Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.50
b_boy 03:23 PM 06-12-12
作者: GUSTAV:
2下門追毛? 最多一下 第2下狼個水扣到5智 50%血
why我對過d單色狼
我打80%城血都可以比佢打番90%
最後果下赤青赤好難守
zeroorz 03:26 PM 06-12-12
作者: GUSTAV:
2下門追毛? 最多一下 第2下狼個水扣到5智 50%血
2下門好難追,除非叫埋卞皇后跳舞

如果唔換腳,我諗都只可以搏開幕唔俾對面開到蔣濟,搏用蔣濟伏到雄飛再沖水呱,但佢開左戰乳女既話好易俾佢一砲一隻殺到..:X

定係簡單啲,我狼顧加得4果陣用局地散去散佢算

//

作者: :
狼顧打雄飛英魂
頭2下開上守
橫弓加突擊
雄飛昇華>集增雄飛昇華
最多輸2下門
之後精兵狼顧狼顧
對面應該頂唔到
多謝指點,下次試下先:X
雖然我應該無辦法做到唔用反唔用散只輸兩下門..:(

作者: b_boy:
why我對過d單色狼
我打80%城血都可以比佢打番90%
最後果下赤青赤好難守
好少可成功打到人90%....:(
多數對面出側邊突下磨下又守到,攻城果陣司馬懿要番番出去開第四下,攻唔耐,郭淮防突又少左1.5cost攻城....:X
anyway係我太打唔慣個matching
下次落番騎馬樂進,試下唔靠皇后攻城打赤青赤.
abingo 03:48 PM 06-12-12
作者: zeroorz:

如果唔換腳,我諗都只可以搏開幕唔俾對面開到蔣濟,搏用蔣濟伏到雄飛再沖水呱,但佢開左戰乳女既話好易俾佢一砲一隻殺到..:X

1隻雄飛頂唔到5隻+11/+10
有反計mark實
開英魂一定要側面開
果度起碼1人1下先

陸遜唔開計就由得佢突啦
得果6武
突完話我知

11武騎突2下+橫弓射
門口隻雄飛都應該無血
佢開完集增之後再突多2下應該玩完
真係頂唔緊咪用埋個散佢
zeroorz 04:06 PM 06-12-12
作者: iamleoluk:
司馬都係係出面突D橫弓架啦
你+十幾武郭准仲防咩突 平時都係推埋去薄cut打城架啦, 除非對白銀個d者
有時對面啲柵同櫓仲喺度,+3+4果陣用1COST騎拆左佢?XD(拆完可能香XD)
有對過白銀不過唔多XD

作者: abingo:
有反計mark實
開英魂一定要側面開
果度起碼1人1下先

陸遜唔開計就由得佢突啦
得果6武
突完話我知

11武騎突2下+橫弓射
門口隻雄飛都應該無血
佢開完集增之後再突多2下應該玩完
真係頂唔緊咪用埋個散佢
下次試下就位咁做啦XD佢差電果陣唔太識搞佢拎其他人食突/fing槍護住
寫輪眼 04:26 PM 06-12-12
作者: 鬼東東:
我畢業了
征霸達成
太強大了

有反計mark實
開英魂一定要側面開
果度起碼1人1下先

呢度唔係好明
abingo 04:30 PM 06-12-12
作者: 寫輪眼:
太強大了
呢度唔係好明
對面守通常都係死左雄飛開英魂守
你有反計,可以迫對面入城出側邊開英魂
咁你d人咪可以埋晒城1人打1下先
abingo 03:22 PM 06-12-12
狼顧打雄飛英魂
頭2下開上守
橫弓加突擊
雄飛昇華>集增雄飛昇華
最多輸2下門
之後精兵狼顧狼顧
對面應該頂唔到
寫輪眼 04:16 PM 06-12-12
場場都唔同腳,問題次次都不同款

相性(‧w‧)/ 純色勝在有蔣濟XD
雄飛好似難打過赤兔,我果副冇柵,唔識頂雄飛+戰乳女啊XD
小濟濟唔夠戰乳女打,都未行埋去後場散佢,一出城就88

點解打赤咆要用上計....
試過對咆哮活活活,下旋浸死左呂布,
俾活活活吸乾淨清場...

狼顧打雄飛英魂
頭2下開上守
橫弓加突擊
雄飛昇華>集增雄飛昇華
最多輸2下門
之後精兵狼顧狼顧
對面應該頂唔到
謝大大賜教
zeroorz 04:19 PM 06-12-12
作者: 寫輪眼:
小濟濟唔夠戰乳女打,都未行埋去後場散佢,一出城就88
都算係我控兵死症,出城成日做唔到樂進早過key卡出城半秒食箭護細弓,之前打陰陽都係咁
鬼東東 03:29 PM 06-12-12
我畢業了
征霸達成

b_boy 03:31 PM 06-12-12
我畢業了
征霸達成
征霸鬼哥
6eo 03:47 PM 06-12-12

//

好少可成功打到人90%....:(
多數對面出側邊突下磨下又守到,攻城果陣司馬懿要番番出去開第四下,攻唔耐,郭淮防突又少左1.5cost攻城....:X
anyway係我太打唔慣個matching
下次落番騎馬樂進,試下唔靠皇后攻城打赤青赤.
你+十幾武郭准仲防咩突 平時都係推埋去薄cut打城架啦, 除非對白銀個d者
我成日都係守唔到赤青赤比狼顧打好多喎...
我估我都係時候用番突擊鬥陣...

作者: b_boy:
征霸鬼哥
鬼哥
鬼東東 04:00 PM 06-12-12
我成日都係守唔到赤青赤比狼顧打好多喎...
我估我都係時候用番突擊鬥陣...

鬼哥
打得多je,35代目了
Chitose1987 11:26 PM 06-12-12
打得多je,35代目了
我3.0玩到而家都係廿一代目
zeroorz 03:34 PM 06-12-12
我畢業了
征霸達成
我只好都去努力升霸王.....:X
冬雨 07:59 PM 06-12-12
我畢業了
征霸達成
恭喜鬼哥!!!
鬼東東 03:45 PM 06-12-12
片各晚post
但最後—個卻昰最rubbish
7勝2敗有D鷩
希望引退前可以見下大家
Norm 05:41 PM 06-12-12
片各晚post
但最後—個卻昰最rubbish
7勝2敗有D鷩
希望引退前可以見下大家
版聚請食飯吧
鬼東東 06:04 PM 06-12-12
作者: Norm:
版聚請食飯吧
可以請飲野
希望係我最feat ge 時候,可以和大家1戰
魔靈娘 08:00 PM 06-12-12
可以請飲野
希望係我最feat ge 時候,可以和大家1戰
我英文差
睇吾明
abingo 04:24 PM 06-12-12
無人叫你散昇華...
一定係散門口叉電果隻雄飛
死左雄飛佢都攻唔到城啦
6eo 06:16 PM 06-12-12
咁幾時搞聚呀?
無題 06:16 PM 06-12-12
快D攪啦就快唔係香港啦0口0
DavidH 09:55 PM 06-12-12
我都唔識應對大蛇矛
個時間長到呢....隻霸求比佢磨完加一槍即死
又唔熟佢個範圍有幾大
已經先拉後隻霸求搵看破行先,未黏上去已經挑中隻霸求
rancehui 09:57 PM 06-12-12
http://youtu.be/ibx4BWGCTkQ

丫鬼は,廚!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面