Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
mouseccy 01:02 PM 07-25-13
作者: 小嘉:
點都快過你r3 移去點掛

昨日連左成晚

無樓上講成日lag wo

仲玩得好順
小嘉加我PSN
今晚我上STORE買隻PSV同你打
隻PS3版應該星期六先到
到時雙版本好過
小嘉 01:05 PM 07-25-13
作者: mouseccy:
小嘉加我PSN
今晚我上STORE買隻PSV同你打
隻PS3版應該星期六先到
到時雙版本好過
返屋企先加得

我無機係身
cmk105 01:20 PM 07-25-13
亞服何時有下載版?灣仔無正價貨!
mouseccy 01:27 PM 07-25-13
作者: cmk105:
唔係今日下午就係明天
呢期PSN UPDATE有D怪
PS+ 話17號送既GAME 18號先有
PS Store熱辣辣大優惠 既GAME都係同佢寫既遲1日
可能PSN 而家UPLOAD完都要等佢TEST 1 日掛
Eking 05:27 PM 07-25-13
請上灣仔電腦中心3樓有間賣playstation game地方...我尋日係個度買, 298....重送左隻飛碟俾我......
cmk105 01:33 PM 07-25-13
最新資訊,灣仔電腦城藍店正價入了!
BlackWing 01:48 PM 07-25-13
隻兔仔真係估你唔到
Sar8 02:10 PM 07-25-13
作者: BlackWing:
隻兔仔真係估你唔到
隻兔仔好有貨
咬兩下就cutin
Einhander 02:27 PM 07-25-13
作者: Sar8:
隻兔仔好有貨
咬兩下就cutin
佢跳起嗰下比佢咬到即死
我條TEAM幾乎全滅
Sar8 02:36 PM 07-25-13
我果邊係靠夾另一隻矮人不停係左右丟石仔丟死佢

不過都趕唔切堆npc入來
longsonufo 02:19 PM 07-25-13
作者: BlackWing:
隻兔仔真係估你唔到
好正呀
mouseccy 01:49 PM 07-25-13
最新資訊,灣仔電腦城藍店正價入了!
PSN $298
可以買了
不過點解同實體版同價-.-
仲要冇畫冊

而且個VOICE UNLOCK 係PS3 同PSV分開賣
安安 01:53 PM 07-25-13
作者: mouseccy:
PSN $298
可以買了
不過點解同實體版同價-.-
仲要冇畫冊

而且個VOICE UNLOCK 係PS3 同PSV分開賣
※這內容也可在遊戲過程中獲得。
※玩家同時自動獲得PlayStation®3版的Game Master聲音
sephirothmk3 02:07 PM 07-25-13

呢條友走錯片場
Eking 02:22 PM 07-25-13
作者: sephirothmk3:

呢條友走錯片場
....es v ? ......
mouseccy 02:13 PM 07-25-13
作者: 安安:
※玩家同時自動獲得PlayStation®3版的Game Master聲音
原來係咁
謝謝
smallegg 05:56 PM 07-25-13
作者: 安安:
Game Master聲音每爆一個人物會追加比你購買
金額係 100萬 要打100萬出來我保守估計需時20-30小時

玩左兩日,溫尼拿傳統與實績的殘念位開始浮上水...
9關都分開A&B...但A路線實在空氣,大家的目的都係要打果幾粒波子,但波子只能打B先有...所以基本上無人會打A路線
然後就係裝備係跟人物的Lv來出,唔係跟難度出...
姐係你打普通難度一樣可以打到99Lv的裝,只要你個人物係99Lv...難易度的設計變成單純係拿來界限突破...洗裝無必要走去M地獄打普通一樣打爽爽
不過如果你Lv高過該難度的上限,佢會幫你修正翻你人物同裝備的能力
例如你99Lv用緊99Lv的神裝然後去打普通難度,系統會將你的能力修正到35Lv的程度(技能就原封不動)
simonc 06:14 PM 07-25-13
有沒有日文翻譯
D道具技能唔識睇
小昭Teddy 02:11 PM 07-25-13
十七歲旁述
飛機王 03:31 PM 07-25-13
而家行版有貨返未?
GateHacker 04:04 PM 07-25-13
係未灣仔有,係既收工去?
pet3 05:02 PM 07-25-13
屯門無哂得日版5xx
Pandahahaha 05:23 PM 07-25-13
有冇人係mk 見到正價行貨
冇就直接返去買dl 版
捲毛老爺 08:54 PM 07-25-13
作者: pet3:
屯門無哂得日版5xx
有行 不過賣#** 反x城... 反正等到兩日 唔差在等多兩日
assy 10:07 PM 07-25-13
http://www.4gamer.net/games/134/G013480/FC20130718003/
官方攻略
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面