Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
日本動漫畫討論版>真人街霸《Street Fighter: Assassin’s Fist》開播 12集免費睇
mikemike 12:25 PM 05-24-14

ComeLOLoh 12:42 PM 05-24-14
用呢條Link睇可以一戲過…
http://www.youtube.com/playlist?list...NGGxQfmLuhtxqU

我已經睇到唔知邊個先係主角了。
拍得幾好。真係一套戲咁長…
(未睇完…)
RPG之鬼 12:47 PM 05-24-14
OK喎,唔係得淡笑,打得幾滿意下
ComeLOLoh 01:45 PM 05-24-14
終於睇完。
呢個只係Season 1…未完。
似乎係根SFzero OVA 版Assasin Creed個故事。

係拍得好。又有人客串出下場。
陸奧 貴志 03:43 PM 05-24-14
睇左#0,打得幾到肉,不過一出波動拳就笑左
小嘉 04:27 PM 05-24-14
幾好睇WO

好過之前D電影版

拳拳到肉
Kaiser_rex 05:08 PM 05-24-14
好忠於原著既設定同故事
可惜無字幕唯有等等了
赤兵尉SETH 12:47 AM 05-25-14
作者: ComeLOLoh:
終於睇完。
呢個只係Season 1…未完。
似乎係根SFzero OVA 版Assasin Creed個故事。

係拍得好。又有人客串出下場。
年青剛拳同豪鬼個段以OVA Alpha: Generations為藍本
本來暗示豪鬼同Sayaka生左個女或者同Ryu係父子,依家冇左...
Eclair 07:17 PM 05-25-14
睇完
成套野10分滿我俾9分
好耐無Game改編既真人版我覺得OK
忠於設定、選角又OK
係對白半英半日有點奇怪…

1.見到Ken爸寄餅Rockman2黎笑左。(好在唔係Megaman2

2.無敵時間好重要
Example 1:豪鬼出瞬獄殺師父出波...一瞬千撃...KO
Example 2:Ryu出滅波動拳 Ken出重昇龍拳避開兼打中埋Ryu

期望Season 2出多D其他人
fortel 07:24 PM 05-25-14
作者: Eclair:
睇完
成套野10分滿我俾9分
好耐無Game改編既真人版我覺得OK
忠於設定、選角又OK
係對白半英半日有點奇怪…

1.見到Ken爸寄餅Rockman2黎笑左。(好在唔係Megaman2

2.無敵時間好重要
Example 1:豪鬼出瞬獄殺師父出波...一瞬千撃...KO
Example 2:Ryu出滅波動拳 Ken出重昇龍拳避開兼打中埋Ryu

期望Season 2出多D其他人
見到小野義德亂入真係有d驚喜
鈴蘭 08:54 PM 05-25-14
道場果度個名 轟鐵隔離係昇龍
呢班製作群又幾幽默
小嘉 09:01 PM 05-25-14
作者: fortel:
見到小野義德亂入真係有d驚喜
小野義德亂入果下笑左
exiazero 09:12 PM 05-25-14
呢個班底之前都拍過SF RYU VS KEN 短片
得返原本個KEN做返
但呢個RYU 比之前果個後生同神似
成套一次過睇真係不錯
期待SEASON 2 可以拍返剛拳VS豪鬼
不知會否講 RYU去打第一次SF 引發殺意之波動打敗沙加
同KEN去做全美格鬥王?

有個位好正
KEN見到DAN個名講 WHO THE HELL IS DAN
其實感覺Sayaka去左找豪鬼
之後Sayaka生左Ryu
果位將RYU交俾剛拳的神秘老人到底是誰?
鈴蘭 10:56 PM 05-25-14
睇晒
堅好睇
你話要比錢我都覺得抵
唔止真人版,我諗單純以街霸既二次創作黎講
呢套真人版可以講得上係前三名好睇既
第一名係Ryu Final
第二名我諗已經排得到呢一套
呢套好多位雖然無明示 但都考察得幾深
好多動作都似曾相識 但佢又好自然咁用左出黎

