Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
日本動漫畫討論版>Leaf「WHITE ALBUM 2」総合THREAD Vol.2
GUSTAV 02:15 AM 01-12-14
錢呢家野係要比GA啦

行緊冬馬NE

冬馬既戰鬥力好強

胃.......................
正樹(masaki) 10:14 PM 01-12-14
作者: GUSTAV:
錢呢家野係要比GA啦

行緊冬馬NE

冬馬既戰鬥力好強

胃.......................
...
個NE騙人的....都係雪菜END來

GUSTAV 10:40 PM 01-12-14
作者: 正樹(masaki):
...
個NE騙人的....都係雪菜END來
arm arm 玩哂3個route
差d精神分裂..........

等陣講下感想

btw 成功keep到中立 \ /
~Sau~ 11:11 PM 01-12-14

等陣講下感想

好難得玩晒成隻Game 仲Keep到自己中立 / 做博愛黨
小嘉 11:15 PM 01-12-14
作者: ~Sau~:
冬馬講真我都鐘意架
不過一腳踏兩船唔係咁好
GUSTAV 11:17 PM 01-12-14
以角色黎講 係唔鐘意千晶姐
ikari28 02:21 AM 01-13-14

等陣講下感想

我玩完決定轉黨
不過係小春黨
GUSTAV 11:28 PM 01-12-14
係唔係extra又要6粒鐘 ?
~Sau~ 11:44 PM 01-12-14
係唔係extra又要6粒鐘 ?
你話不倶戴天の君へ? 好似都要5個鐘左右
GUSTAV 11:47 PM 01-12-14
咁今日好似休息好d
GUSTAV 09:47 AM 01-13-14
結果都係忍唔住玩左 4個鐘左右

中村d畫靚左好多

冬馬te
雪菜係唔係打算打counter?

GUSTAV 12:58 AM 01-14-14
BD 入手 可以睇返1-2話啦又

原來動畫有千晶依家先知

~Sau~ 11:42 AM 01-14-14

原來動畫有千晶依家先知

等月尾提早出糧+出埋雙糧先再入手
石原夏織 12:04 PM 01-14-14

原來動畫有千晶依家先知
岩岩先訂
正樹(masaki) 08:56 PM 01-14-14

原來動畫有千晶依家先知

下星期過去先入手
GUSTAV 01:42 AM 01-16-14
衝緊D VOICE DRAMA

本來以為唔多緊要 但D內容咁緊要既我頂
~Sau~ 07:51 AM 01-16-14

一早講過Voice Drama / 小說對於黑派係聖典
對於我地呢D白派, 大多數都係屬於魔物既存在
北条加蓮 08:29 AM 01-16-14

歌を忘れた偶像
我睇得好開心
GUSTAV 09:28 AM 01-16-14
我又唔覺得d小說/drama 會減白o個邊好感度
其實雪菜入面咩色大家都知
正樹(masaki) 08:46 AM 01-16-14

仲有小說
GUSTAV 11:47 AM 01-20-14
http://whitealbum2.jp/goods/other.html

好想爆卡
石原夏織 01:34 PM 01-20-14
http://fixrecords.com/20140117_1/
初回限定盤 ・・・ Blu-ray disc 1枚、SA-CD Hybrid盤1枚、特製ブックレット
希望唔洗入店特3月先有fd去日本
3月出TVアニメ「WHITE ALBUM2」VOCAL COLLECTION
http://fixrecords.com/20140110_9/
money 12:05 PM 01-24-14

WHITE ALBUM2 3
発売日
2014年2月26日(水)
価格
¥6,800+税
品番
KIXA-372
発売元
キングレコード
収録話
#5「触れあう心」
#6「祭りの前」

特典情報
封入特典
特製ブックレット
映像特典
・放送前先行PV ①、②
・丸戸史明シナリオ原稿 #5、#6
・絵コンテ #5、#6
音声特典
オーディオコメンタリー
出演…水島大宙、米澤 円、安藤正臣、丸戸史明、下川直哉
初回特典
藤本さとる描き下ろしスペシャルBOX仕様
なかむらたけし描き下ろしピンナップイラストカード封入
※商品内容は変更になる場合がございます。予めご了承ください。
~Sau~ 07:24 PM 01-26-14
出左雙糧, 想入手BD啦, 想問邊間最平\/
GUSTAV 07:24 PM 01-26-14
出左雙糧, 想入手BD啦, 想問邊間最平\/
睇特典GA下 關平唔平咩事
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面