Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Cosplay同人MIX討論區>Novel Character Vol. 11: Kori + 企鵝4號新作兩張
PTX-003C 11:36 AM 12-29-05

那兩條電線是操縱"虹"必須的"頭髮"

M-eye 02:24 PM 12-29-05
看到第二張...
令我都想用電腦畫下畫味重的圖呢....
我覺得大大你可否請你朋友申請一個GAF會員身份來這邊交流一下???
PTX-003C 02:34 PM 12-29-05
作者: M-eye:
看到第二張...
令我都想用電腦畫下畫味重的圖呢....
我覺得大大你可否請你朋友申請一個GAF會員身份來這邊交流一下???
sigh...asked her a few times before...but she's just too lazy to do so everytime i asked her......
赤兵尉SETH 05:45 PM 12-29-05
隨左"好鬼勁"之外俺諗唔到講咩...
候鳥 05:53 PM 12-29-05
呀!!!
好想請教第3張果d印痕係點整架
月牙火介 10:40 PM 12-29-05
作者: 名次:
呀!!!
好想請教第3張果d印痕係點整架
手打網,非材質味精可比 b
msz006 10:43 PM 12-29-05
高手!!!
真係高手中既高手!!!!!!
鐵之侍 09:59 AM 12-30-05
企鵝4號到底是不是日本人?還是讀過日本的cg學校的?0-o
PTX-003C 10:08 AM 12-30-05
作者: 鐵之侍:
企鵝4號到底是不是日本人?還是讀過日本的cg學校的?0-o
she is chinese...moved from china to canada when she was grade 3..
she did not study japanese CG before
邪教教主 06:40 PM 12-30-05

第2 幅
請問阿高手愛到什麼地方流連的??
海葵 09:00 PM 12-30-05
1係2同3必經階段, 所以3幅都喜歡
我想你朋友係想留多的時間專心cg,
但不能與她交流心得實在深感可惜

返回主題版面