Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-07, 08:51 PM   #51
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 奇蹟少年J 查看文章
the sister hasn't bitten by zombies wor
但當sister同細路(被咬)同直昇機去法國個陣
兩個咀左下
我諗:「佢sister即變,咬機司同細路」
但究竟係直昇機降落前定後....我都好有疑問...
因為咀個陣係海....但「28系列」係「即變」
咁一咬機司未會跌落海

舊 05-19-07, 02:29 PM   #52
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 亞利古 查看文章
再有下一集既係咪28月後
再下集係 28年後-.-
跟住 280年後-_-"

講返正題-.-
套片 同上集 跟本上係一樣-.-"
睇完 覺得 好失望-.-
套片 只可以比佢20分-.-

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-07, 06:49 PM   #53
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
今日係黃埔睇左,最驚既位唔係d喪屍咬人
係d蚊係戲院咬人...好好地一間戲院開大冷氣都有蚊,真係離譜...
出到黎有成6 o達蚊眼...(真係識食,最痕o個d手指關節位都比佢咬埋)

套戲都唔差既,即係以喪屍片黎講
至於d荒謬情節...個劇本本身講喪屍已經荒謬,d情節唔合理都好正常
只要唔好用常理睇呢套片就會覺得套野都唔差

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-07, 02:27 AM   #54
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
今日去睇,犯駁位就算了.氣氛終歸是做得不錯.

但UA狼嚎坊D音響真係......
喪屍用手插爆木板可以好似燒炮杖咁大聲,痴線...

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-07, 08:01 AM   #55
foary
Senior Gamer
百合本命 耽美最高

註冊日期: Dec 2004
睇完覺得,,係佢地成家個腦都唔知諗咩,,個o靚仔無一個合情理o既反應同表現,,碌落樓梯個家姐嗌到拆天都唔應law...個老豆殺左個醫生又唔殺女就走左...
不過個家姐幾靚~我鐘意

舊 05-24-07, 01:14 PM   #56
宇智波佐助
寫輪眼

佢個老豆 硬係要追住 佢個細仔既...-.-"

舊 05-25-07, 11:30 PM   #57
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
我感覺到父愛的偉大
其他infected亂追人開餐
係佢下下都追仔女,好偉大,以為佢曉瞬移

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-07, 12:01 AM   #58
宇智波佐助
寫輪眼

引用:
作者: Metatron 查看文章
我感覺到父愛的偉大
其他infected亂追人開餐
係佢下下都追仔女,好偉大,以為佢曉瞬移
咁咪叫 唔熟唔食囉-.-

舊 10-10-07, 11:38 PM   #59
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
行版 Blu-ray 28 Days Later + 28 Weeks Later Boxset 見街未 ?

舊 10-11-07, 10:40 AM   #60
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Marco 查看文章
行版 Blu-ray 28 Days Later + 28 Weeks Later Boxset 見街未 ?
好似有
好細盒的
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-07, 02:20 PM   #61
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
睇左dvd.
哩一套戲應該俾d醫護人員,化驗室員工睇.
一時大意可以引致一個大災難。
軍隊趕d平民去避難個時.我即係諗起sars個時叫d人去隔離營.
死小孩偷走又諗起d病人偷走返屋企。

帶菌者既威力比患者仲恐怖

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-07, 11:00 PM   #62
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今日先睇左
反駁位都幾多

1. 醫療中心既保安系統好有問題
攞住張卡係咁碌, 可以冇一個即時連線系統連去電腦中心話有人用張卡進入某某區域

2. 話哂係住左疫區生還者既房, 可以無人視像/隔窗監察

3. 個老豆話哂經歷過村落event, 見識過感染力幾咁強, 一入到去諗都唔諗就車落老婆度, 蠢到

4. 架直昇機咁鋸法, 個黑人機師都滴血不沾

如果唔理d反駁位, 呢套絕對係非常好睇既戲, 絕不冷場

個軍人同女醫生死得好唔抵, 但可幸既地方係佢地唔係變喪B

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-07, 11:34 PM   #63
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: W!LL 查看文章
今日先睇左
反駁位都幾多

1. 醫療中心既保安系統好有問題
攞住張卡係咁碌, 可以冇一個即時連線系統連去電腦中心話有人用張卡進入某某區域

2. 話哂係住左疫區生還者既房, 可以無人視像/隔窗監察

3. 個老豆話哂經歷過村落event, 見識過感染力幾咁強, 一入到去諗都唔諗就車落老婆度, 蠢到

4. 架直昇機咁鋸法, 個黑人機師都滴血不沾

如果唔理d反駁位, 呢套絕對係非常好睇既戲, 絕不冷場

個軍人同女醫生死得好唔抵, 但可幸既地方係佢地唔係變喪B
1.同意

2.同意

3.一來佢唔知有意識正常的帶菌者。二來,面對一個失而復得的愛人,一時感觸而吻下去唔奇。

4.一來血向兩旁賤開。二來扇葉跟機司有一段距離。三來機司在機倉內。

舊 12-01-07, 09:37 AM   #64
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
我鍾意呢套係因為成個故事流程冇其他同類片咁公式
即係你一開始已經估到之後佢地會做o的乜
而且夠怪雞

Dawn of the Dead係佢地o係商場悶到冇野好做搵唔同野o黎玩o個part有趣o的(冇記錯係咪有一對男女 ?)

所以同類片中最好睇都係...Shaun of the Dead
係咪即係<<活死人通姦>>???

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
地震"災民"討論區VOL.2(頭post更新proxy list) ☆★楓嵐★☆ 手機資訊/電腦軟硬討論 638 02-14-07 12:51 PM
GAF GFDM-CWM 團 第四十六章 『Mr.Orange』 真仔 街機心得交流討論區 1000 09-15-06 05:39 PM
2006-07球季轉會市場情報 艾莉娜 體育版 990 09-03-06 04:41 PM
a film likenesses 生化危機----28 Days Later(28日後) GLOCK 17 Neo Entertainment TREND 17 09-17-03 07:43 PM

現在的時間是 11:30 PM

手機版 | APP版