Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
DMRevolution 06:31 PM 03-24-12
作者: 草薙さん:
計落Momax平D既, 不過要睇返個Size, 同埋有冇需要用到8000mAh
iPower Pro 版,可能改左輸出
對於一個帶住3ds,vita, 3 phone的人來講真是好吸引
DMRevolution 07:08 PM 03-24-12
作者: dmr5202005:
iPower Pro 版,可能改左輸出
對於一個帶住3ds,vita, 3 phone的人來講真是好吸引
到最後,旺角星際398

今晚誕下先
DevilElvis 07:35 PM 03-24-12
終於平平地買咗張喇

cPak 07:53 PM 03-24-12
作者: DevilElvis:
終於平平地買咗張喇

即係幾錢呢?
亍 ◣ 08:19 PM 03-24-12
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

台灣出左香港聲氣都冇,頂......
Orphan 08:31 PM 03-24-12
作者: jaVaj ◣:
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

充電器?
出左啦
行貨$33X~34X左右
一年保
GN00508771 08:36 PM 03-24-12

作者: Orphan:
充電器?
出左啦
行貨$33X~34X左右
一年保
香港個官網都唔知幾耐冇更新...
草薙さん 08:54 PM 03-24-12
追加: 官方電袋可以邊叉邊玩

我前幾個Post先話買左試埋
亍 ◣ 08:33 PM 03-24-12
有咩.....我呢兩日都有行過GAME舖喎....眼殘?????

效果如何???3DS叉唔叉到???

自身充滿要幾耐???
2009 08:52 PM 03-24-12
有咩.....我呢兩日都有行過GAME舖喎....眼殘?????

效果如何???3DS叉唔叉到???

自身充滿要幾耐???
喜利有喎,349
亍 ◣ 10:09 PM 03-24-12
以為你講緊GAME
DMRevolution 10:50 PM 03-24-12
原裝電, SSP 最平$330....

本來打算買.....點知比以下的吸引住...買左她....

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
cPak 11:18 PM 03-24-12

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
我最後用$330買咗Sony嗰隻,一來平啲,二來輕啲細部啲,三來怕iPowerPro 8000mAh要叉好耐,四來其實SONY 5000MAh都夠用。
DMRevolution 12:02 AM 03-25-12
重點那條叉線......有冇散賣???

我就係想搵條豬腸線........
唔多見到有得買, 可以SEND MAIL 去問下的....

作者: cPak:
我最後用$330買咗Sony嗰隻,一來平啲,二來輕啲細部啲,三來怕iPowerPro 8000mAh要叉好耐,四來其實SONY 5000MAh都夠用。
相差少少買多D mAh 算了, 反正我都拿好多機在身...
我本來等原裝的, 可惜要拿好多條線出街, 唔想煩....
LemonCoke 12:00 PM 03-30-12
唔多見到有得買, 可以SEND MAIL 去問下的....

相差少少買多D mAh 算了, 反正我都拿好多機在身...
我本來等原裝的, 可惜要拿好多條線出街, 唔想煩....
但點解我跟黎唔係你嗰條線???
琴日,我都係398入佐隻白色.
但條線係普通冇豬腸圈嗰D.....
DMRevolution 12:43 PM 03-30-12
作者: LemonCoke:
但點解我跟黎唔係你嗰條線???
琴日,我都係398入佐隻白色.
但條線係普通冇豬腸圈嗰D.....
咁搞笑= =?

個盒有冇寫是 support vita = =?

同埋我試過原裝個條用ipowerpro.....是叉唔到...
一定要用番送個條....

壞左就真是出事喇....
pet3 12:18 PM 03-25-12
作者: cPak:
sony果個實際幾大?
8000果隻好像好大..
卡柏 02:39 PM 03-25-12

點解你可以叉玩架,我果舊唔得,同埋冇呢個頭....
另,我都唔知佢果隻頭係叉tab定ipad的
kyo353 06:25 PM 03-25-12

早知我唔急買住啦...
我買舊版冇VITA個轉頭要自己買多粒品勝...
>>>>>劉伯<<<<< 07:21 PM 03-25-12

呢隻岩我喎, 我IPAD同PSV都得
DMRevolution 09:19 PM 03-25-12
作者: 卡柏:
點解你可以叉玩架,我果舊唔得,同埋冇呢個頭....
另,我都唔知佢果隻頭係叉tab定ipad的
妳個個可能是舊版呢...

作者: kyo353:
早知我唔急買住啦...
我買舊版冇VITA個轉頭要自己買多粒品勝...
我本來等原裝出, 唔知是咪叫好彩...

作者: >>>>>劉伯<<<<<:
呢隻岩我喎, 我IPAD同PSV都得
知自己多機, 所以買呢隻...
忍者 02:54 AM 03-27-12

我今日都買左呢個...點知個IPHONE ADAPTOR係錯體版....聽日睇下要去邊換...
ricky828 09:15 AM 03-27-12

點解我琴日去星際一樓唔見您講果間賣398既?
J+1 09:31 AM 03-27-12
作者: ricky828:
早兩日行過至少有兩間都係呢個價。。。
由手機版發出
DMRevolution 09:34 AM 03-27-12
作者: 忍者:
我今日都買左呢個...點知個IPHONE ADAPTOR係錯體版....聽日睇下要去邊換...
個個是 加甩事 tab 插來的...
iphone 好似冇.....我都搵左好耐....

作者: ricky828:
1/F 僮左好多記憶卡 隔隔離個間...
啡色地板個間...
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面