Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 09-15-08, 12:31 PM   #526
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
以前CWB近維園果間見過有,不過E家搬o左去Element唔知仲有冇
lee個係head porter, 照計kura chika唔會有得賣
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 12:42 AM   #527
波子
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDABCman2009
唔該,番工番學 兩用 斜咩袋, 一千樓下, 有無推介, 我約 18幾高度
波子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 03:02 AM   #528
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: kin~kin 查看文章
lee個係head porter, 照計kura chika唔會有得賣
可能認錯款了

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 03:16 AM   #529
DevilElvis
The One
還我香港!!

想問下Sogo那間 porter有冇得賣這款??(elements睇過冇得賣.....)
如果訂的話有冇人知有乜門路&大約幾錢到?
Thanks

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 10-06-08, 02:46 PM   #530
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 波子 查看文章
唔該,番工番學 兩用 斜咩袋, 一千樓下, 有無推介, 我約 18幾高度
一千樓下o既porter比唔到番工番學 兩用合適size o既斜咩比你喎

舊 10-06-08, 11:51 PM   #531
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
一千樓下可以買 head porter 既 Shati 背囊或 shoulder bag, 可以半小時內在潮流和瓊華已見到有3人揹, 前面幾頁都好多人買 ga ♪
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 09:46 PM   #532
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
我想問下這款黑色邊度仲有得買?
http://www.head-porter.org/doek/dk11.html

舊 10-12-08, 05:41 PM   #533
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
頭先去elements都係唔多見gear系列

love & peace除左易起毛頭外無乜問題啊

最少落mk好難撞

<~返工用, 我仲用來裝1L 水樽+文具+文件

gear系列幾時有啊

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-08, 11:30 PM   #534
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
http://www.head-porter.org/home.htm
請問呢間野係邊的
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 09:01 PM   #535
jason 仔
Crazy Gamer

今日係紅鞋宜買咗head porter pouch
想問一問其實head porter有冇假野的
同埋紅鞋宜呢間野信譽如何?
舊 10-21-08, 10:46 PM   #536
Game Master
YOONA!!!!

3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: jason 仔 查看文章
今日係紅鞋宜買咗head porter pouch
想問一問其實head porter有冇假野的
同埋紅鞋宜呢間野信譽如何?
絕對堅嘢呀...

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-08, 12:21 AM   #537
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
head porter x fragment d item very expensive =.=
the boston bag i am interesting before~

紅鞋宜信譽sure good, 龍頭水貨鋪!
price 貴d d

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 12:08 PM   #538
KARO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
head porter x fragment d item very expensive =.=
the boston bag i am interesting before~

紅鞋宜信譽sure good, 龍頭水貨鋪!
price 貴d d
咁想問下邊間會平少少
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 01:56 AM   #539
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
請問一下le個款應該賣緊幾多錢???
如果成事就會係第一次買porter喇

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 12:45 PM   #540
jason 仔
Crazy Gamer

http://www.head-porter.org/dotnavy/dn14.html
你果個係咪即係呢個,如果係既話我上星期都買咗個有圖案的
$880-980到喇,視店舖而定
舊 10-29-08, 02:40 PM   #541

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K

呢個我年頭o係Sogo見過 但上星期去睇已經冇左 人冇人知而家香港仲有冇地方有得賣?唔多想郵購
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 12:18 AM   #542
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: jason 仔 查看文章
http://www.head-porter.org/dotnavy/dn14.html
你果個係咪即係呢個,如果係既話我上星期都買咗個有圖案的
$880-980到喇,視店舖而定
係丫係丫~~就係le個
差100左右
咁我就要去格下價喇~haha

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-08, 09:15 PM   #543
Yuker
玉嘉

註冊日期: Aug 2005
想入番個斜咩/側咩
個袋最好要企身同埋入到a4 size
有冇好介紹
Yuker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 02:02 AM   #544
幻影Godmars
Junior Member

註冊日期: Nov 2008
想問下Porter袋點分真假架...?
http://www.head-porter.org/home.htm
另外...我係依個網訂左個袋...
依間信唔信得過架...?
幻影Godmars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 11:11 AM   #545
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

PSN  IDirvinlok
引用:
作者: 幻影Godmars 查看文章
想問下Porter袋點分真假架...?
另外...我係依個網訂左個袋...
依間信唔信得過架...?
呢個網sure信得過啦
我經常都係度買的

舊 11-21-08, 02:15 AM   #546
蒲公英
~Freedom~

想請問 B印 YOSHIDA 同一般 porter 有乜分別

原因對呢個袋有興趣~但只見東京涉谷店先有
http://www.allbeams.com/shop/bjirush...oducts_id/2262
porter官網亦唔見有呢個series
http://www.yoshidakaban.com/bag.html
同埋因為一月我會去關西玩
如果到時我去大阪或京都porter店有冇可能搵到呢個袋呢
又如果porter店冇的話我係阪京有冇其他地方可以買到呢

舊 11-21-08, 10:06 PM   #547
KARO

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: cici3 查看文章
想買個porter tokyo or head porter ..........
本來想買head porter戈隻tanker shoulder...........但係porter tokyo戈隻d假野勁到冇野好講= =" 令到購買欲大降............. 又有d想買smoky 戈隻messager bag m size
又有d想買agnesb 呢隻..........但係學生仔又冇咁多錢只可3choose1

3個邊個好?俾d意見
新款冇咩好....睇番PORTER舊款果2 個 又覺得ok....想問下大家對呢2 個既意見...>"<最底個係咪老左d?

此篇文章於 11-21-08 10:37 PM 被 KARO 編輯。
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 12:39 AM   #548
DevilElvis
The One
還我香港!!

想問下porter有D袋係 o岩for運動用o架(放衫同鞋)

Thanks!!

舊 12-07-08, 11:33 AM   #549
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: KARO 查看文章
新款冇咩好....睇番PORTER舊款果2 個 又覺得ok....想問下大家對呢2 個既意見...>"<最底個係咪老左d?
但個款我見人用
好襟
可粗用, 掟地都無點污糟

<~love & peace要定期清毛頭, 諗緊再換

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 12-07-08, 11:38 AM   #550
雪舟等楊
●  ω  ●

Question

http://www.ace-company.net/~coolcat/...lder/index.htm

交叉over作品aaaa

有點興趣

另想問hk個兩間有無返heat的wallet
我睇中heat同aloha系列, aloha見過有, 但唔知heat有無貨

http://www.ace-company.net/~coolcat/.../heat/walllet/
heat
http://www.ace-company.net/~coolcat/porter/loco/wallet/
aloha

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2,XB]OutRun 2006 Coast 2 Coast圖片,美版預定3月31日發售! 神祕人1號 電視遊戲討論版 67 04-26-06 05:14 PM
[News Copy From 台灣網網友] 台灣PORTER竟然查扣日本PORTER及藤原浩(HEAD PORTER),真是讓人打抱不平! Minga 潮流版 9 02-10-06 01:33 AM

現在的時間是 05:34 PM

手機版 | APP版