Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-12, 02:20 PM   #326
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
仲修理,那那林搵部飛車去搶��再等機會偷MS,好運有人打爆左等MS要請仲好.
空機俾敵人爆

敵人會有100分袋的
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:26 PM   #327
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
想問香港區 有無得DOWN呢隻GAME

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:30 PM   #328
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 遊戲怪 查看文章
想問香港區 有無得DOWN呢隻GAME
要玩的請轉日服....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:24 PM   #329
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: 詳細希望 查看文章
空機俾敵人爆

敵人會有100分袋的
難到你渣住比人爆
人地冇分袋
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:32 PM   #330
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
引用:
作者: 風萌翔 查看文章
難到你渣住比人爆
人地冇分袋
我只係回應人地話不修理去搶機問題姐

咁大反應既

落機修理又唔係好多時間
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:38 PM   #331
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
我只係回應人地話不修理去搶機問題姐

咁大反應既

落機修理又唔係好多時間
除非就爆彌修理,唔係點都好過拎唔夠半條命既機同人對抽,死左都要時間等復活啦.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:25 PM   #332
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
基本武器枝豆槍同枝水光槍
射到彈盡對面都未死
近身武器又弱雞到無譜
比堆薩克加農輪左十幾場
係射唔中,中左會好係放水咁,我隻加左實彈甲嘅渣古S經常被豆槍放血。

此篇文章於 06-29-12 04:37 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:26 PM   #333
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: gsw 查看文章
除非就爆彌修理,唔係點都好過拎唔夠半條命既機同人對抽,死左都要時間等復活啦.
死左會送分俾對方,所以保命都好重要架。
舊 06-29-12, 04:29 PM   #334
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
有gm sp你就會覺得自護d機廢
當你遇到D加齊改做部件嘅渣古II就會改變諗法,而你部GM SP係無位加齊。
舊 06-29-12, 04:31 PM   #335
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: Kyle 查看文章
我好順, 用WIFI, HKBN, 不過係深夜同早上玩, 可能少人無咁LAG

想問下幾時有得油顏色?

ID:TLL-J09
升兩次軍階之後。
舊 06-29-12, 04:41 PM   #336
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我乜都沒加,留住先。

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:44 PM   #337
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我乜都沒加,留住先。
改造PARTS唔洗留,開發一次之後全部機都可以免費用,唔係逐部機計。
舊 06-29-12, 04:57 PM   #338
童言童語
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
有冇人識出格鬥連技?
童言童語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:14 PM   #339
kit2005
Junior Member
迷之CD-ROM

註冊日期: May 2005
引用:
作者: jamsquare 查看文章
我用HKBN可以幾順WOR

起MS上面點可以易D殺人?

我成日起MS上面都好難殺到人
落左機又好有效率咁比人殺死
用啲有炮嘅機
一野炸埋去
我用吉母大炮守見人落機set 炸彈就埋去
kit2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:28 PM   #340
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
死左會送分俾對方,所以保命都好重要架。
揀係咩地方修理都好重要,我見過人係激戰區冇咩隊友COVER下走去落機修理.
唔細問梗係爆硬.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:36 PM   #341
siuterry

今日已經第3次,
一比人炸base就玩斷線,
不如唔好玩啦,
哂大家時間,

舊 06-29-12, 05:38 PM   #342
siuterry

引用:
作者: kit2005 查看文章
用啲有炮嘅機
一野炸埋去
我用吉母大炮守見人落機set 炸彈就埋去
用MS係佢周圍跳舞,
唔覺意就會殺生,
殺人就好似殺螞蟻咁簡單

舊 06-29-12, 06:00 PM   #343
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
行過咁就殺左件

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 06:20 PM   #344
siuterry

引用:
作者: anyone 查看文章
行過咁就殺左件
打到好想講粗口,
一輸就玩斷線,
打左6局, 有5局係咁

舊 06-29-12, 06:22 PM   #345
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: siuterry 查看文章
打到好想講粗口,
一輸就玩斷線,
打左6局, 有5局係咁
可能關打風事掛

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 06:24 PM   #346
siuterry

引用:
作者: anyone 查看文章
可能關打風事掛
咁巧合...次次都係30秒內完場斷,
死都唔信,
要我信, 不如殺左我把啦

舊 06-29-12, 06:46 PM   #347
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
咁巧合...次次都係30秒內完場斷,
死都唔信,
要我信, 不如殺左我把啦
我都斷。。。?

舊 06-29-12, 06:57 PM   #348
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
今日已經第3次,
一比人炸base就玩斷線,
不如唔好玩啦,
哂大家時間,
我經常被炸BASE都贏到,BASE最多俾人炸一次,一人殺多個人已經補返。
同埋斷線率過高完左MISSION之後都會咩到攞唔到。
舊 06-29-12, 07:01 PM   #349
siuterry

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
我經常被炸BASE都贏到,BASE最多俾人炸一次,一人殺多個人已經補返。
同埋斷線率過高完左MISSION之後都會咩到攞唔到。
幾時搵埋成班gaf 友,
一齊打...升快D

舊 06-29-12, 09:49 PM   #350
童言童語
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
係咁error 有冇人都係咁?
童言童語 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十五回 (歡迎約戰及加入M群) - あんたが正しいっていうのなら!俺に勝ってみせろっ!! kamkam 攻略及心得交流區 1004 02-26-12 12:17 AM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十四回 (歡迎約戰及加入M群) - 港psn已可下載freedom,自護號及Hi-nu 風之將 攻略及心得交流區 1006 02-16-12 07:52 AM

現在的時間是 09:58 PM

手機版 | APP版