Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-08, 12:30 AM   #851
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: smalltung 查看文章
應該唔係ng
我覺得描寫joker貪玩既一面
唔係 ng,係 joker 有時 set d bomb 按左唔爆/遲爆

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 06:53 PM   #852
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
其實今集~batman難度高左, 一方面有人為正義扮BAtman都比警方及小丑玩到死~小丑其實今集真係好惡~可惜無下集~(小丑已別...

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 07:30 PM   #853
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: 查看文章
唔係 ng,係 joker 有時 set d bomb 按左唔爆/遲爆
都係果句,disc 2 有答案唔駛自己亂估

引用:
作者: 遊戲怪 查看文章
其實今集~batman難度高左, 一方面有人為正義扮BAtman都比警方及小丑玩到死~小丑其實今集真係好惡~可惜無下集~(小丑已別...
係演員死咗啫,故事上小丑呢個角色未死嘅。當然,下個小丑有冇被演繹得咁好就冇人知......

舊 12-19-08, 12:39 AM   #854
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
《 蝙 蝠 俠 》 續 集
演 員 角 色 曝 光

06:08pm   瀏覽次數:630    回應:0

《 蝙 蝠 俠 》 續 集 演 員 角 色 曝 光 。
資料圖片

《 蝙 蝠 俠 – 黑 夜 之 神 》 (The Dark Knight) 能 否 角 逐 奧 斯 卡 尚 屬 未 知 之 數 , 但 它 肯定 是 不 少 影 迷 心 目 中 本 年 度 最 愛 電 影 , 開 拍 續 集 的 消 息 更 是 備 受 關 注 。

英國 《 太 陽 報 》 得 到 華 納 電 影 公 司 內 部 爆 料 , 指 下 集 新 角 色 已 定 , 分 別 由 愛 迪 梅 菲 ( Eddie Murphy ) 及 沙 拉 保 夫 ( Shia Labeouf ) 分 別 飾 演 歹 角 謎 語 人 及 蝙 蝠 俠 拍 檔羅 賓 。

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 01:53 AM   #855
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
唔係化....出羅賓....實變爛片.....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:04 AM   #856
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
英國 《 太 陽 報 》
應該可以無視...?
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:10 AM   #857
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
之前唔係話路蘭簽約時講明唔可以出個羅賓同自己搶戲咩???

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 09:31 AM   #858
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
係演員死咗啫,故事上小丑呢個角色未死嘅。當然,下個小丑有冇被演繹得咁好就冇人知......
搵Johnny Depp啦~~

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 09:43 AM   #859
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
唔多信,之前個導演同主角先講過有羅賓唔會拍

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:01 PM   #860
候鳥
Crazy Gamer

Eddie Murphy...
我驚變左笑片
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 03:12 PM   #861
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: W!LL 查看文章
唔係化....出羅賓....實變爛片.....
點解?

又係沙 拉 保 夫 = =
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 03:13 PM   #862
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
搵Johnny Depp啦~~
如果用番今集個joker個feel, johnny depp唔岩feel的說
舊 12-20-08, 06:47 PM   #863
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
請問小丑版同蝙蝠俠版封面DVD有咩分別

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 11:39 PM   #864
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
咪就係有封面既分別

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:55 PM   #865
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
我買左joker 版

外面紙盒係joker

裏面plastic box 係batman

所以會有齊兩個封面
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 03:40 PM   #866
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: irismong 查看文章
如果用番今集個joker個feel, johnny depp唔岩feel的說
johnny depp做謎語人OK喎

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 03:55 PM   #867
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
愛迪梅菲、羅賓...impossible
導演都話過如果故事加羅賓落去就唔會拍
而且睇往績點睇佢都冇理由會cast愛迪梅菲入佢嘅戲......

除非下集唔係佢拍
如果唔係冇可能...我亦都唔想發生...

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 11:35 PM   #868
動漫遊戲迷
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
查實第三集可以用霸龍(BANE)做大敵。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 12:20 AM   #869
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: 動漫遊戲迷 查看文章
查實第三集可以用霸龍(BANE)做大敵。
但係個feel好似唔適合Christopher Nolan's Batman
或者Batman & Robin呢套野爛到不堪令我主觀地覺個入面幾個奸角都唔應該再出......

我都係想有貓女、企鵝(第二集Tim Burton拍得夠晒淒美,企鵝條線又講得唔錯)、謎語人(癲狂智慧型罪犯,食住Joker條水拍落去冇甩拖)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 01:33 AM   #870
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
出謎語人既話,我覺得將佢寫成冷靜既智慧型罪犯會好d,
如果寫成瘋狂型罪犯的話,會同TDK既JOKER感覺相近,
比較難突出新奸角既形象

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-08, 09:28 AM   #871
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: irismong 查看文章
又未必既,對Johnny Depp有信心,
相信佢有能力演活Joker,
不過又當然話唔定到時又會有一個演員有驚喜既演出
(係大家睇Dark Knight之前,又有邊個想像到Heath Ledger由一個孤癖牛仔演活到瘋狂既Joker? )

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-08, 10:11 AM   #872
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
又未必既,對Johnny Depp有信心,
相信佢有能力演活Joker,
不過又當然話唔定到時又會有一個演員有驚喜既演出
(係大家睇Dark Knight之前,又有邊個想像到Heath Ledger由一個孤癖牛仔演活到瘋狂既Joker? )
唔係話johnny depp演活唔到
而係佢既氣質好似有少少差異 =w=
不過佢如果真係做, 我都會開心, 因為我係佢既fans...
而heath ledger嘛, 我無諗咁多, lol
反正佢又唔係止係拍過brokeback, 我又無將佢定左型
舊 12-25-08, 05:34 PM   #873
metal snake
Game Master

岩岩睇返dvd版,發現有少少唔明
我想問下係咪小丑專登講錯救人地點等蝙蝠俠原本想救女變左救男?
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-08, 10:31 PM   #874
IDGAF
The One

今日先買咗BD行版睇~!

真係好正~!!!
畫面、劇情、動作都係滿分之作。

香港果場真係拍得好靚,好過盜墓者蘿拉2,可能係日景同夜景,IFC建成同未建成的關係。

TWO FACE一集完?
下次出咩敵人?謎語人、貓女定企鵝?

今次驚喜位係BATMAN個全城手機聲納系統~!!!!
重勁過SPIDER MAN個本能spider sense…

舊 12-26-08, 05:14 AM   #875
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: metal snake 查看文章
岩岩睇返dvd版,發現有少少唔明
我想問下係咪小丑專登講錯救人地點等蝙蝠俠原本想救女變左救男?
係! 因為佢想令Harvery墮落
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Game Makers 商標出願情報 neo2046 電視遊戲討論版 242 02-21-24 12:01 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.39 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1033 12-19-08 07:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.36 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1007 08-03-08 02:37 AM

現在的時間是 06:46 PM

手機版 | APP版