Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
kita 01:25 PM 10-14-16
作者: teealpha:
買個防潮箱囉,我大大隻headphone都係咁收,三幾百已經夠晒皮

雖則我而家只係監粗搵個耳機架掛住佢,之後套多個膠袋就算
都好,今個星期去睇下先,搵個索繩絨袋入完再入防潮箱...
teealpha 01:36 PM 10-14-16
作者: kita:
都好,今個星期去睇下先,搵個索繩絨袋入完再入防潮箱...
買你怕,搵埋俾你
http://www.yingkee.hk/plastic-dry-box/
我用緊DB-2820果款放對耳機(不過唔係上面網址買),之後你鐘意加吸濕防潮包或者去鴨記買張電子除濕咭都得,自己度啱size就係
kita 01:53 PM 10-14-16
作者: teealpha:
買你怕,搵埋俾你
http://www.yingkee.hk/plastic-dry-box/
我用緊DB-2820果款放對耳機(不過唔係上面網址買),之後你鐘意加吸濕防潮包或者去鴨記買張電子除濕咭都得,自己度啱size就係
正 thanks 大大
ゆり 02:07 PM 10-14-16
暫時都係入左im@s做觀眾,drive club同上堂
Hello MiMi 02:14 PM 10-14-16
作者: ゆり:
drive club 試過真係好暈
想買變唔買

剛在PSN 買左batman 今晚試
pet3 03:07 PM 10-14-16
灰姑娘 完全是單睇她們唱歌跳舞 ?

我們改變不到她的行動?
DevilElvis 03:14 PM 10-14-16
PS4 Pro 果然係for VR…
kita 12:55 AM 10-15-16
對move又係唔可以是但搵隻USB牛就叉到電
部PS4得兩個USB, 一個比左VR用, 無得同時叉兩隻move XD
mrk 02:01 AM 10-15-16
作者: kita:
對move又係唔可以是但搵隻USB牛就叉到電
部PS4得兩個USB, 一個比左VR用, 無得同時叉兩隻move XD
這時候你就會好需要個PS Move專用差電座!
ゆり 03:21 PM 10-14-16
作者: pet3:
灰姑娘 完全是單睇她們唱歌跳舞 ?

我們改變不到她的行動?
揮棒 揮棒 揮棒 同 揮棒

當練call(?)
pet3 03:34 PM 10-14-16

當練call(?)
...............

即係和粗音vr一樣

我可以在不同地方看嗎?

200幾當睇場戲呃下杯算

雪花喵喵
ゆり 03:37 PM 10-14-16
作者: pet3:
...............

即係和粗音vr一樣

我可以在不同地方看嗎?

200幾當睇場戲呃下杯算

雪花喵喵
選位冇初音咁多同咁近
pet3 09:58 PM 10-19-16

當練call(?)
初音如果多點近鏡會比較好

好少近鏡
fatdodo 10:39 AM 10-18-16
我想問下空間要求,佢官方寫遊戲區深度要成3M咁長..個廳得2米係咪唔洗玩,好似Kinect第1代咁?
zannen 11:30 AM 10-18-16
作者: fatdodo:
我想問下空間要求,佢官方寫遊戲區深度要成3M咁長..個廳得2米係咪唔洗玩,好似Kinect第1代咁?
http://www.polygon.com/2016/7/29/123...ce-requirement

nono, 3M係最深, 超過3M反而唔適合玩.
正確黎講play area係距離camera 0.6 ~ 3M既空間.

我用電腦MON玩, 個距離得一米左右都無問題.
響廳玩應該一定無事.
kanone 02:57 PM 10-14-16
岩岩玩左1.5hr 累到停 休息緊
vr world
london heist幾正但好短
訓係度沖馬路果隻微伏 會暈
打波條勁會好累 用頭控制個球拍
外太空果隻幾震撼下 玩到ch.3停左
潛水未玩
HenryHH 03:02 PM 10-14-16
作者: kanone:
岩岩玩左1.5hr 累到停 休息緊
vr world
london heist幾正但好短
訓係度沖馬路果隻微伏 會暈
打波條勁會好累 用頭控制個球拍
外太空果隻幾震撼下 玩到ch.3停左
潛水未玩
少少暈定係想嘔咁勁暈?
kanone 04:41 PM 10-14-16
作者: HenryHH:
少少暈定係想嘔咁勁暈?
眼累je 但尋晚玩drive club緊係暈
qwe 03:35 PM 10-14-16
5000收頂!跌左2千....
算啦繼續玩
Hello MiMi 03:48 PM 10-14-16
作者: qwe:
5000收頂!跌左2千....
算啦繼續玩
同你一樣反應
不過諗諗下$1500 又做唔到d 咩
而家同d 小朋友玩下笑下都幾過癮其實。
yuhchan5 03:51 PM 10-14-16
隻bio7 kitchen千萬唔好買,$8玩 3分鐘就完,而且都唔算係玩,睇片only
kita 03:53 PM 10-14-16
kitchen在美版demo disc有包... 唔洗錢... 可以去美版PSN download...
ipchow 04:14 PM 10-14-16
土地問題,E隻俾人炒下先,好快冇人玩
david 04:20 PM 10-14-16
作者: ipchow:
土地問題,E隻俾人炒下先,好快冇人玩
新C坑,俾多幾日時間OK
1515 04:48 PM 10-14-16
剛才試1小時,唔係打機,而係睇片

推介大家去PSN下載免費動畫 Allumette
賣火柴的小女孩(改篇),幾感人

仲有一個app 專睇360度短片
有lion king 歌劇、美女泳裝出海暢遊、熱氣球等

試過用theatre mode 睇 blu ray 「美國隊長3」
字幕少少濛,遠景唔清 (好似降grade 去VCD)
但在呢個模式,畫面四周全黑,令大家更專注睇戲

用完PSVR 會抹一抹,暫時會放入原裝盒。
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後

返回主題版面