Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-21, 01:55 PM   #226
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
癲狗比阿波叔撚到.......
今年好大機會呀, 對面字母斷估都要抖一個月,鷹隊又唔係宇宙級球隊
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-21, 09:14 AM   #227
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
波叔 41分 三分8射7中

今年數落除左太陽(唔計肺炎隔離)都無乜邊隊係全隊都健康...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-21, 02:40 PM   #228
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
公鹿無字母哥...全隊反而打得平均....進攻更好...更流暢...
開段就拉開左距離,鷹隊點拉都拉近唔番

3:2 聽牌
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-21, 04:33 PM   #229
6eo
美波様!

鷹隊今場唔出吹羊我覺得實會後悔...
感覺吹羊個傷唔係嚴重到完全上唔到陣, 點解唔減少上場時間試下, 偷到呢場就搶先叫糊

下場字母哥如果出得番好可能GAME6就完
舊 07-04-21, 10:23 AM   #230
魚伕
Moderator

羊硬出,狀態都係番唔到黎

Middleton 又係單節爆SEED..單單第三節拎23分..

幾次都係一個人連取分數..將分數拉開..穩定軍心

最後公鹿羸得東岸冠軍

此篇文章於 07-04-21 10:56 AM 被 魚伕 編輯。
舊 07-07-21, 10:36 AM   #231
魚伕
Moderator

ViuTV 播晒nba 7場總決賽
除左7月11日嗰場8點外,全部9點開波

字母哥復出

Lopez又攝腳...差D又KO埋 CP3

此篇文章於 07-14-21 09:46 AM 被 魚伕 編輯。
舊 07-07-21, 01:05 PM   #232
okabe

註冊日期: Aug 2002
難得波叔第一次打FINAL
差D就比LOPEZ 攝腳收皮
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-21, 09:03 PM   #233
Penny仔

第一場都係試探性質多, 睇下字母狀態如何
同埋試下原本陣式打一場會咩情況, 結果就係咁
Bucks下一場睇下會點調整, 總不會下下拉出黎比你玩多3場
舊 07-09-21, 11:34 AM   #234
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
大腸力保不失

舊 07-09-21, 11:49 AM   #235
魚伕
Moderator

字母哥D罰球命中差左好多...

關鍵時刻...一來一回分數真係影響幾大
舊 07-09-21, 12:01 PM   #236
6eo
美波様!

引用:
作者: 魚伕 查看文章
字母哥D罰球命中差左好多...

關鍵時刻...一來一回分數真係影響幾大
今場字母d罰球算唔錯啦

只係Middleton同假日哥d brick多到夠起屋者
舊 07-09-21, 03:09 PM   #237
okabe

罰球算係咁,起碼好過西門好多
今場假日哥防守上算做到野,起碼攪到CP3 有幾個TO
舊 07-09-21, 03:14 PM   #238
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
腸第一場2分準, 第二場3分準, 鹿主場應該CLOSE好多
字母FT呢輪叫好左有6成, 前果幾輪都係5成吾夠, 腸close game應該會用hack戰術

舊 07-10-21, 01:30 PM   #239
Penny仔

比數2-0, 但今場局勢其實都係55開
公鹿主場射得準D, suns 入小幾球3分, 其實已經追得返

字母傷左之後, 唔知係咪出唔到10成蠻力, 反而打得好左
舊 07-12-21, 10:14 AM   #240
okabe

本身公鹿已經有內線優勢,加上大腸傷埋件內線
更大優勢都唔用就自己攞尼
去到客場大腸一射唔順就即刻俾人拉開,
睇來都好大可能要打到第7場
舊 07-12-21, 10:43 AM   #241
魚伕
Moderator

字母哥呢兩場越打越好,返到主場罰球即刻準番...

再加上Ayton太早出現個犯問題,內線被字母哥打爆,分數一拉開就沒了...

睇下下場太陽調唔調整到...感覺有D暗湧

引用:
作者: Penny仔 查看文章
比數2-0, 但今場局勢其實都係55開
公鹿主場射得準D, suns 入小幾球3分, 其實已經追得返

字母傷左之後, 唔知係咪出唔到10成蠻力, 反而打得好左
傷完之後,打得柔左,反而更好
舊 07-15-21, 11:31 AM   #242
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
已經放生左你brooker
冇得怨

舊 07-15-21, 11:39 AM   #243
okabe

尼場CP3明顯體能出左問題,太多TO
brooker 著晒都救唔番,無FOULOUT已經執到
舊 07-15-21, 11:41 AM   #244
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
放生書人一球姐, N球亂吹啦.........
美籃衰落真係自己攪成, 打FIFA冇名星雞即時手軟...

舊 07-15-21, 11:42 AM   #245
魚伕
Moderator

引用:
作者: okabe 查看文章
尼場CP3明顯體能出左問題,太多TO
brooker 著晒都救唔番,無FOULOUT已經執到
CP3今場波幾次控球甩手

Middleton又係 關鍵時刻 連續得分...幫公鹿逆轉...
舊 07-15-21, 11:54 AM   #246
okabe

引用:
作者: 魚伕 查看文章
CP3今場波幾次控球甩手

Middleton又係 關鍵時刻 連續得分...幫公鹿逆轉...
CP3浪費太多體力同假期哥糾纏,俾到佢既空間少好多
希望下場夠時間回勇
舊 07-15-21, 12:17 PM   #247
6eo
美波様!

CP3成場好靜又多TO... 假日哥守得好
書僮著哂火都無用, 不過真係經驗不足, 幾下FOUL都好無必要

球證下半場真係吹得差, 係兩邊都差
舊 07-15-21, 06:50 PM   #248
Penny仔

Suns 需要Role player 打得更有侵略性啦, 要比波叔留返D力收局用
Bridges 直頭隱左形咁, 起手太小...
舊 07-17-21, 12:21 PM   #249
okabe

Kevin Love out of Olympics; JaVale McGee, Keldon Johnson join Team USA

估唔到要搵McGee
舊 07-17-21, 04:17 PM   #250
Penny仔

引用:
作者: okabe 查看文章
Kevin Love out of Olympics; JaVale McGee, Keldon Johnson join Team USA

估唔到要搵McGee
3冠加金牌直入名人堂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:12 AM

手機版 | APP版