其實龍=豪鬼個仔呢條線 當年中平正彥套書已經玩緊
呢套戲行呢條線都好合理

我覺得其他角色其實唔駛出
要出都係出D同龍Ken有因緣既人就夠
簡單講即係出軍佬、泰王就得
最好完全唔好搞司令果條線 佢專注番搞豪鬼同道服系既因緣我覺得已經好足夠
軍佬同泰王可以出都只係因為佢地(既相關人物)係分別令Ken同龍突破殺意波動既人
凍檸茶 11:25 PM 05-25-14
作者: 鈴蘭:
我覺得其他角色其實唔駛出
要出都係出D同龍Ken有因緣既人就夠
簡單講即係出軍佬、泰王就得
最好完全唔好搞司令果條線 佢專注番搞豪鬼同道服系既因緣我覺得已經好足夠
軍佬同泰王可以出都只係因為佢地(既相關人物)係分別令Ken同龍突破殺意波動既人
同意
90MINS 電影, 根本只能容納1,2 條線, 其他都係路人甲乙丙, 不如唔好出
赤兵尉SETH 11:39 PM 05-25-14
作者: exiazero:
呢個班底之前都拍過SF RYU VS KEN 短片
得返原本個KEN做返
但呢個RYU 比之前果個後生同神似
成套一次過睇真係不錯
期待SEASON 2 可以拍返剛拳VS豪鬼
不知會否講 RYU去打第一次SF 引發殺意之波動打敗沙加
同KEN去做全美格鬥王?

有個位好正
KEN見到DAN個名講 WHO THE HELL IS DAN
其實感覺Sayaka去左找豪鬼
之後Sayaka生左Ryu
果位將RYU交俾剛拳的神秘老人到底是誰?
我見日本個邊好似幾不滿搵韓國人演RYU

之前OVA暗示豪鬼未練成殺意之波動前就已經播左種
所以依家梗改令RYU天生就識殺意之波動更合理化? a
鈴蘭 11:45 PM 05-25-14
作者: 赤兵尉SETH:
我見日本個邊好似幾不滿搵韓國人演RYU

之前OVA暗示豪鬼未練成殺意之波動前就已經播左種
所以依家梗改令RYU天生就識殺意之波動更合理化? a
原來係韓國人?唔怪得硬係覺得唔似日本人 同D日文爭少少

反而係後生版剛拳係咪鬼佬黎?sosad
佢D日文發音好似幾準下
赤兵尉SETH 12:13 AM 05-26-14
原來係韓國人?唔怪得硬係覺得唔似日本人 同D日文爭少少

反而係後生版剛拳係咪鬼佬黎?sosad
佢D日文發音好似幾準下
Ryu - Mike Moh (韓裔美籍)
Young Gouken - Shogen Itokazu (法國佬(?),好似係日本拍過好多年電影)
exiazero 12:39 AM 05-26-14
Young Gouken - Shogen Itokazu (法國佬(?),好似係日本拍過好多年電影)
睇返資料先知道
Mike Moh做過美版龍騎中的白虎

我都贊成樓上講法
出軍佬同沙加就夠哂數
用RYU同KEN做返主線的話
SEASON 2
RYU 集中SF 1打沙加
KEN 集中女朋友同女朋友前姐夫軍佬都夠殺
補埋剛拳對豪鬼對決

SEASON 3
講返SF2,4 後同SF 3之前的故事
用返Ryu Final做藍本真心夠殺

希望如果有SEASON 2可以到水準
呢套真心有驚喜
好過之前兩套真人版垃圾好多倍
ヨコ男 01:24 AM 05-26-14
2:58
服部半藏?
鈴蘭 12:04 PM 05-26-14
睇多次字幕版先發現 原來剛拳有提過元伯
fortel 01:33 PM 05-26-14
算啦,反正阿RYU又唔係SELL靚仔既
鈴蘭 01:43 PM 05-26-14
作者: fortel:
算啦,反正阿RYU又唔係SELL靚仔既
夠薯先好
阿Ken個造型都好好
由手機版發出
ヨコ男 07:38 PM 05-26-14
睇多次字幕版先發現 原來剛拳有提過元伯
行山丫嘛
其實唔係元先係暗殺拳咩