Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
chuntaky 09:27 AM 03-05-05
作者: dlss23:
皆旺係邊到架??
皆旺係旺角
dlss23 12:35 PM 03-05-05
作者: chuntaky:
皆旺係旺角
可唔可以話我知大約係MK邊到??
snowko 02:07 PM 03-05-05
可唔可以話我知大約係MK邊到??
在旺角地鐵站D2出口,出了一直行(紫色圈位置),隔離是麥當勞

dlss23 03:46 AM 03-06-05
作者: snowko:
在旺角地鐵站D2出口,出了一直行(紫色圈位置),隔離是麥當勞

多謝
你真係好人
PTX-003C 11:42 AM 03-05-05
have HK ver 劍王?
chuntaky 03:55 PM 03-05-05
作者: PTX-003C:
have HK ver 劍王?
yes, it have
Mario 09:26 PM 03-05-05
剛剛從皆旺入左超魔神龍神丸同邪虎丸返來.....真的很貴....
大出血XD....
chuntaky 09:28 PM 03-05-05
作者: Mario:
剛剛從皆旺入左超魔神龍神丸同邪虎丸返來.....真的很貴....
大出血XD....

超魔神龍神丸同邪虎丸買左幾多錢
Mario 01:43 AM 03-06-05
超魔神龍神丸同邪虎丸買左幾多錢
龍神丸---$280, 邪虎丸---$380..
冇計~見佢咁少有, 不理了, 即入.....
dlss23 03:52 AM 03-06-05
大出血XD....
中有沒其他魔神??
Mario 11:13 AM 03-06-05
中有沒其他魔神??
還有鳥神丸....
Mario 01:47 AM 03-06-05
今日出過懷古黎....不過仍不見傳說中的劍王同白虎....
PTX-003C 12:09 PM 03-06-05
隻月光龍神丸我係懷古見要$36x.... <<<
japanese ver or HK ver?
Mario 01:21 PM 03-06-05
隻月光龍神丸我係懷古見要$36x.... <<<
japanese ver or HK ver?
咁我又唔係咁清楚了....早知係這個啦~
PTX-003C 05:51 PM 03-06-05
作者: redfish:
超魔神系列當時都冇出過港版
gum where can i find china fake version
and how much will it be?
redfish 05:58 PM 03-06-05
神龍之盾, 相信當年好多人都有在便利店抽過

圖 from yahoo japan
亍 ◣ 08:21 PM 03-06-05
神龍之盾, 相信當年好多人都有在便利店抽過

圖 from yahoo japan
當年一開始要抽的...仲好貴........而家仲有好多新星龍神......其他的反而唔多......
之後唔知幾耐變成扭旦咁扭.....

另...
再早兩年出過盒旦公仔...單色軟膠...有冇人儲過???
PTX-003C 06:30 PM 03-06-05
你要fake版的話我屋企留下的玩具店都有些...
有鳳凰同普通龍神丸....之前仲有獅子的...
doesn't matter...because i only want it's sword
Mario 08:00 PM 03-06-05
doesn't matter...because i only want it's sword
係長沙灣的....元洲商場隔離....
PTX-003C 08:10 PM 03-06-05
how much...
so i can ask ppl to buy it for me....
(i don't live in hK)
luciferdark 08:36 PM 03-06-05
龍神之盾
我有銀色龍神, 金色夏鬼, 同埋一隻...圖中金色紅底個隻ge銅色版
真係好正
redfish 08:43 PM 03-06-05
作者: luciferdark:
龍神之盾
我有銀色龍神, 金色夏鬼, 同埋一隻...圖中金色紅底個隻ge銅色版
真係好正
我只剩番5個

chuntaky 08:57 PM 03-06-05
我只剩番5個
依D好似可以裝係魔神
redfish 09:06 PM 03-06-05
依D好似可以裝係魔神
要剪模型架做手柄, 蛋紙有教
Mario 09:08 PM 03-06-05
今日出過懷古黎....不過仍不見傳說中的劍王同白虎....
其實邊到仲有劍王同白虎...?
禽日我係網上問懷古.....佢仲刪左我條問題...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面