Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-08, 02:54 AM   #476
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
上個星期先喺FUJI再播既奇跡動物園
有戶田做

$68

舊 06-13-08, 10:13 AM   #477
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: W!LL 查看文章
東京鐵塔好平$20

另有unfair電影版2DVD
跳躍2賣$78, 正常價嗎?
多左堆007
跳躍2我買果時68.

兩部spin off就48
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-08, 12:45 AM   #478
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
智能叛變 加價

$38

早知之前買左佢la
因為有繁中字幕~!!!

另外,想問下有無見個有一套講機械人(Johnny 5)的電影叫"Short Circuit"有兩集的。

不過,印象中我只係兒時係明珠台及後期的ATV睇過第二集。

如果留意到有DVD版,請通知一聲。THX

Short Circuit 2 (1988)
http://www.imdb.com/title/tt0096101/

http://www.youtube.com/watch?v=z6VVELKyhOg

舊 06-14-08, 10:12 AM   #479
wing
格鬥低手

霹靂5號.. 未見過

同類的batteries not included 就有.
舊 06-14-08, 12:05 PM   #480
IDGAF
The One

引用:
作者: wing 查看文章
霹靂5號.. 未見過

同類的batteries not included 就有.
我就係買完*batteries not included先開始記得以前睇過的機械人片。

舊 06-14-08, 02:51 PM   #481
勇者仁傑
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
我就係買完*batteries not included先開始記得以前睇過的機械人片。
可以 pm 我邊間有嗎?? 找不到, 謝謝
勇者仁傑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-08, 03:04 PM   #482
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: _張學良_ 查看文章
上個星期先喺FUJI再播既奇跡動物園
有戶田做
$68
想問一問,係第一輯抑或第二輯?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-08, 09:16 PM   #483
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
因為有繁中字幕~!!!
有咩 ?

舊 06-14-08, 11:31 PM   #484
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
想問一問,係第一輯抑或第二輯?
有分第幾輯架?
咁5月中金曜present stage咪係第二輯?
我諗呢個係第一輯. 見到寫2006

因為近排有睇金曜present stage
一見到個title即時認得出.

舊 06-15-08, 12:50 AM   #485
IDGAF
The One

引用:
有咩 ?
日版只限第一集…

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=385

舊 06-15-08, 12:58 AM   #486
Ayumania
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
KMPLAYER點先可以加唔到字幕呀...??
同埋字幕檔係咪 .sub同.srt都無問題??
DOWNLOAD左DORORO既.sub既字幕, 但係整極都係唔出...
同埋D聲好怪, 背景音量起伏不定, 時大時細, 人聲又勁細聲...

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-08, 12:06 PM   #487
IDGAF
The One

引用:
作者: 勇者仁傑 查看文章
可以 pm 我邊間有嗎?? 找不到, 謝謝
我就係係信和B/F比較接近"日版CD黑店"的一間專賣日版DVD的店鋪買的,有個叔叔睇舖果間(唔覺有店名…)。
*batteries not included之前賣$28(好多貨,一見即買),之後我見減到$18(不過唔多貨DISPLAY)

如果無可以睇埋附近兩間專賣日版DVD的店鋪,一間叫YOHOO、另一間就係近牆角位置(賊船對面)。

封面就係圖中右下角的那張DVD,日版叫XXXX東8番街之奇蹟。

舊 06-15-08, 01:20 PM   #488
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
有無人番開大陸...據說仲平, 仲有價講...

不過以上係轉貼, 唔知地點o係邊...

舊 06-16-08, 11:08 PM   #489
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
我指呢套喎

舊 06-17-08, 12:02 PM   #490
Garnet_Crow

註冊日期: Oct 2007
尋晚o係yohoo買既正野 , 日版$50全新, 本身標價$68, 但可以講價

此篇文章於 06-17-08 01:02 PM 被 Garnet_Crow 編輯。
Garnet_Crow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-08, 12:42 PM   #491
Ayumania

註冊日期: Jan 2005
隻倉木麻衣我上星期買都要$78...

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-08, 01:00 PM   #492
wing
格鬥低手

d 圖咁大張又咁多張, load得慢, 而且 off topic 又唔係個個有興趣睇, 收埋入spoiler好d
舊 06-17-08, 04:43 PM   #493
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
聽閒呢d平碟其實係係日本唔要既垃圾;
因為係當地扔掉的話要俾好高既環保處理費用,
所以佢地零何俾運費運到中國大陸當廢物處理,
都較係當地扔掉更平宜、更著數。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-08, 05:09 PM   #494
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今日見有T1既Limited edition 2DVD $58
有3區既我又心思思添

同埋真係返左好大量既007

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-08, 06:35 PM   #495
Blacksan
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
見到有奇連伊士活獨行俠三部曲究極版 (ultimate edition )
仲有 七俠蕩寇誌 (Magnificient seven) 究極版
全部一律要 $58
我覺得貴左少少
如果$38 一定即掃
Blacksan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-08, 06:57 PM   #496
wing
格鬥低手

慢慢等, 只要多貨到, 我估呢d碟實會跌到落28呢個街坊價位.
舊 06-18-08, 07:34 PM   #497
Blacksan
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
智能叛變 加價

$38

早知之前買左佢la
中間舖--有個阿伯做老細那間
智能叛變 ultimate edition一直都係賣緊 $28
見咁平,今日我都忍住手入左
番屋企試播,嚇左一跳
Will Smith 開場裸體
大隻到離哂大譜,簡直俾佢嚇親
感覺上 I'm legend 反而細粒左~~
Blacksan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-08, 10:07 PM   #498
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: Blacksan 查看文章
見到有奇連伊士活獨行俠三部曲究極版 (ultimate edition )
仲有 七俠蕩寇誌 (Magnificient seven) 究極版
全部一律要 $58
我覺得貴左少少
如果$38 一定即掃
呢隻今日見減左$10 , $48喎
重有平版$18

舊 06-20-08, 11:34 AM   #499
IDGAF
The One

引用:
我指呢套喎
sorry,原來係指i,robot…
比個譯名攪亂咗…

引用:
作者: Blacksan 查看文章
中間舖--有個阿伯做老細那間
智能叛變 ultimate edition一直都係賣緊 $28
見咁平,今日我都忍住手入左
番屋企試播,嚇左一跳
Will Smith 開場裸體
大隻到離哂大譜,簡直俾佢嚇親
感覺上 I'm legend 反而細粒左~~
套i,robot我買咗$18的單碟版就算了。

舊 06-20-08, 02:54 PM   #500
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: traveller 查看文章
有無人番開大陸...據說仲平, 仲有價講...

不過以上係轉貼, 唔知地點o係邊...
我都想知
難得下個月返大陸

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:42 PM