Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 04-15-08, 07:44 PM   #26
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: Nina 查看文章
未養過lb... 彩鳯金魚倉鼠兔仔都養過下~
前排冬天好凍你隻lb點算丫?
有暖爐
無啊 不過我有圍籠果d套 未笠住佢等無風入lor
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-08, 07:49 PM   #27
Nina
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
無啊 不過我有圍籠果d套 未笠住佢等無風入lor
問完, 將我疑問解決左
thx
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-08, 08:26 PM   #28
Game Master

引用:
問完, 將我疑問解決左
thx
有咩未再一齊研究下lor
舊 04-15-08, 11:57 PM   #29
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
我想Jam我企對LB相..沒問題吧..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-08, 11:59 PM   #30
Rabbidas
頹圈頹鏡

口水...
上傳的圖像
檔案類型: jpg CRW_7092.JPG (274.2 KB, 77 次查看)

舊 04-16-08, 12:04 AM   #31
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
我屋企都好有幾對呢種惡雀

唔係BB養大, 不過都好識性~~ 而家最老那一隻已經有成17歲了... 有嚴重白內障...

Rice

舊 04-16-08, 12:24 AM   #32
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
魚大<--35F2

<--35F2............

舊 04-16-08, 12:27 AM   #33
Nina

引用:
作者: riceking 查看文章
我屋企都好有幾對呢種惡雀

唔係BB養大, 不過都好識性~~ 而家最老那一隻已經有成17歲了... 有嚴重白內障...

Rice

可以養17歲咁老咁長命
舊 04-16-08, 12:27 AM   #34
Nina

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
我想Jam我企對LB相..沒問題吧..
佢地咪唔跟你囉 自己有愛人

我決定買個新籠...= =
舊 04-16-08, 01:41 AM   #35
Rabbidas
頹圈頹鏡

兩隻會好d..冇咁悶..佢地會開心d

最好有屋仔俾佢地,佢地會入去訓...訓到扒係地.唔係成晚罰企都好慘

木屋好快要換同唔易清潔(佢地會咬), 而家轉左膠屋

舊 04-16-08, 09:11 AM   #36
Nina

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
兩隻會好d..冇咁悶..佢地會開心d

最好有屋仔俾佢地,佢地會入去訓...訓到扒係地.唔係成晚罰企都好慘

木屋好快要換同唔易清潔(佢地會咬), 而家轉左膠屋

我以為屋仔係拎黎生仔用, 咁係屋入面唔會唔便便到周圍都係??? 會唔會好dirty??

養2隻輪到我會好悶
舊 04-16-08, 09:31 AM   #37
Game Master

引用:
我以為屋仔係拎黎生仔用, 咁係屋入面唔會唔便便到周圍都係??? 會唔會好dirty??

養2隻輪到我會好悶
我建議你一隻就唔駛買屋仔啦...買左屋仔佢會無咁痴人
舊 04-16-08, 09:38 AM   #38
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
可以養17歲咁老咁長命
不過已經很老了... 成日躲在小屋睡覺, 而且行動也很遲緩...

Rice

舊 04-16-08, 09:49 PM   #39
Nina

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
我建議你一隻就唔駛買屋仔啦...買左屋仔佢會無咁痴人
喔~ 咁得意
舊 04-16-08, 09:50 PM   #40
Nina

引用:
作者: riceking 查看文章
不過已經很老了... 成日躲在小屋睡覺, 而且行動也很遲緩...

Rice
老人家咪仲可愛~ 雀仔白內障冇得病???
咁曬得多太陽係咪會有?? 唔好曬太陽?

我自己整架d玩具~ 俾佢玩住先! 隻米奇仲會噹噹響~

此篇文章於 04-18-08 08:54 AM 被 Nina 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 06:48 PM

手機版 | APP版