Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-05, 07:47 PM   #401
cd-rom MK II
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ianbbhoho
其實我想知點解個個都見到紅色要叫紅彗星
人地尊尼雷登話曬係自護擊落數第三名
馬沙十甲都唔入XD
點解d 士兵見親紅色要叫紅彗星
而唔叫真紅閃電XD

事出有因

此篇文章於 11-14-05 07:56 PM 被 cd-rom MK II 編輯。
cd-rom MK II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 07:48 PM   #402
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: cd-rom MK II

事出有因
好多叉燒

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 07:51 PM   #403
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
玩野
http://campaign3.nokia.com.hk/n70/dv...9ceb&dest=SELF

舊 11-14-05, 07:53 PM   #404
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

唔知睇唔睇到呢???

舊 11-14-05, 07:54 PM   #405
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: com1010hkjp
你...
係唔係出錯post?
我睇唔明同gundam有咩關係...orz

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-14-05, 07:55 PM   #406
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 計劃犯罪者
你...
係唔係出錯post?
下~~~~
我貼左寶仔個頭上去......

舊 11-14-05, 07:57 PM   #407
Eternal Wind
Game Master

3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 計劃犯罪者
你...
係唔係出錯post?
我見到寶爺變左男人頭女人身
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 07:58 PM   #408
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
下~~~~
我貼左寶仔個頭上去......
我睇清楚了...
之前縮得太細

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-14-05, 09:38 PM   #409
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
http://www.tintinphoto.com/tintinphoto/imgFiles/personal/705656TvLOU.JPG

事出有因
不過最尾先來擊落12架
比起尊尼雷登的MS:185機、艦船:6隻
還差得遠
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 10:06 PM   #410
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
上星期寄信去明報度換o既……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 10:13 PM   #411
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
夏亞(馬沙)果然是位衝動、妹向和咸濕的人

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 10:21 PM   #412
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
不過最尾先來擊落12架
還差得遠
比阿姆羅打大魔快

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 10:24 PM   #413
cd-rom MK II
Junior Member

引用:
不過最尾先來擊落12架
還差得遠
是兩分鐘十二架,十秒一架
cd-rom MK II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 10:31 PM   #414
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

加奶油...............
http://campaign3.nokia.com.hk/n70/dv...621b&dest=SELF

舊 11-14-05, 10:54 PM   #415
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
是兩分鐘十二架,十秒一架
但總擊落數馬沙唔會多過尊尼雷登掛XD
而且一年戰爭馬沙戰績實在
舊 11-14-05, 10:58 PM   #416
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
加奶油都唔係咁樣既~

舊 11-14-05, 10:59 PM   #417
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
但總擊落數馬沙唔會多過尊尼雷登掛XD
而且一年戰爭馬沙戰績實在
馬沙唔係因為咩鬼戰役單槍匹馬(好似是用渣古??)打沉5隻戰艦而封為紅彗星架咩 ?

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 11:01 PM   #418
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: Hitomi
馬沙唔係因為咩鬼戰役單槍匹馬(好似是用渣古??)打沉5隻戰艦而封為紅彗星架咩 ?
但之後ge 戰績好勁呢
以舊高TV 版來睇
佢只係擊落一部GM+最後用自護射爆幾架戰艦
但佢TK 戰績就十分勁la
舊 11-14-05, 11:04 PM   #419
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
但之後ge 戰績好勁呢
以舊高TV 版來睇
佢只係擊落一部GM+最後用自護射爆幾架戰艦
但佢TK 戰績就十分勁la
一開波果5架戰艦呢~~

舊 11-14-05, 11:05 PM   #420
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: 91
一開波果5架戰艦呢~~
仲有呢幾架lorXD
所以馬沙係一年戰爭真係換機多過擊落機數目

此篇文章於 11-14-05 11:08 PM 被 ianbbhoho 編輯。
舊 11-14-05, 11:08 PM   #421
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: Hitomi
係因為佢射爆d 戰艦後,
會用kick 踢d 戰艦,目的係利用反動力令佢一下子可以加到極高速,
而佢加速後,
背部噴射器所噴出尼的"火"光 , 令成隻red zaku 遠睇好似彗星高速移動咁....
所以有咁既名...
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 11:10 PM   #422
ianbbhoho
Crazy Gamer

好在今集星之繼承者比下馬沙發威
TV 版Z馬沙連勁多普通ACE 都打得勁吃力
舊 11-14-05, 11:12 PM   #423
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
好在今集星之繼承者比下馬沙發威
TV 版Z馬沙連勁多普通ACE 都打得勁吃力
我睇到果度覺得好白痴.....
一槍....爆四隻高渣古,加兩部飛行器.........

最憎為死而出埸既敵角.......
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 11:17 PM   #424
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: msz006
係因為佢射爆d 戰艦後,
會用kick 踢d 戰艦,目的係利用反動力令佢一下子可以加到極高速,
而佢加速後,
背部噴射器所噴出尼的"火"光 , 令成隻red zaku 遠睇好似彗星高速移動咁....
所以有咁既名...
好詳盡的解釋

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 11:23 PM   #425
beerman
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
馬沙Fans

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:51 AM