Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-05, 01:31 AM   #351
港島機神vanessa
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Hitomi
wa...煩唔煩d呀........之前講左咁多頁仲有人嘈緊濃縮版ge內容
轉晒channel好耐啦....

百式擺明係抄緊古華多羅ge造型啦

我只係將我睇完tv 版既感覺講出泥......煩唔煩唔係好關你事姐......

好忙......需要減壓.....
港島機神vanessa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:33 AM   #352
港島機神vanessa

引用:
作者: Hitomi
有睇GE話就唔好再講剛才果D天真GE說話
點天真法........起碼都有講金色係上尉鐘意既顏色la.....

舊 11-14-05, 01:33 AM   #353
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 港島機神vanessa
但係我記得舊時有幾句,或者場境會交代下.......無睇過根本唔知做乜......
係機庫突然出現架喎
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:34 AM   #354
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
我只係將我睇完tv 版既感覺講出泥......煩唔煩唔係好關你事姐......
當講左N頁都講緊呢樣野GE時候其實真係幾煩下

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:34 AM   #355
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
點天真法........起碼都有講金色係上尉鐘意既顏色la.....
呢句已經表現你嘅無知
佢係馬沙
紅彗星馬沙
醒下啦喂!!!

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:34 AM   #356
港島機神vanessa

引用:
作者: ianbbhoho
隻(加幫迪)出來ge 目的要來做宣傳片個下飛腳
姆力沙佢自己拿來死
係加美尤送佢一程
開頭以為.......有得格下劍ga ma.....點知......

舊 11-14-05, 01:36 AM   #357
Gashapon™

引用:
作者: 計劃犯罪者
呢句已經表現你嘅無知
有講過咩? a
舊 11-14-05, 01:36 AM   #358
港島機神vanessa

引用:
呢句已經表現你嘅無知
真係有講ga.....個技術員講的.......唔信可以睇番電視版........

P.S 我唔想有 post war.....

舊 11-14-05, 01:37 AM   #359
beerman
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: leotam3
電視版都係突然有架
(TV版冇提到個Z計劃 )
TV版有一幕影加美尤同個老散電工研究Z gundam架~
不過百式就真係突然有貨~

舊 11-14-05, 01:37 AM   #360
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
拉娜死果時, 我心諗:咁快?!"

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:37 AM   #361
港島機神vanessa

引用:
呢句已經表現你嘅無知
佢係馬沙
紅彗星馬沙
醒下啦喂!!!

你唔好87 la.....我會唔知......電視版係有咁講過.......唔信就算......

舊 11-14-05, 01:37 AM   #362
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: Gashapon™
有講過咩? a
所以咪話佢無知...
無知係死罪呀

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:38 AM   #363
港島機神vanessa

引用:
作者: beerman
TV版有一幕影加美尤同個老散電工研究Z gundam架~
不過百式就真係突然有貨~
係.......個電腦入邊仲有埋密達斯.......

舊 11-14-05, 01:39 AM   #364
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: 真!DC
拉娜死果時, 我心諗:咁快?!"
咁先表現到NT 係怪物
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:40 AM   #365
港島機神vanessa

引用:
有講過咩? a
講多無謂,有碟你自己睇番.......技術員同奶油既對話泥........

舊 11-14-05, 01:41 AM   #366
港島機神vanessa

引用:
所以咪話佢無知...
無知係死罪呀
無你條命.......

舊 11-14-05, 01:45 AM   #367
Gashapon™

引用:
講多無謂,有碟你自己睇番.......技術員同奶油既對話泥........
第幾集?
舊 11-14-05, 01:47 AM   #368
港島機神vanessa

引用:
第幾集?
wa........我真係唔記得.......想聽真係自己搵下....去地球前講的.....

舊 11-14-05, 01:48 AM   #369
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我印象中
TV版好似無講過馬沙鐘意金色

只係有人問佢點解要用金色
佢就話可以吸引敵人注意
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:49 AM   #370
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: 小嘉
我印象中

佢就話可以吸引敵人注意
我都記得係
係馬沙同阿普利講
舊 11-14-05, 01:51 AM   #371
港島機神vanessa

引用:
我印象中

佢就話可以吸引敵人注意
係la......係話上尉指定要呢隻顏色.....可能上尉鐘意la.....咁樣......

舊 11-14-05, 01:53 AM   #372
港島機神vanessa

唔好話無交代過隻色點泥.......我記得唔清楚唔好話冇......

舊 11-14-05, 01:54 AM   #373
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

註冊日期: Nov 2002
XBox Live GamertagUndeathwing
引用:
我印象中

佢就話可以吸引敵人注意
我都記得係呢句....
同埋如果馬沙有咩鐘意既顏色既話...我都相信係紅色

舊 11-14-05, 01:57 AM   #374
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
係la......係話上尉指定要呢隻顏色.....可能上尉鐘意la.....咁樣......
咁都唔代表佢鐘意金色

其實,都講到明電影版
機身顏色都要交代既話,咁就好多野要交代(例如愛瑪點解突然去左奧干到)
會變得過長
得果個零鐘,有D野要CUT就CUT架啦

此篇文章於 11-14-05 01:59 AM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 01:58 AM   #375
ianbbhoho
Crazy Gamer

係第九集,成段係
古華:[百式的測試有古拉娜達的支援,因為有顯眼顏色,要小心]
阿普利:[為了不被自己人擊中沒辦法]
(努比努到) :[因為上尉的顏色很受歡迎呢]
引用:
你唔好87 la.....我會唔知......電視版係有咁講過.......唔信就算......
仲有唔想post war 你就有禮貌少少la

論壇跳轉

現在的時間是 06:39 PM

手機版 | APP版