各八舖終於解晒
valanga果然打幾次都爭d 有點希望
反而過到梅雪夜 呢份譜堅好玩

長年的苦手曲lamento都解決埋 今代真係忽然開竅
動物園D新hyper全部都難到爆炸... Valanga相對地比起隻Uta易好多...
舊 08-16-13, 02:45 PM   #225
JMi

引用:
作者: Gori 查看文章
動物園D新hyper全部都難到爆炸... Valanga相對地比起隻Uta易好多...
有呢回事?今日去試試

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Konami BEMANI] pop n' music 20 fantasia Marco 街機遊戲討論版 2 07-25-11 04:25 PM
[PS2] pop'n music 14 FEVER 神祕人1號 電視遊戲討論版 24 07-31-07 08:11 PM
POP'N MUSIC  jamsquare 街機遊戲討論版 40 09-08-05 11:03 PM
How much is PS2 Pop'n'Music Controller? gavin2000_hk 電視遊戲討論版 0 08-27-04 07:38 PM
pop'n music 交流地帶 !! kumo 街機遊戲討論版 155 05-16-04 07:48 PM

現在的時間是 07:05 PM

手機版 | APP版