Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-04, 02:34 AM   #1
嘿嘿
Junior Member

註冊日期: Sep 2004
請問GRADIUS 5呢隻GAME問題

請問GRADIUS 5呢隻GAME點樣SAVE架? 我試左好多次都SAVE唔倒, 又係日版睇唔明. 唔該各位幫幫忙, 唔該哂呀~
嘿嘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-04, 11:18 PM   #2
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
o係option 就可以save了
最好揀 自動save....
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-04, 01:49 AM   #3
嘿嘿
Junior Member

註冊日期: Sep 2004
我都試過在option save, 又試過自動save, 但係都load唔番出黎, 我禁load之後都係去番option晝面, 睇唔倒任何save左既data. 請問save既正確步驟係點架, 麻煩幫幫忙, thanks~
嘿嘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-04, 09:50 AM   #4
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
無咩正確步驟架喎, 成個步驟你已經講左出黎: 在option揀save.

你不如睇睇係咪碟or save card既問題......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:14 AM

手機版 | APP版