Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
收藏品討論版>地址集中營~~
小幻 11:29 PM 01-25-04
作者: :
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
龍城果間你沿麥花臣球場繞一圈就見到.
係旺角MTR E1出口(無記錯卦)沿奶路臣街往染布房街行
沿途經中旅社再行過多少少就到.
jerry 02:56 PM 01-26-04
元朗區有無呀?
kog 02:50 AM 01-27-04
Originally posted by jerry :
元朗區有無呀?
元朗區比較平又集中既,係"合益路既合財街~~合益商業"~~
入面有模型,旦,景品,槍.....
大粒麥 11:06 PM 01-29-04
玩具星
深水埔 南昌街 與 福華街 交界
Terry仔 03:00 AM 01-30-04
Originally posted by kog :

元朗區比較平又集中既,係"合益路既合財街~~合益商業"~~
入面有模型,旦,景品,槍.....
有間野愈做愈大,個老細幾好野
kog 03:15 AM 01-30-04
Originally posted by Terry仔 :

有間野愈做愈大,個老細幾好野
轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....
etfwong 05:10 PM 06-28-04
作者: kog:
轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....

可否提供詳細地址 (如G/F or 1/F., 幾多號鋪)

thank you very much
kog 06:09 PM 06-28-04
作者: etfwong:
可否提供詳細地址 (如G/F or 1/F., 幾多號鋪)

thank you very much
我一向唔記地址............ \

合益地下上樓梯(唔係電動),轉左再轉左到尾就係........ \
中途都見到有一間,有d貨平過老闆娘果間,不過太細,入到去你眼望我眼.....
etfwong 07:31 PM 06-28-04
作者: kog:
我一向唔記地址............ \

合益地下上樓梯(唔係電動),轉左再轉左到尾就係........ \
中途都見到有一間,有d貨平過老闆娘果間,不過太細,入到去你眼望我眼.....

Thank you
^_^ 03:31 PM 07-26-04
關東店嚮兆萬對面7仔附近樓上2/F開多間舖
而兆萬16~14/F亦都新開左好多檔toy shops
Busconcamp 12:20 AM 02-12-04
關東店KANTO HOBBY
灣仔太源街8號(大快活樓上--二樓) 電話: 2833 9195
www.kantohobby.com
租約期滿無左喇~
kog兄請刪除/改地址~
万次卍 03:00 PM 02-18-04
我想問吓"樂富"區有無??
and ADDRESS??
THANKS
Busconcamp 10:12 PM 02-18-04
Originally posted by 万次卍 :
我想問吓"樂富"區有無??
and ADDRESS??
THANKS
樂富中心已經起碼有2間~
重有吉吉島~
万次卍 02:33 PM 02-19-04
Thanks you
我知吉吉(d野好貴)

另外兩間係邊??
樂富中心有無分1,2,3期??
我未去過樂富中心
Busconcamp 09:46 PM 02-19-04
Originally posted by 万次卍 :
Thanks you
我知吉吉(d野好貴)

另外兩間係邊??
樂富中心有無分1,2,3期??
我未去過樂富中心
唔識講...
但樂富中心不太大,
1間係2/F,1間係3/F,
應該好易搵到~
星矢 02:17 AM 02-20-04
Originally posted by kog :

轉角老闆娘果間嗎!~~
地下戈間卓領個老板娘都好好人ga~
我細個戈時好多時都去買野....
佢經常在鋪頭噴野油野.....戈時又有首版賣....
不過而家覺得佢賣卡多.....
d人去都係買卡多...
kog 03:49 AM 02-20-04
Originally posted by 星矢 :

地下戈間卓領個老板娘都好好人ga~
我細個戈時好多時都去買野....
佢經常在鋪頭噴野油野.....戈時又有首版賣....
不過而家覺得佢賣卡多.....
d人去都係買卡多...
果間d貨比樓上既貴幾元,選擇都比較少,
我最唔鍾意搵油時冇得自己簡,
有時要睇幾隻色先選擇到合式既油~~

首版<==佢入台灣"神x"d空心膠多,
不過當時信和買平好多(同一樣貨)~~v
万次卍 12:57 PM 02-20-04
Thank you Busconcamp 兄
我今日會去見識.
gamerroid 09:48 PM 03-12-04
美嘉玩具
大圍金禧商場121-122號

以上的店舖結束營業了!請刪除!Thanks!!
Busconcamp 11:04 PM 03-12-04
Originally posted by gamerroid :
美嘉玩具
大圍金禧商場121-122號

以上的店舖結束營業了!請刪除!Thanks!!
知否結業原因
租約期滿搬遷
貨品賣得太平(利潤低微)做唔住
gamerroid 09:25 PM 03-13-04
表面上是租約期滿而結業,真正的理由就不知道了。
Steward 08:36 PM 03-26-04
第一次睇這個topic
馬鞍山新港城------ Toyforest 玩具之森!
馬鞍山海柏花園----- 金龍!
馬鞍山重有間千式店!
kog 09:43 PM 03-26-04
作者: Steward:
第一次睇這個topic
馬鞍山新港城------ Toyforest 玩具之森!
馬鞍山海柏花園----- 金龍!
馬鞍山重有間千式店!
可否地址詳細D,方便有心人去搵...
kewell 10:15 PM 04-06-04
我想問呢..荃灣有冇邊度有得買模型呀?
Busconcamp 11:34 PM 04-06-04
作者: kewell:
我想問呢..荃灣有冇邊度有得買模型呀?
街市街同大河道恆生行入D~
共有2間老牌玩具店有模型賣~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面