Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-13-21, 05:49 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
(Still) Unnamed Star Trek Movie (TBD)

Paramount 宣佈開拍新嘅 Star Trek 電影,只知 2023年上,其他乜都冇~

此篇文章於 09-29-22 05:01 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-21, 12:31 PM   #2
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Paramount 宣佈開拍新嘅 Star Trek 電影,只知 2023年上,其他乜都冇~
TNG/DS9/Voyager 舊一代fans的我, 經歷左新電影2/3及電視 Discovery / Picard後,完全放棄
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-21, 04:29 PM   #3
肉羊哩咖
griffin611

所以有人話啲嘢畀 JJ 掂過嘅,實無命~ 當然亦有人唔同意~ 本人覺得佢識開頭,最後好多時爛尾。

而家 Paramount 十拿九穩有錢賺嘅唔多,唔係湯佬啲嘢,就係得變形金剛(?),所以 Star Trek 佢點都要搞返起佢,JJ 嘅 ST:B 仆咗之後,傳過幾劑話搵兩 Chris 一齊開續集,但最後都無咗件事,疑因為集唔到資。呢次唔知係點喇~

舊 04-13-21, 10:47 PM   #4
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
上次唔係話因為個劇本講宇宙病毒而停左咩?
而家又有新劇本?

舊 04-13-21, 11:23 PM   #5
肉羊哩咖
griffin611

唔知(攤手),乜內容都冇得個宣佈~

舊 11-12-21, 03:23 PM   #6
肉羊哩咖
griffin611

延期~ 原本個位畀咗「變壓器」~

舊 02-17-22, 05:24 AM   #7
肉羊哩咖
griffin611

Paramount 股東大會開咗,宣怖今年底開始製作,主角 Chris Pine 仲同佢哋傾緊合同~~~

舊 08-30-22, 03:00 PM   #8
肉羊哩咖
griffin611

原本有導演嘅 -- 而家走咗去拍 Fantastic Four ~~~ 今均仲拍唔拍得成都係問題。

https://www.hollywoodreporter.com/mo...ie-1235207049/

舊 09-29-22, 05:02 AM   #9
肉羊哩咖
griffin611

有人發現套戲已經由派拉蒙啲映期抽起咗,暫時上映無期。
https://www.msn.com/en-us/movies/new...te/ar-AA12ljjT

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[美劇] Star Trek: Discovery | 星空奇遇記:發現號 IDGAF Neo Entertainment TREND 2 01-06-21 01:32 PM
[西片] Star Trek 新作︱<昆頓 · 塔倫天奴執導?> 信長 電影版 6 10-06-19 02:09 PM
[西片] Star Trek Beyond (2016) f2light 電影版 23 07-28-16 10:23 AM
J.J. Abrams 執導 Star Trek? 觀音將軍 電影版 15 05-12-09 04:38 PM
[多機種] [Wii,PS2]Star Trek: Conquest 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 08-07-07 10:29 AM

現在的時間是 01:12 PM

手機版 | APP版