Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-06-20, 12:09 PM   #101
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
過場無聲, 過場無畫面, 連線 meun hang, 多 bug 到................
仲要個 matching 成世都搵唔到人

此篇文章於 09-06-20 03:56 PM 被 ericwpk 編輯。
ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-20, 03:28 PM   #102
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
戰鬥桌個揀角色畫面成日Hang,幾時先修復?
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-20, 05:53 PM   #103
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
鍾意女主角威能#咸蛋超人

舊 09-06-20, 06:21 PM   #104
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
隻game好似d半成品咁,d bugs多到
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-20, 07:15 PM   #105
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
急問
有冇師兄試過買完數位版 但係已購買內容又唔見
試左修復憑證都無用....
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-20, 09:15 PM   #106
holsety

引用:
作者: Faiz_ko 查看文章
急問
有冇師兄試過買完數位版 但係已購買內容又唔見
試左修復憑證都無用....
我試過。之後都係自己好返。

舊 09-06-20, 09:32 PM   #107
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: holsety 查看文章
我試過。之後都係自己好返。
唔理一排 就出番黎?
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-20, 09:52 PM   #108
holsety

我記得我冇搞過d咩。又係冇曬購買記錄,唔記得自己買過咩game,但可以係psn store再下載。

舊 09-07-20, 11:28 AM   #109
Eking

註冊日期: Feb 2006
點解你地咁事,我玩到依家只係試過一次穿牆bug,如果你係選左quest去配人係好難配到,因為你個quest未必有人會玩,你試隨機quest就點都配到1-2個人

舊 09-07-20, 12:10 PM   #110
holsety

我知道隻game好多影響體驗既bug,但我ps4 pro好彩冇遇到,所以冇出聲w

升緊隊長專精三揀一好難揀.
升文物素材邊到可以刷?
係戰地找神盾局装備個task,唔知係邊未找到。

舊 09-07-20, 12:25 PM   #111
Eking

文物好似係人型boss先會有, task master有機會drop文物/素材, 另外打人型boss有機會drop dna key, 可以開相對box , 我暫時都係得一把, 依家轉玩Ironman, 飛行系真係好大優勢

此篇文章於 09-07-20 02:08 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-20, 12:58 PM   #112
ericwpk
Crazy Gamer

引用:
作者: Eking 查看文章
點解你地咁事,我玩到依家只係試過一次穿牆bug,如果你係選左quest去配人係好難配到,因為你個quest未必有人會玩,你試隨機quest就點都配到1-2個人
我尋日連線左大半日, 玩到後半都係揀任意角色隨機quest, 9成時間都係連得1個街客, 都未試過4人 MULTI

我發覺連親都係同我差唔多等級既人, 唔知係咪系統背後會自動 filter

角色己經唔多, 又要唔可以同角色, 又唔可以中途 join, 咁樣點會搵到街客..............

其實主線個 part 都還可以. 之後打寶個 part 有朋友玩既話應該都幾歡樂既, 我自己一條友打就無緣了

舊 09-07-20, 01:02 PM   #113
holsety

雖然我覺得個設定好正,但都幾煩。有d箱同door access 要靠Ironman. w

人型boss即係模仿大師,打佢打勁耐。。。

舊 09-07-20, 01:06 PM   #114
holsety

引用:
作者: ericwpk 查看文章
我尋日連線左大半日, 玩到後半都係揀任意角色隨機quest, 9成時間都係連得1個街客, 都未試過4人 MULTI

我發覺連親都係同我差唔多等級既人, 唔知係咪系統背後會自動 filter

角色己經唔多, 又要唔可以同角色, 又唔可以中途 join, 咁樣點會搵到街客..............

其實主線個 part 都還可以. 之後打寶個 part 有朋友玩既話應該都幾歡樂既, 我自己一條友打就無緣了
個配對系統有問題,唔俾人中途加入既game 其實唔知等到幾時。我永遠只配到一個,多個都冇。

舊 09-07-20, 02:04 PM   #115
Eking

下個PATCH會改所有人物都可以爆門~

舊 09-07-20, 02:06 PM   #116
Eking

引用:
作者: ericwpk 查看文章

好多人面家係SOLO打模擬戰升角色, 我都係3-5點同8-9時間係多人JOIN, 其他時間都係得1個, 重點係相同角色係唔會JOIN到......

舊 09-07-20, 05:00 PM   #117
holsety

引用:
作者: Eking 查看文章
下個PATCH會改所有人物都可以爆門~
有冇講話會搞d bug?

舊 09-07-20, 05:01 PM   #118
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
溫提
default 搖晃度係10,真係搖到阿媽都唔認得
我set到5, 好好多
未試過 0 , 得閒會試下。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-20, 05:22 PM   #119
Eking

我係用緊0, 基本上唔會搖, 下個PATCH話係大PATCH, 會FIXED好多野, 傳聞下個PATCH有新人物

其實我都希望改個組隊系統做PLAYER JOIN左之後, 有相同角色就唔可以START QUEST, 同埋有隊長, 隊員READY 哂由隊長START QUEST, 而家每個人都可以START QUEST, 一START 左會倒數, 但係其他人就JOIN 唔到

此篇文章於 09-07-20 05:27 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-20, 08:15 AM   #120
holsety

請問14層任務點樣解鎖?
金庫密碼個d任, 打一埸就冇得再玩?

此篇文章於 09-08-20 10:53 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-20, 09:38 AM   #121
Eking

我個QUESTLINE 重未去到大型蜂巢....重升緊IRONMAN, POWER LEVEL 去到8X ONLY

舊 09-09-20, 09:13 AM   #122
holsety

我卡住係個任,在戰地找神盾武器庫,找不到這個任打

舊 09-09-20, 10:21 AM   #123
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
係咪得我會卡 英雄挑戰卡 果一頁?
我篤入去會卡死係manu入面出唔到去

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 09-09-20 10:23 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-20, 11:25 AM   #124
k8888
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
我又無試過卡英雄挑戰卡呢

不過昨日又體驗到兩個BUG
一次是用雷神出去打怪,打打下突然個人無啦啦企左係異空間,卡住係樹上面....
另外一個係美國隊長在故事模式得到的那個造型不見了
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-20, 11:38 AM   #125
ericwpk
Crazy Gamer

引用:
作者: holsety 查看文章
我卡住係個任,在戰地找神盾武器庫,找不到這個任打
睇住左上角個雷達行?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] LEGO Marvel's Avengers | 中文版 安安 電視遊戲討論版 24 06-18-16 12:17 PM
放 PS4 Lego Marvel Avengers (有code) 280 zero0417hk 買賣專區 2 02-09-16 09:42 PM
放 PS4 最新全新 LEGO MARVEL AVENGERS 無賴男 買賣專區 4 02-03-16 12:48 AM
[PSV] Marvel Pinball: Avengers Chronicles ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 0 04-02-12 08:42 PM
[NDS] Square Enix revealed Project GB for the DS romrom2004 手提遊戲機討論版 6 03-07-07 09:00 AM

現在的時間是 07:20 PM

手機版 | APP版