Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
yymspace789 09:45 PM 07-30-13
作者: simonc:
戰士新發現 綠水+防70%
在王面前都是FULL 血
藥水效果可以KEEP幾耐?
simonc 09:51 PM 07-30-13
作者: yymspace789:
藥水效果可以KEEP幾耐?
s 30秒
yymspace789 10:23 PM 07-30-13
因為雙向玩緊
戰士同亞馬遜

雖然亞馬遜係好廚
但係戰士果份違和感 有令人繼續玩既動力
up2u2003 11:32 PM 07-30-13
開始用ELF玩, 跑前腳踢抽水>逃走回馬箭玩法都幾得意
Chitose1987 10:19 AM 07-31-13
作者: up2u2003:
開始用ELF玩, 跑前腳踢抽水>逃走回馬箭玩法都幾得意
清完 HARD

d 裝開始高防

強化腳踢個效果開始明顯

而家點到 8 級 +230% 鞋防加乘

再裝埋踢擊 +n% 傷害既鞋

踢一腳都有3-400

空中踢有7-800

打到 inferno d裝再點滿個強化腳踢應該幾痛下
oldletter 10:12 AM 07-31-13
作者: yymspace789:
因為雙向玩緊
戰士同亞馬遜

雖然亞馬遜係好廚
但係戰士果份違和感 有令人繼續玩既動力
用戰士見到亞馬遜咁玩空中戰真係想DEL左隻人佢算
Sar8 10:22 AM 07-31-13
作者: oldletter:
用戰士見到亞馬遜咁玩空中戰真係想DEL左隻人佢算
阿媽遜:空中戰只係前奏,吃我五連無敵轉轉轉吧
赤兵尉SETH 10:33 AM 07-31-13
亞馬遜真係廚到打乜都唔駛用腦,所以幾悶下....
所以依家慢慢玩咁巫婆同戰士
Dyhalt Rushifar 11:14 AM 07-31-13
作者: 赤兵尉SETH:
開咗戰士,真係悶到爆廠,打咩都係正方正方正方…
Sar8 04:02 PM 07-31-13
但係阿媽遜打卒入狂暴mode都會有危機
J+1 11:04 AM 07-31-13
連線斷左要重新再連過要出番main menu save data?
由手機版發出
mikemike 04:52 PM 07-31-13
help!

http://www.spoiler.jp/srv/dragonscro...81%AE%E5%A3%B0

隱藏門點開?解唔到個quiz......
Chitose1987 05:01 PM 07-31-13
作者: mikemike:
help!

http://www.spoiler.jp/srv/dragonscro...81%AE%E5%A3%B0

呢邊詳細D

http://www55.atwiki.jp/dragons-crown...ml#id_4b8b2b61

Aルートの中央扉の右2枚目の壁を調査し破壊することで隠し部屋に入ることができる。そこの宝箱を調べる。
雷火武 05:01 PM 07-31-13
作者: mikemike:
help!

必須點牆上咒文
再加紅+黃色咒文石發動咒文術才可.

必須係紅加黃.

唔知係咪你講那個呢.
------------------
原來唔係你那個.SORRY.
真十人€ 05:05 PM 07-31-13
圖示

http://dragonscrown.riroa.com/dragonscrown_quest08.html

旧王都の廃墟AのエリアDのルーン文字の右側の壁をタッチした後に攻撃し、破壊して奥の部屋Fに入ります。部屋Fの宝箱を開けてください。

mikemike 06:02 PM 07-31-13
作者: 真十人€:
圖示

http://dragonscrown.riroa.com/dragonscrown_quest08.html

旧王都の廃墟AのエリアDのルーン文字の右側の壁をタッチした後に攻撃し、破壊して奥の部屋Fに入ります。部屋Fの宝箱を開けてください。
thank
leo1988 05:55 PM 07-31-13
今日買左英文版$298

想請問一下

我拆左包裝膠袋之後,隻game個盒入面得psv張遊戲卡,盒入面無任何說明書或說明紙,係咪正常?
assy 06:14 PM 07-31-13
請問各位巨巨,阿媽桑招 擋格無敵同hp-10 有無用?
加左hp低攻越高,頂唔到好耐就死
回避/hp都無加,要加招旁下身

赤兵尉SETH 08:03 PM 07-31-13
作者: assy:
請問各位巨巨,阿媽桑招 擋格無敵同hp-10 有無用?
加左hp低攻越高,頂唔到好耐就死
回避/hp都無加,要加招旁下身
擋格無敵如果唔係有魔法同伴都幾易發動到,算係有用
hp-10無買唔知
J+1 07:06 PM 07-31-13
精靈魔法好唔好煲大佢,拎支火把係咁放火好過放箭

作者: leo1988:
今日買左英文版$298 想請問一下 我拆左包裝膠袋之後,隻game個盒入面得psv張遊戲卡,盒入面無任何說明書或說明紙,係咪正常?
psv實體game 沒說明已經係常識a
由手機版發出
simonc 07:17 PM 07-31-13

你可以試下反正 有3次機會洗底
assy 07:42 PM 07-31-13
作者: J+1:

psv實體game 沒說明已經係常識a
由手機版發出
尋日街場hard有個elf 一下6千幾...
看表佢精靈魔法煲到10,其他箭術無加滿,可以一試
亍 ◣ 09:12 PM 07-31-13
作者: assy:
尋日街場hard有個elf 一下6千幾...
看表佢精靈魔法煲到10,其他箭術無加滿,可以一試
即係滿精靈就要放棄其他????
assy 01:50 AM 08-01-13
擋格無敵如果唔係有魔法同伴都幾易發動到,算係有用
hp-10無買唔知
thanks

作者: 亍 ◣:
即係滿精靈就要放棄其他????
唔係,佢lvl53
箭術無升爆,但精靈max已經做到6千dmg
建議你都試下max精靈、其他加腳技和箭術
wheresyagame 09:08 PM 07-31-13
今日路經觀塘廣場見到幾間鋪頭都賣緊"行英"

想請問各位
"行英"="美版"?
"行英"可唔可以同"行日"連線?

謝謝
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面