Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63  ... 最後
日本動漫畫討論版>岸本斉史「NARUTO -ナルト- 」総合THREAD丨岸本斉史:「続編は無理です…もう休ませてください…」 Vol.16丨
朔望~ 09:01 PM 08-15-12
作者: Shadow 神:
無講過,右半身壓係石下,根本唔知邊 part 爛邊 part 無事

依家最合埋的推測應該係班弟意志 + 帶土身; 但唔明點解要用帶土身,只係貪佢有寫輪眼?!
半邊身話壓碎
另一邊無事 所以呢邊隻眼比左卡卡西
真!DC 12:25 PM 08-15-12
如果隻眼都係撻番尼
咁面具男已經可以係任何人
由手機版發出
bomber 12:27 PM 08-15-12
作者: 真!DC:
如果隻眼都係撻番尼
咁面具男已經可以係任何人
由手機版發出
可能佢本人就係無左力量+身體, 只有意識既十尾
GN00508771 11:31 PM 08-22-12
正中紅心了 面具應該散了吧-.-
bomber 11:53 PM 08-22-12
作者: GN00508771:
正中紅心了 面具應該散了吧-.-
面具下還可以有面具吧
Sar8 07:37 PM 08-23-12
作者: bomber:
面具下還可以有面具吧
銀魂咩
kin~kin 11:19 PM 08-23-12

面具下的真相

咁Q大隻眼,你話爽唔爽
Shadow 神 11:59 AM 08-25-12
下一話應該會係咁 ...

加瑪 12:23 AM 08-23-12
今集個戰術又幾ok...
不過無溝通過之下點解可以打得咁有默契=_="
同埋最勁果招(尾獸彈)竟然只係用來做陽動好似好浪費...
GN00508771 12:29 AM 08-23-12
作者: 加洛瑪.神:
今集個戰術又幾ok...
不過無溝通過之下點解可以打得咁有默契=_="
同埋最勁果招(尾獸彈)竟然只係用來做陽動好似好浪費...
嗚門唔係打哂眼色了嗎
加瑪 01:03 AM 08-23-12
作者: GN00508771:
嗚門唔係打哂眼色了嗎
一個眼神可以交代到個咁複雜的戰術?
仲要唔係戰術a戰術b呢o的有得練o既野...
Fean 12:56 AM 08-23-12
呢下顏射睇見都覺得痛
D.K. 01:25 AM 08-23-12
其實放個影分身入去異空間要好多默契?
呢四期所謂佯攻都係好一般o既攻擊
每次都係鳴人用螺旋尾獸彈 + 阿凱拳腳補位.
另外比大叔同卡卡西響外面放苦無援護
用時間差期望可以打到實體

而家清楚左實體轉移法則
等於必中喎-----只要引開班注意, 放嗚人入異空間, 其他照樣佯攻, 等班個真身轉入黎突擊就完成.
何其簡單...唯一是卡卡西不夠查克拉用o者. 就因為班見到卡卡西跪低一時大意. 就中招啦

卡卡西呢招唔洗默契, 佢自己掌握到轉移果個時機就得
SunSunny 09:41 AM 08-23-12
一期一set戰術,拖到今期都未出個樣,有時真係睇到好嬲...
KARAS 11:10 AM 08-23-12
冇左卡卡西, 下次點打得中?
埃及使者 11:28 AM 08-23-12
果下顏射
中左都覺得痛
但可惜冇中, 而係虛招

但一擊先打爆個面具
面具>崩帶>面具>loop
yorkyork 09:05 PM 08-23-12
下期又咪多數會講左去佐助個邊
money 01:38 AM 08-30-12
上集LAST個句對白
就係16話TITTLE
我唔相信岸本你當年咁早諗定伏線咁勁

D.K. 01:42 AM 08-30-12
作者: money:
上集LAST個句對白
就係16話TITTLE
我唔相信岸本你當年咁早諗定伏線咁勁

[IMG]http://gallery.gaforum.org/var/albums/money/53647435353590998909byGAF.JPG?m=1346261845[IMG]
爆漫o既不是一回完o既一回方法囉

果句用法咁廣闊
GN00508771 02:46 AM 08-30-12
作者: D.K.:
爆漫o既不是一回完o既一回方法囉

果句用法咁廣闊
同樣見解

唔係一早諗定 而係藉今回令過去的某某成為伏線
clie 09:08 PM 08-23-12
成個戰術好正, 估唔到卡卡西將成個鳴門轉入時空間待機
零距中螺旋丸應該爆頭唔係爆面具喎, 樣都係預佢無左好D
今話阿飛應該打完喇呱
GN00508771 09:34 PM 08-29-12
岸本點解要咁恨心呀.........
KARAS 09:38 PM 08-29-12
今話冇字咁仔...睇英文都得...
唉 點解係帶土...咁個靈魂係邊個呢? (我仲未相信呢個騎尼啡 有乜動機去做咁多野...唔係為左同卡卡西爭女不成吧
真!DC 09:40 PM 08-29-12
佔用身體GE可能性?
係佢GE話完全冇BOSS威勢
SunSunny 09:49 PM 08-29-12
好唔想係帶土...
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63  ... 最後

返回主題版面