Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-19-07, 08:30 AM   #101
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: KeaneYip 查看文章
但直路唔夠跑係一定既..下年且看保馬點攪
但有d覺得andy首回合係咪特登留係第8既呢
許士文放水比佢上位...

引用:
作者: scania 查看文章
BMW正在研發S2000 D規格既130Di,柴油鬥柴油~
咁就好睇 , 不過ALFA冇diesel唔夠切出年唔玩
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 08:34 AM   #102
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: KeaneYip 查看文章
但有d覺得andy首回合係咪特登留係第8既呢
一定啦
Andy最後一圈最尾幾灣先過Huisman
唔係bmw指令搵鬼信

不過今年Huisman以bmw陣型黎講己經算比較快都排到第9(第一回合)

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 08:38 AM   #103
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: Viper II 查看文章
一定啦
Andy最後一圈最尾幾灣先過Huisman
唔係bmw指令搵鬼信

不過今年Huisman以bmw陣型黎講己經算比較快都排到第9(第一回合)
都要多謝Fafrus 同TARQUINI玩出火

Y,MULLER大好形勢壞車, 整定SEAT冇運行
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 10:50 AM   #104
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
今年BMW只赢車多故障少

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 02:34 PM   #105
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
黐線架...老馬咁都執得番......
無敵神即係無敵神

引用:
作者: HONDA 查看文章
Bruno SENNA le??
咪鬼提咯
同佢死鬼亞(叔/伯)當年黎殖民星果時差幾皮有多......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 02:43 PM   #106
CCemi

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: STUDIO KONG 查看文章
都要多謝Fafrus 同TARQUINI玩出火

Y,MULLER大好形勢壞車, 整定SEAT冇運行
muller真係太心急啦..就算第一個回合佢第三跑返黎..第二回合都重有機會慢慢去鬥
果個位咁窄又唔係非過不可真係有點不智

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:22 PM

手機版 | APP版