Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-06, 07:29 PM   #76
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: 浦木豪
終於有字幕組肯做?
定係你揾到我放出黎個字幕檔?
可能真係你放的個個
我知點解GSD 要咁多錢
一定係福田成日要改劇情
所以比班作畫的OT 費
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-06, 09:34 PM   #77
浦木豪
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDgouuraki
如果寫住整既係DavidS咁就係我~
之前用左一星期趕貨趕出黎的,有咩錯字漏字唔好見怪

GSD…惟一合理解釋就係用左係宣傳,
不過我相信福田落格既可能性高D
浦木豪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-06, 09:57 PM   #78
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:

可能係香港 感受唔到 唔知日本果邊點
但係 seed D 又可以炒番seed煮落d冷飯
歌又唔見得比seed 多
畫功 0 improve啦
通脹都唔會咁勁啦...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 01:24 PM   #79
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 計劃犯罪者
都唔知啲錢去左邊
我覺得係福頭袋左落自己袋

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 03:22 PM   #80
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
d錢一係用左黎宣傳,一係落格

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 06:46 PM   #81
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
ZGII觀後感想

新作畫太靚舊畫好似冇重繪更模糊
新舊作畫連接比第一部感覺更不連貫
劇情有一些感覺上講不通的地方
科好路人feel,爆船果幕加奶油一個鏡頭好緊張,一轉番舊畫就好鎮定?!
可能真是太少製作費了!!!
: Gospel: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 06:52 PM   #82
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: : Gospel:
ZGII觀後感想

科好路人feel,爆船果幕加奶油一個鏡頭好緊張,一轉番舊畫就好鎮定?!
咩地方講不通
科死左,加美尤好似唔知的XD
舊 03-15-06, 06:53 PM   #83
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: 真!DC
少少投資, 無限回報
好在無拍其他

舊 03-15-06, 07:36 PM   #84
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
ZGII觀後感想

有心整 其實最好全部用REMAKE...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 07:54 PM   #85
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
ZGII觀後感想

因為鎮定果度係舊畫,阿科果時未死

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 03-15-06, 09:11 PM   #86
t-mac拜仁
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
終於有字幕組肯做?
定係你揾到我放出黎個字幕檔?
係你的字幕檔了
有少少提議,加美尤應該是嘉美尤吧....還有新人類.....hk不是叫新類型人的嗎
我好多謝你

t-mac拜仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 11:16 PM   #87
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
花園已經有II字幕

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 11:43 AM   #88
shamanking

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: t-mac拜仁
係你的字幕檔了
有少少提議,加美尤應該是嘉美尤吧....還有新人類.....hk不是叫新類型人的嗎
我好多謝你
應該重有~
林友德~~
shamanking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 12:02 PM   #89

引用:
作者: 蛋卷王
因為鎮定果度係舊畫,阿科果時未死
所以話唔連貫囖
舊 03-16-06, 01:05 PM   #90
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
所以話唔連貫囖
我唔鍾意阿科咁死,估唔到當年最受歡迎GE一集都CUT

舊 03-16-06, 01:08 PM   #91
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
放心,第三部有阿科(靈魂版)出場
舊 03-16-06, 01:36 PM   #92

引用:
晤係咁點叫“誰も知らないラスト”
舊 03-16-06, 04:23 PM   #93
ianbbhoho
Crazy Gamer

此篇文章於 03-16-06 04:30 PM 被 ianbbhoho 編輯。
舊 03-16-06, 04:24 PM   #94
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: ianbbhoho

叉燒

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 04:31 PM   #95
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:

點解唔用沙哥ar~~
16倍速再3倍速

舊 03-16-06, 04:33 PM   #96
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: com1010hkjp
點解唔用沙哥ar~~
16倍速再3倍速
因為會快到燒壞隻碟

此篇文章於 03-16-06 04:38 PM 被 ianbbhoho 編輯。
舊 03-16-06, 04:39 PM   #97
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:

[OT]大約$26就有10隻16X DVD-R,真係平到佢 [/OT]
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 05:08 PM   #98
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:

終於等到第2部

宜家大部份raw都係用你個字幕
感謝

此篇文章於 03-16-06 05:22 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 05:34 PM   #99
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
因為會快到燒壞隻碟
16*3=48...
你VCD都52速la......
48速DVD.....無問題喎...

舊 03-16-06, 06:37 PM   #100
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
請問連邦軍有冇英文名稱?thank you

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 11:09 PM

手機版 | APP版