Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-08, 06:52 PM   #176
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: 信長 查看文章
holy sh*t...
桂正和 果件好靚,眼神好掂
個設計簡直係 日本武士+忍者 mix 埋,好夾batman
老實講, 我都係鍾意呢隻...

或者呢隻... (轉貼自toysdaily)

此篇文章於 07-01-08 06:56 PM 被 YIUYIU 編輯。
YIUYIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-08, 11:56 PM   #177
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
桂正和果隻ok喎
出果陣係咪連埋架車架
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 12:02 AM   #178
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: 極真 查看文章
桂正和果隻ok喎
出果陣係咪連埋架車架
我就覺得條腰太幼使到個胸好似好大........

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 12:07 AM   #179
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: initial 查看文章
似SIC,我鍾意
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 12:15 AM   #180
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: Raymondz 查看文章
IGN 评分出左啦,好到不得了,满分! 期待!!!
http://movies.ign.com/articles/884/884876p1.html
果然不會令人失望
7月17日上
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 12:21 AM   #181
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
睇錯,以為may i check in your pc,sir?

舊 07-02-08, 12:32 AM   #182
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

引用:
作者: 極真 查看文章
似SIC,我鍾意
SIC正佢好多...
舊 07-02-08, 09:23 AM   #183
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
New Dark Knight Poster...Again
http://www.latinoreview.com/news/the...ew-poster-4951

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 03:18 PM   #184
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
真係張張poster都好有心思, 好玩野
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 04:56 PM   #185
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
joker講野都好特別,只係條片已經覺得個演員完全揣摩到個角色,絕對係08影帝熱門
"ladies and gentleman "
"batman"
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 03:41 PM   #186
Moderator
核搭載二足步行戰車

有睇過IMAX試映嘅reviewer話呢套係最好嘅Batman movie
不過兩個半鐘多啲就有點兒過長

另外...如果Michael Bay寫劇本的話...
http://my.spill.com/profiles/blog/sh...gPost%3A355506
當然係玩野啦,不過真係幾Michael Bay...爆炸爆炸再爆炸

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 03:54 PM   #187
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

OT: 今次batman條頸郁得, 感覺好似無左自tim burton以來batman果種味道...^^;
(成個上半身郁咪幾型...^O^)

引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
有睇過IMAX試映嘅reviewer話呢套係最好嘅Batman movie

http://my.spill.com/profiles/blog/sh...gPost%3A355506
當然係玩野啦,不過真係幾Michael Bay...爆炸爆炸再爆炸
真係唔想再等喇....

(不過衝擊應該無當年tim burton既batman大)

此篇文章於 07-04-08 03:58 PM 被 YIUYIU 編輯。
舊 07-04-08, 03:55 PM   #188
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
joker講野都好特別,只係條片已經覺得個演員完全揣摩到個角色,絕對係08影帝熱門
"ladies and gentleman "
"batman"
影帝就難d; 因為而家都係傳緊會追頒"最佳男配角"...
舊 07-04-08, 05:13 PM   #189
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: YIUYIU 查看文章
影帝就難d; 因為而家都係傳緊會追頒"最佳男配角"...
(外國)但係好多影評睇完都話佢做影帝機會好大, 我只係睇過宣告片, 不過佢做joker個動作表現正過batman好多

舊 07-04-08, 05:18 PM   #190
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
後星期4有手影睇~不知會否見到E.C.~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 05:24 PM   #191
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章

其實上一集都兩個幾鐘
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 05:57 PM   #192
kachai
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
大家知唔知IMAX版Batman有乜分別
會唔會好以哈理波特咁有3d或其他效果
kachai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 08:53 PM   #193
Moderator
核搭載二足步行戰車

The Dark Knight: An Extraordinary Cinematic Revolution
http://www.firstshowing.net/2008/07/...ic-revolution/

講到神作咁樣
真係要去睇睇IMAX版

舊 07-04-08, 11:19 PM   #194
吸血伯爵

奧海城已經有兩場的票賣啦!!!
我都買左啦!!!7月17日快點到啦
舊 07-04-08, 11:24 PM   #195
吸血伯爵

引用:
作者: Eking 查看文章
(外國)但係好多影評睇完都話佢做影帝機會好大, 我只係睇過宣告片, 不過佢做joker個動作表現正過batman好多
其實d戲點定主角配角?
一早由導演定?由觀眾定?
好似no country for old man咁,我覺得anton先係主角,因為佢最搶,但佢事實係配角喎
而我覺得joker係主角,因為好多海報都以佢為主
舊 07-05-08, 02:00 AM   #196
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: YIUYIU 查看文章
OT: 今次batman條頸郁得, 感覺好似無左自tim burton以來batman果種味道...^^;
(成個上半身郁咪幾型...^O^)

真係唔想再等喇....

(不過衝擊應該無當年tim burton既batman大)
當年 tim burton 係由冇到有(即係近代o既batman o既雛型), 當然勁好多啦~
引用:
作者: Eking 查看文章
不嬲 joker 係一個好搶戲o既角色.

引用:
其實d戲點定主角配角?
好似no country for old man咁,我覺得anton先係主角,因為佢最搶,但佢事實係配角喎
係電影公司報名參加時佢地定的~ 睇下邊面獎項羸面大就去個面. 當然就唔可以太離譜啦~

引用:
作者: kachai 查看文章
大家知唔知IMAX版Batman有乜分別
會唔會好以哈理波特咁有3d或其他效果
以之前transforma 來講, IMAX 版個畫面大好多同d 色and sound effect 都好很多~ 因為IMAX 個設備都係好頂級!! 即係高檔版 ver.

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 01:31 PM   #197
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: initial 查看文章
桂正和 個 style 唔係 大胸腰幼蘿凸 架咩?
Is , DNA 果d冇記錯都係咁.......

btw, 見到架電單車.........
終於知道batman 係點死的了..........

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!

此篇文章於 07-07-08 01:33 PM 被 cccc 編輯。
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 02:01 PM   #198
fatboy04
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
其實d戲點定主角配角?
戲名已說明了
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 02:13 PM   #199
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
其實d戲點定主角配角?
報名o個時定

舊 07-08-08, 01:08 AM   #200
7ming_格鬥苦手
小霸王

PSN  IDme7ming
那個.......跟本就是Zetman嘛~XD

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Game Makers 商標出願情報 neo2046 電視遊戲討論版 242 02-21-24 12:01 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.39 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1033 12-19-08 07:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.36 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1007 08-03-08 02:37 AM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版